Question about Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player

Open Question

My m:robe 100 freezes at start up, i have reset it, how do i fix it?

Posted by Anonymous on

3 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

mr fixit56
  • 7 Answers

SOURCE: another m:robe problem...

try sync through itunes ? and see how you get on Apple iTunes 7.6 - Computeract!ve

Posted on Mar 08, 2008

  • 13 Answers

SOURCE: my m:robe freezes at startup

Sounds like a software issue.try rebooting it,or re-formatting it to factory settings.hope this helps.

Posted on May 07, 2010

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

How can i restart my m:robe 100. even if the usb cable is already disconnected from the pc it still showing in the screen that do not disconnect...


on the bottom of your device their is a small hole you will need to find a paperclip or something small and push into that and hold it down to make it reset.

Jun 08, 2011 | Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player

1 Answer

My m:robe freezes at startup


Sounds like a software issue.try rebooting it,or re-formatting it to factory settings.hope this helps.

May 07, 2010 | Olympus m:robe MR-500i MP3 Player

1 Answer

Olympus m:robe 100 missing file


http://www.esnips.com/doc/b15238f2-5133-43e4-b8c4-353375b77088/System_Index
unzip it, drag the System Folder and the Index.mum filedirectly onto your m:robe. then pull it off the dock. you might have topush reset.
and then freshly install the m:trip software from
http://downloads.olympus-europa.com/consumer/mrobe/m-trip/ENG/mtrip_english.zip
aftertht install the firmwarehttp://www.olympusamerica.com/files/oima_cckb/MR100_FirmSysUp_213.exe..beforeinstalling the firmware make sure tht u reset the player ..afterfollowing all the instructions of the firmware try to synch the playerto check whether it detects music and finally restart your m:robe totake effect..!!

Sep 12, 2008 | Olympus m:robe MR-500i MP3 Player

5 Answers

M:robe error invalid/missing file


hello, i had the same problem. recently, i had deleted all the files off of my mr-100. i downloaded this file.
http://www.esnips.com/doc/b15238f2-5133-43e4-b8c4-353375b77088/System_Index
Once you unzip it, drag the System Folder and the Index.mum file directly onto your m:robe. then pull it off the dock. you might have to push reset.
i couldnt get the "invalid/missing file" screen to go away for a while. if you slide the hold button into the hold position and then push the little reset button on the bottom, it will remain off and you can put it on the dock, then it will connect to the PC.

Aug 15, 2008 | Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player

1 Answer

M:Robe not ejected from XP,, help!


look for a tiny pinhole and insert a pin while powered up to reset the device

May 27, 2007 | Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player

3 Answers

Olympus mr-100 mp3 player


This is a photo of the inside of the M-robe. I tried the suggestions you gave with no improvement. I did notice that the other end of the hdd lead where it connects to the mother board was not straight in the board socket


When you remove this lead from the motherboard, make sure you don’t bend it or stress it out of shape. before you attempt to put this lead back in, make sure the small plastic lock strip is lifted out of the way. Then press the lead firmly back onto the receptacle. Then lightly press the plastic lock strip back over where the connector is on the board here. If you have completed this connection correctly and no other damage has been done, your M-Robe should start up. Good luck


Graham Everson
gdprassem@gmail.com

2f7335f.jpg

Jan 25, 2007 | Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player

Not finding what you are looking for?
Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player Logo

Related Topics:

35 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Olympus Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

Mitch Davis
Mitch Davis

Level 2 Expert

95 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

74136 Answers

Are you an Olympus Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...