Question about JBL PB12 Subwoofer

1 Answer

Couple of day ago my sub was working fine then one i try listening to it but ther wasnt no sound coming out the light on the box still change color as if the sub was working what cuold be the problem i got no idea??

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Master
  • 11,361 Answers
Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Battery died but when opened up to check battery there is a ticking sound


Yes one of the relays could be draining the battery.
I would open the fuse and relay boxes and try to find where the noise is coming from. If it is a relay, pull it out and see if the noise stops.

Jan 15, 2013 | 1999 Toyota 4Runner

2 Answers

Tvee 20 subwoofer has distinct hum noise. Any advise?


1.Check the input cable or change it and see the result.
2.Test the subwoofer to a computer.

May 29, 2011 | Boston Acoustics TVee Model Two TV...

1 Answer

My subwoofer output is not working properly. I have a sunfire signature that worked all the time. Now the power on the Sunfire will not come. Research says no signal from receiver. I swithed the...


You can prove the sub pre-output works by running an RCA cable from it to the input of a tape deck, TV or any other device that accepts Line In and will either display it or play it. Test it on VERY LOW volume at the receiving device.


Different sub pre-out cable?

Feb 11, 2011 | Denon AVR-4800 Receiver

2 Answers

Jvc th-c30


sharazanct I had the same problem and posted here many months ago without any success. Just today, believe it or not, I decided i would replace the screws in the top cover and try it one last time. I don't know why, but it now works fine.???? My original problem was my receiver would light up and appeared to be working but I would get no sound out of the sub or speakers. I noticed at the time when I would first turn the receiver on the green indicator light on the front of the sub would light for a couple of seconds and then go out and would get no sound. Today the sub light lit and stayed on and I'm therefore able to hear sound as if everything was normal. I wish I knew exactly what I did, unfortunately I don't. If you have everything back together you might try unplugging the receiver and sub for some amount of time and come back and try it again. Good Luck!

May 04, 2009 | JVC TH-C30 System

2 Answers

When powered on protection light comes on


ya i would say its not grounded right

Mar 02, 2009 | Car Audio & Video

1 Answer

AUDIO O/P SOUND CHANGED SUDDENLY


How about trying with its internal speakers ?
if it works fine then the sound output jack-port have a problem.
If not working then try to re-install your audio drivers.
If still not having good result even if you re-install your operating system, you should go to repair center since you have a hardware failure.

Dec 30, 2008 | Dell Inspiron 1300 Notebook

1 Answer

Kenwood hac 9152d, was working fine now doesnt output any sound


Check the fuse on the amp.

My girlfriend had the same thing, light was on, no sound whatsoever. The fuse on the amp had blown, but I'm guessing some current must have made it through to just put the light on. Make sure you have a 40 amp fuse in it, that's what it needs.

Good luck

Dec 10, 2008 | Kenwood KAC-9152D Car Audio Amplifier

1 Answer

Ipod problems


try your hardest

Aug 05, 2008 | Apple iPod nano

2 Answers

Audiobahn Sub: AW1206T & Amp: A8002T subwoofer extra noise/pop


The RCA inputs to the sub may be unplugged or damaged. Check them both for the sub and for the amp

Sep 05, 2006 | AudioBahn AW1206T Car Subwoofer

Not finding what you are looking for?
JBL PB12 Subwoofer Logo

Related Topics:

325 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top JBL Audio Players & Recorders Experts

Michael Edwards
Michael Edwards

Level 1 Expert

60 Answers

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

5190 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

Are you a JBL Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...