Question about Car Audio & Video

1 Answer

2007 ford expedition wiring harness: thank you again for the quick response sir. so you're saying to just not use the smaller plug in? i'll post again later if it worked or not. thank you so much again.

Posted by on

  • bongdot23 Jul 16, 2009

    thank you, be posting if stuff comes up again.

×

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    President:

    An expert whose answer got voted for 500 times.

  • Master
  • 1,124 Answers

Great..

Enjoy your day..

Posted on Jul 16, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Looking 2007 fo


Wiring diagrams shouls be available at the link below. http://bbbind.com/free_tsb.html

Mar 17, 2017 | 2007 Ford Expedition

1 Answer

Fuse system 2004 ford expedition for charging system


Chances are the wiring harness is rubbing on the air conditioner line and has rubbed through and broke one of the wires. You'll probably see a burn mark on the metal AC line as well. At least that what happened to mine and I had the same problem. I used a **** connector and put the broken wire back together and presto no more alt light. I did replace the harness a few weeks later

Nov 02, 2012 | 2004 Ford Expedition

2 Answers

I plugged in my aftermarket radio in my 98 ford expedition but i still get no power


According to ford truck forums online, the constant battery wire may be lite green and purple, the switched power may be pink and lite green, and the ground is black and lite green.
The battery wire is for memory.
Is that what you need to know ?

Jul 21, 2012 | 1998 Ford Expedition

1 Answer

I installed an mki9200 into a 2007 ford expedition but it seems to not get any power at all I am using a plug and play harness i don't know why it's not getting power


Not all vehicles have a ignition supply at the radio as they use the canbus system to turn things off and on. You will need a multi meter to check if there is power on the correct wires and you my need to pick up the ignition from the fuse box. Parrot web site has details of the accredited engineers in your area.

Jan 01, 2012 | Parrot SA Parrot MKi9200 Advanced Color...

1 Answer

Where is the trailer brake wiring harness location on a 2006 ford expedition


you will find the connector underneath by the spare tire on the frame, you can by the rest of the harness at dealer to plug right into it.Hope this helps

Jan 20, 2011 | 2006 Ford Expedition

2 Answers

Check engine light flashes on 99 Ford Expedition, hooked it up to computer and says plug # 3 is bad, I replaced it but the light is still on


Try changing the #3 cylinder spark plug wire or all wires as you probabley have to buy them in a set.

Sep 10, 2009 | 1999 Ford Expedition

2 Answers

I have a code po354 on my 99 expedition, book says cylinder d misfire, which cylinder is this?


I just worked on 98 expedition 5.4l had code PO354. This code refer to an open primary coil winding, open wire, or bad PCM.
Check primary winding with ohm meter should be from 0.5 to 1.5 ohms and about 2.5 ohms with a hot engine. check wiring with a noid light, run the engine and shake the harness if light goes out repair harness you should have battery voltage with key on the computer controls the ground side.

Jun 22, 2009 | 1998 Ford Expedition

1 Answer

Trailer signal and brake lights not working at back of trk


THERE SHOULD BE SEPARATE FUSES FOR THE TRAILER WIRES. HAVE YOU LOOKED UNDER THE STEERING COLUMN FOR THEM? IF YOU HAVE AND THEY CHECK OUT OKAY, THEN CHECK THE WHITE WIRE ON THE TRAILER PLUG, IT IS THE ONE THAT IS EXPOSED ON THE TRAILER PLUG. IT IS THE GROUND FOR ALL THE TRAILER LIGHTS AND THE MOST IMPORTANT OF ALL THE WIRES. SEE IF THE TRAILER HAS A GOOD CLEAN GROUND AS WELL(WHITE WIRE). HOPE THIS HELPS. PLEASE KEEP ME POSTED. THANKS FOR AN HONEST RATING AND FOR USING FIX-YA. GOOD LUCK

May 18, 2009 | 1998 Ford Expedition

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

22 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4844 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75797 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

74106 Answers

Are you a Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...