Question about Sony XPLOD CDX-GT200 CD Player

1 Answer

I have great amp response when I am on tuner but when I put a cd in the amp will not work

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    President:

    An expert whose answer got voted for 500 times.

  • Master
  • 776 Answers

IC Chis (Integrated Circuit) control chip has developed a malfunction.

Posted on Jun 30, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have a 51 sony cd ..what else do I need?


Yes, Sandra, you need to plug this CD player into a tuner. Almost any tuner will work. Using a red & white audio cord (and any cords with similar plugs), connect the Line Out from the CD player to the Line In on the tuner. Depending on the tuner, you may have Line In inputs for CD player, AUX, and possibly others. Any of them should work.

If you don't have a manual for the player, you can download one from the Sony support web site at :
50 Disc CD Changer

Jun 12, 2014 | Sony CDP-CX53 51-Disc CD Changer

2 Answers

On alpine cd3 9852 model, attached wiring for model of car and proper connections, yet subs only work for radio.subs will not work for CD or IPod connection.all wiring is color coated and has been checked...


Make sure you are using the blue/white wire to turn the amp on. The blue wire is antenna remote and turns off when leaving tuner mode. The blue/white wire is amp remote turn on.

Sep 15, 2011 | Alpine CDE-9852 CD Player

1 Answer

Where do I put the amplifier? Is it near the tuner or the cd changer which is at the trunk? Can you send me pictures on how and where to install the amplifier? Thanks.


You put the amp in the truck but make sure it can get enough air to keep cool, then you run your RCA jacks from the Tuner back to the amp.

Jul 07, 2011 | Car Audio & Video

1 Answer

The tuner works fine, all the speakers play including my sub. When I put in a cd, only my sub makes sound, and when I go to the ipod no sound comes out. However When I go to the zone control and select the...


are you using more than one amplifier? it sounds like you may be using the blue wire to turn one amp and and the blue/white to turn the other one on. use the blue/white only. the blue wire is antenna remote and turns off when not in tuner mode.

Jan 09, 2011 | Kenwood DDX516 Car Video Player

1 Answer

No sound from my front and back speakers in my van ive got subs


Make sure that when you hooked up your 4 channel amp to the remote turn on lead it is the same as the sub. Only hook amps to the Blue w/ white strip. The solid blue is power antenna lead and will lose power when on CD, ipod etc and only stays powered when the Tuner is on. Hope this fixes your problem.

Jun 03, 2009 | Kenwood KDC-MP428 CD Player

1 Answer

Sony xplode cd player sub problems


Switch your blue wires around.

You have put the remote antenna wire to the remote turn on of the amplifier. The radio cuts off the power to the "power antenna" when you switch to a different mode... so your amplifier is now losing the turn on signal it requires to stay on.

Simple 2 minute fix.

Thanks for using FixYa - a FixYa rating is appreciated!!

Feb 19, 2009 | Sony XPlod CD Player w/MP3 Playback...

2 Answers

No Sound


go to standby hold m-log button tell menu comes on display press up on volume control tell amplifier comes on display pess left on volume control tell display says amp on. the built in amp on the stereo turns of and on to provide better sound quality to the pre-amp out puts

Oct 03, 2008 | Kenwood KDC-X590 CD Player

1 Answer

Kenwood head unit CD and AUX sound not working


I fixed the sound problem with tech support from Kenwood. I had the blue wire from the Kenwood which is the antennae turn on wired to the amp turn on for the vehicle (2001 Blazer with Bose factory stereo). This is how I was told to wire it from the installation tech where I purchased the wiring harness. The tuning played fine because the Bose amp turned on when I played the tuner but when I played the cd or aux the amp turned off, thus no sound. The kenwood tech toldd me to wire the blue/white wire to the amp turn on for the vehicle so the amp would be on when ever power to the Kenwood was on. I rewired this way and everything works great now.

Jun 09, 2008 | Kenwood KDC -X815

1 Answer

No sub when listening to a cd


you're using the wrong remote output wire. You have it hooked to the power ANTenna wire (blue) which turns off when not using the tuner. You need to use the REM OUT wire (blue w/ white stripe).

Oct 14, 2007 | Sony CDX-M630 CD Player

Not finding what you are looking for?
Sony XPLOD CDX-GT200 CD Player Logo

Related Topics:

74 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Sony Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4848 Answers

Larry Stiles
Larry Stiles

Level 2 Expert

287 Answers

Philip Rowney
Philip Rowney

Level 2 Expert

94 Answers

Are you a Sony Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...