Question about Computers & Internet

1 Answer

I installed liquidsmooth 4.4.4 on my moto g now my internet does not work.. getting error message name not found

Posted by on

  • jaime clapp Nov 16, 2014

    I got it together I took that liquid smooth off and installed cm11.. internet restored..

×

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 119 Answers

It could be from a few different things. If you go to xdadevelopers. com they can answer about anything you're having issues with.

Posted on Nov 16, 2014

  • 1 more comment 
  • jaime clapp Nov 16, 2014

    Thanks for the tip.. but they will not let me sign up and ask a question because I jave a Tmobile IP address... and I dnt even use Tmobile I am flashed to straight talk...

  • Erik Walters Nov 16, 2014

    what type of phone are you using? i know where i live, Straight Talk runs under Tmobile's service. kinda the same as how Boost runs under Sprint's network.

  • Erik Walters Nov 16, 2014

    also, is it just your mobile data that isn't working? like wifi works but nothing without wifi?

×

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

HTTP Error 404 - File or directory not found. Internet Information Services (IIS) this error message appears while i am tring to open my work account


This is most likely caused by not having a working internet connection or typing in the wrong URL. Verify that you are connected to the internet. This can be done by Control Panel then to Network connections or a closely named icon. Here it will show you if an adapter is enabled and connected to the internet. Also, verify that the URL is correct. After verifying both of these and still having a problem, if possible, try downloading another browser or using another browser if already installed.

May 12, 2011 | Computers & Internet

1 Answer

Problem Event Name: APPCRASH Application Name: iexplore.exe


I think it is a usual problems, u can try to delete some bad application or spam or anything from : internet explorer - select tools - then internet option - in tab general, choose delete and then checklist all components there - and then OK
if it is doesn't works, you just have to enabled/uninstall your internet explore through program files or registry

hope works,

May 30, 2009 | Microsoft Internet Explorer 7

1 Answer

No pic messaging on Moto Q


if you want to send multimedia messages you need to get the settings for mms from your service provider.to obtain those you can contact the customer care of your service provider or you should search the website of motorola .

May 26, 2009 | Motorola Mobility Moto Q

4 Answers

"Internet Explorer has has stopped working..."


After installing IE8 on vista I kept getting msg Internet Explorer has stopped working - continually looping thru this message.

Solution for me was.
End IE with task manager - needed to do a couple of times.
Then from control panel -> programs -> manage addons I disabled all add ons and then IE started OK. Then by process of elimination stated enabling add on until failed again.

In my case it was the skype addon that was causing IE to fail. Leaving it disabled has allowed IE8 to function.

Apr 25, 2009 | Microsoft Internet Explorer 8

1 Answer

Getting message stating add-on was running when problem occurred


Try going into your control panel & uninstall your Internet explorer, then re-install it. IE7 uninstall can be found in the main add-remove program window, IE6 uninstall can be found under the add-remove windows components part of the add-remove programs. To re-install IE7, though, you need to go to windows update to download IE7 again. This won't be a problem because uninstalling IE7 automaticaly returns you to IE6

Jan 08, 2009 | Microsoft Internet Explorer 7

1 Answer

Error MOTO Q? 9c


My phone does the same **** from time to time, all you have to do is take out the battery and put it back in and turn your phone on and BLAM good as new and it sould work just fine. =]

Jan 03, 2009 | Motorola Mobility MOTO Q 9c Smartphone

3 Answers

E mailing photos


the mail id you typed may be wrong, pl. check the e. Mail address

May 26, 2008 | Dell Inspiron 1501 Notebook

1 Answer

Slow internet +problem displaying pages


hi, try it (1) reinstall windows & install usb cable driver again. or (2) Check ur mobile & cable on other computer i.e.on ur friend's PC. or (3) Contact ur service provider. or contact with details error msg & name of service provider. sr99mobiles@yahoo.co.in

Oct 03, 2007 | Motorola Mobility MOTOKRZR K1 Cellular...

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

Related Topics:

53 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Computers & Internet Experts

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

David Payne
David Payne

Level 3 Expert

14161 Answers

Are you a Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...