Question about John Deere Garden

1 Answer

Hello. My x300 john deere ride on mower starts but will not move. The lever at the back is pushed in where it is supposed to be. can you plese help?

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 684 Answers

There is an adjustment that tightens the drive belt. This is the drive tensioner pulley. If you need a schematic or instructions on how this is done, go to John Deere dot com and they will have repair manuals and parts schematics.

Posted on May 10, 2014

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
New users get 2 Free calls (no credit card required) and instant help on almost anything you can think of (from cars to computers, appliances, handyman, and even pets).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

Why wont my john deere d140 move when I ngage the double foot pedal


The drive belt may be broken, or it may have slipped off a pulley.

Aug 03, 2014 | John Deere Garden

1 Answer

John deere x300 brake lever


Heat it or cut it off or maybe chisel it off depending on what it looks like. How about a picture?

May 04, 2014 | John Deere Garden

1 Answer

John Deere X300 stalls after running for 1 hour


Diesel filter clogging up, may have water in it

May 15, 2012 | John Deere Garden

1 Answer

John deere x300 after restarting will not go foreward or reverse (hydrostatic trns) It starts and blades engage fine


Check the transmission disengadge lever located behind the transmission. Make sure it is pushed in all the way. Otherwise, make sure the traction belt from the motor to the transmission is on track. If this is not the fix, please respond for further instructions... I've been running the "X" series JD tractor since they came out!

Oct 07, 2011 | Garden

1 Answer

I have a 2008 John Deer X300 riding mower. I parked it and when I went to use it the next day would not move forward or backwards. It is hydrostatic. What could it be? How do I check fluid for hydrostatic?


Sounds to me like your hydrostatic control lever has became disengaged. If you had a fluid problem yuou would probably find fluid on the ground or within the tractor chasis somewhere. I,d check the linkages for your problem. Also make sure your parking brake is released.

Sep 13, 2010 | John Deere Garden

Not finding what you are looking for?
Garden Logo

Related Topics:

529 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top John Deere Garden Experts

Phil Walker
Phil Walker

Level 3 Expert

608 Answers

Tim Whalen

Level 3 Expert

3074 Answers

Matt Olenzek
Matt Olenzek

Level 2 Expert

297 Answers

Are you a John Deere Garden Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...