Question about 2wire 2700HG-B Router (2700HGB)

1 Answer

Solid red LED for power, Solid green LED for wireless

Today I was just working on my homework when suddenly my internet went down. I looked at my 2WIRE2701HG-B LED's and saw the power light red and the wireless light green. I called technical support to see if I could get a replacement, but I was told that my warranty for the modem was due. They told me some interesting info, though. They said I could go to any AT&T store near my area to try to get a replacement. whutukneed also mentioned that you can go to Radio Shack to find a power cable. That's what I'm going to do!

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Expert
  • 60 Answers

You can try upgrade the firmware of the device first and then reset to factory default.

Posted on Jul 16, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Here's my problem, I have a belkin n300 extender, ok it worked for about a week or so and one day I lost connection, when I looked it is solid blue, even after I press reset or wps, it stays blue, I don't...


Blue?
the n300 colors.....
4 LED Descriptions
Router Link LED
This LED indicates the connection between the extender and the router or access point.
Solid green
. Best connection.
Solid ambe
r. Good connection.
Solid red
. Poor connection.
Off
. No connection.
Device Link LED
This LED indicates the connection between the extender and a computer or mobile device.
Solid green
. Best connection.
Solid amber
. Good connection.
Solid red
. Poor connection.
Off
. No connection.

Power LED
Solid amber
. The extender is booting.
Solid green
. The extender is powered on.
Off
. The extender is powered off.
WPS LED
Solid green
. WiFi security is enabled (WPA or WPA2).
Blinking green
. A WPS connection is being established.
Off
. WiFi security is not enabled.
Note:
If the Router Link LED or Device Link LED is amber or red, Find the Best Location

Mar 07, 2018 | Belkin Computers & Internet

1 Answer

I got a Netgear WNCE2001 today. My router is a Verizon router. (The one with the WPS button on the front.) The security password is in WEP. When I try to connect it with WPS, the light on the WNCE2001 just...


which light is blinking ?

may be this help you ?
2. Select a radio button.
• Push and Connect (recommended). Either click the button or press the WPS
button on the rear panel of the Internet adapter.
• PIN Number. Select the radio button and a PIN displays.
The Internet adapter tries to join the wireless network for 2 minutes if you are using Push
'N' Connect, or 4 minutes if you are using a PIN.
3. Go to the router.
• If you are using Push 'N' Connect, press the router's WPS button.
• If you are using a PIN, log in to the router and type the PIN from your Internet adapter
in its WPS screen.
4. Go back to the computer that is connected to the Internet adapter, and make sure that you
are connected to the wireless network.
• When WPS is running, the WLAN LED blinks, alternating between green and amber.
• If the computer does not to connect with WPS, the WLAN LED is solid red for 5
seconds.
• If the computer does connect using WPS, the WLAN LED is solid green for 5 seconds
Then the WLAN LED returns to indicating a wireless signal.

Feb 12, 2014 | NetGear Computers & Internet

1 Answer

D-link dsl 2640u


It could be a hardware problem, try Resetting the D-link back to the factory defaults and configure the D-link again.
Press and hold the RESET button at the back of the router with the power ON until the LEDs flash at the time the release the RESET button. (firmware version was 3.00, and upgraded to 3.05)
Connect a LAN cable from the D-Link to your laptop computer's LAN port, open the browser on your laptop/computer and enter the D-Link's configuration URL..
http://192.168.0.1
The default login = admin
The default PW = blank (just press Enter)
You can now change the default admin password.
You can now configure the wireless settings. (SSID, WPA or WPA2 encryption to protect your wireless network and Internet from unauthorized access).
Now configure the wireless card in your computer laptop with the router's wireless settings.
To secure your wireless network from unauthorized access, please click on this link and follow my instructions :-
http://www.fixya.com/support/r3559128-wireless_router_security

May 05, 2013 | Computers & Internet

1 Answer

Power led solid red, internet led solid green


This is a sin of a bad unit already, first thin that you can try here is to reset the router by pressing the reset button of the device for 30 seconds , but after that and still the same light better contact your device manufacturer...

Sep 15, 2009 | Actiontec GT704WG Wireless Router...

1 Answer

Infocus X1a no picture, solid green LED


if the lamp is new, it could be the power supply (the ballast is built in to the ps). but make sure you have the right lamp. the X1 and X1a have an sp-lamp-019 and the similar X2 and X3 have an sp-lamp-018. the lamps are almost identical except for the wire configuration on the lamp plug. make sure the wires in the plug match the positions in the socket. also, when you turn it on, if you don't hear a high pitch squeal, the colorwheel is not working. and if that isn't working, the lamp won't either. also check to see if the lamp door is closing properly and hitting the switch at the top of the opening.

Jul 12, 2009 | InFocus X1a DLP Projector

3 Answers

Power Light Is Red, Internet Light Is Green, Other Lights Off


Check cable connections.

Try unplugging router from power for five minutes.

If that does not work call Internet Service provider to check if there is a problem with their server.

Apr 10, 2009 | Actiontec GT704WG Wireless Router...

1 Answer

2Wire 473 router problem


Take the modem and plug it into a GFCI outlet. You can find one in the bathroom or the kitchen.

If the power light comes on solid green and the dsl comes on red then the modem is good. Was it plugged into a power strip by the computer? If so, plug it straight into a wall outlet.

If the power light comes on solid red then the modem has hardware failure. I would contact your ISP and have them replace it if it is still underwarranty.


Mar 23, 2009 | 2wire (1000-400108-001) Router

1 Answer

No Picture - Lamp Indicator Blinking


This may be the main power supply, or the lamp supply. This is providing that the new lamp is okay.

The service tech will swap out the modules to service the set.

Jerry G.

May 15, 2008 | Sony Grand WEGA KDF-55WF655 36" Rear...

Not finding what you are looking for?
2wire 2700HG-B Router (2700HGB) Logo

582 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top 2wire Computers & Internet Experts

Prashant M
Prashant M

Level 3 Expert

2263 Answers

Michael Galve
Michael Galve

Level 3 Expert

1269 Answers

Ron Stone

Level 2 Expert

223 Answers

Are you a 2wire Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...