Question about Electrical Supplies

1 Answer

Undersped fault stoped working after 10 munit

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

  • Contributor
  • 13 Answers

Check gas filter, and carbeurator. Either could be blocked.

Posted on Apr 26, 2014

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya Repairman can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repair professionals here in the US.
click here to Talk to a Repairman (only for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Saound OK no light on Onida Xaria 22 LCD


Check and rectify fault at its back-light inverter board. Contact any service technician. This is not a user repairable fault. If you wish to get some details, check the site linked here. Surf the site in "MOSAIC" view. It will make surf easy. Surf the site with patience.
http://electronicshelponline.blogspot.com/

Jan 29, 2014 | Televison & Video

1 Answer

Consumersupport lenovo com


Possible physical hard disk problem or maybe tons of spyware.
Try running Malwarebytes anti-malware:
Malwarebytes Thank you for download Malwarebytes Anti Malware

Jan 27, 2014 | Computers & Internet

1 Answer

Compressor run 10 min then stoped with VSD Fault39,or 40. I can reset, but the compressor run only after 30-45 min. He run another 10 min,then stoped again


OK I am guessing this is a modular drive. Fault 39 is an IGBT fault on phase U and 40 is an IGBT fault on phase V. Unless you are experienced it's best to have a qualified service tech do the repair. However here are my thoughts. The IGBT fault may be caused by a dirty air filter located in the side panel. It's some where around 10" x 12". If the electrical panel filter is dirty you don't get enough cooling. The IGBT's get hot and over temp. causing the above fault codes. Check the filter and replace if needed. Next in top of the electrical and drive compartment is a fan. Make sure it is operating properly. If the fan is not operating again you get no cooling air for the IGBT's. I have seen customers open the panel doors and put a large fan blowing on the drive to cool it. I don't recommend this due to the fact the air is unfiltered and can get dirt into the drive and cause damage!. However some customers have to run and take the chance. There are also other items that can cause these faults. But as I said before determining whats wrong can be very technical. Does the display show any other # after fault 39 or 40 like 39 - 3 or 40 - 2. If so this gives additional info on the fault and tests to perform like checking the ID board or interface board. Good luck hope it's a filter.

Sep 08, 2011 | Ingersoll Air Tools & Compressors

1 Answer

AN ISUZU RODEO 95 4WHEEL. the A/T OIL TEMP red light flashed in the morning on my wayto work and on my way back it stopped moving like it was in neutral. i came down from the vehicle and found out that hot...


id not drive any car with trans leaks.
is buying a new box for $3000 , good idea on old 95 car?
really that be end of life for that car, with a bill like that,
more than car is worth , running or not.
nice tortture(sic) test,
learn to respect expensive complex transmissions.
and win.
IMO
who, get it fixed and stop driving it, you are only making it worse.
and more expensive.

Mar 09, 2017 | Isuzu Rodeo Cars & Trucks

1 Answer

My odometer stoped working how do i fix it?


Replace the speed sensor on the transmission/transaxle,

Jun 05, 2010 | 1994 Chevrolet S-10 Blazer

1 Answer

Not really a problem, Ijust want to know how long a normal cycle should last.


wash cycle is between 10-14 munites. rinse cycle is about 10 munites. pluse time to fill and discharge water from the tub. total time should be about 40-45 munites

Apr 22, 2009 | LG LDF6920 24 in. Built-in Dishwasher

2 Answers

Put new ignition in 2003 sunfire. engine wont stay running and theft lock symbol on in dash


HI.

Follow this step to keep running your sunfire.
1 - Be sure the battery is full charged.
2 - Is better if you put a battery charged
3 - Turn the key to run position and tray to start the car and leave with the key in run position,
With a watch let pass 10 minutes no less. you gonna see the security light flashing and stop flashing after 10 munites.
4 - After 10 munites turn the key to off position during 30 seconds, with watch on your hand, OK.
6-- After the 30 seconds try to star the car

I hope this solve your problem.
Please letme know.

Thank you for use fixya.

Jul 11, 2008 | 2003 Pontiac Sunfire

Not finding what you are looking for?
Electrical Supplies Logo

Related Topics:

12 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Electrical Supplies Experts

Craig Butler
Craig Butler

Level 3 Expert

1723 Answers

Steve

Level 3 Expert

3289 Answers

Gene Haynes

Level 3 Expert

5245 Answers

Are you an Electrical Supply Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...