Question about Sony CDX-M630 CD Player

1 Answer

Aftermarket stereo install

I installed an aftermarket cd player in a 04 jeep liberty and the player powers up but no sound from speakers

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 11 Answers

Was it working before?

I would hate to have you crack it open when maybe the ground wires arent hooked up right. Unless you have a scope go online and get the manual on wiring it to ensure you did it right.

Posted on Nov 17, 2007

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
A 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
The service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I just replaced an RB1 unit with an aftermark sony explode cd player in my 2005 Jeep Liberty Limited. Ive installed many different types of cd players in many different types of cars and have never come...


i think you may have a fault with the new unit.
if one source works and one doesn't, it sounds like an internal fault and i recommend that you return the unit for an exchange

Apr 09, 2011 | 2005 Jeep Liberty

2 Answers

Jeep Liberty CD Player problems


try using canned air to clean

Oct 09, 2009 | 2005 Jeep Liberty

3 Answers

Installing an aftermarket stereo in 1996 explorer...sound issues.


You may have a factory amplifier in the rear of the explorer in the right cargo panel. You need to supply power to it by connecting the amp power on (Blue/White I think) in the dash to a power source (such as red on your stereo harness) so it comes on with the key. If you do have the amplifier, that's why you have no sound.

Oct 02, 2009 | 1996 Ford Explorer

1 Answer

YUKON CD PLAYER NO SOUND!


Is your IP Bus cable on the INPUT and not the OUTPUT ? I know it sounds funny, but usually(95%), that's the case. If it's in the wrong plug, you'll have power and a display, but no audio. That's why your getting data but no audio.

Sep 08, 2009 | 2003 GMC Yukon XL

3 Answers

Stereo problem


What kind of stereo, probably a wiring problem.

Aug 12, 2009 | 2002 Dodge Durango

1 Answer

Installing an aftermarket CD player.


Go to a stereo sales & installation shop, or even auto parts places usually have them now too, and get an adapter harness for your particular vehicle. They plug directly in to your existing harness, then you simply wire your new stereo to it,via directions. Few bucks now, will save hours of aggravation later,.and if you decide to sell vehicle later, and put old one back in, it's all there to plug back in, nice & clean.

Mar 27, 2009 | 2005 Jeep Grand Cherokee

2 Answers

Radio Plays CD Does not do anything


Jeep Liberty - CD is accepted but does not play - scan will search then reject the disc

Aug 02, 2008 | 2004 Saturn VUE

Not finding what you are looking for?
Sony CDX-M630 CD Player Logo

167 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Sony Car Audio & Video Experts

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4930 Answers

Larry Stiles
Larry Stiles

Level 2 Expert

287 Answers

Are you a Sony Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...