Question about Vehicle Parts & Accessories

1 Answer

Mclouis tandy 672

Had a new leisure battery fitted last week. It all worked fine until today. All the auxillaries and control panel work when we are hooked up or the engine is running, but not through the leisure battery. Please help.

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Cheetah:

    An expert who has answered 20 or more questions within one hour.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 98 Answers

Sound like you have a ground problem. If you hook you system power from one to another, then you need to carry the ground wire as well.

Posted on Apr 28, 2014

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My car has run fine, last week it would not start,it would crank only, i jumped it and it started immediately, i purchased a new battery and it has done fine until today, same issue. what could be th


have your alternator (charging system) checked it sounds like battery is not receiving a full charge either due to faulty alternator, or battery cable corrosion.hope this helps

Aug 01, 2014 | 1999 Cadillac Catera

1 Answer

I have a 5301. Connected last year, worked fine. Installed new batteries, connects and beeps, but fireplace won't light. All controls are in correct position.


I know it seems obvious, but sometimes over the summer people shut off their pilot light, and when relighting forget to move the pilot knob back to the "on" position after the pilot is going - check this first.
Next, you can slide the switch on the Skytech 5301 receiver from "remote" to "on" and verify that it lights the burner. If it does, you may need to re-sync the remote to the receiver. If it does not, check to make sure your wires are nice and tight on the TH & TP/TH connections of the valve.
If you are still having trouble, Skytech has a toll-free hotline for tech support on the 5301. It is: 1-888-672-8929 8am-5pm EST.

Nov 29, 2012 | Procom SSU320RHN-GB Heater

1 Answer

My front passenger, rear driver and sunroof windows have all stopped working and up until 3 weeks ago worked fine.Rear driver and front passenger windows work fine. New battery put in today and no change.


Check the master window control panel on the drivers door. There is probably a lockout switch. It may have a window outline on one end and the same outline with an "X" over it on the other. Press the outline without the "X" and all your windows should work again.
As silly as that sounds, a lot of folks hit the lockout switch and don't know it. On the other hand, the lockout switch is bad.

Aug 03, 2011 | Mercedes-Benz S-Class Cars & Trucks

1 Answer

I have a Select Comfort 2000 thermostat. I just replaced new batteries couple days ago. The past week my heat will be working fine all day and/or night then suddenly it will not kick in and the aux light...


Sounds like you have a heatpump. Is that correct? When it gets under 35F or so the heatpump just isn't able to keep up with the heat demand and will require help from a backup source such as electric strip heaters. The way the thermostat works is that the heatpump will work until room temperature gets 2F to 4F below what you have the thermostat set for, the Auxillary heat will kick in to help out. I think I am answering your question, please let me know if I have misread your problem and I'll try to come up with something else.

Dec 05, 2010 | Heating & Cooling

1 Answer

Bought a Toshiba Regza 37rv635d last week.


I have had the same problem today. I think it might be to do with the master power button on the side, as it seems loose on my tv. Did you ever solve the problem on yours?

Apr 06, 2010 | Televison & Video

1 Answer

Cruise control quit working today


Check for vaccum hoses attached to the cruise control module in engine compartment. These hose may be try rotted and your loosing vaccum when you activacte cruise control.

Mar 22, 2009 | 1989 Chevrolet K1500

1 Answer

S-50 won't power up!


TRY REMOVING THE BATTERY AND PLACING IN CAR DOCK. THE UNIT SHOULD POWER UP, IF NOT THE RADIO IS N/G. I RECIEVED THAT INFO FROM SIRIUS TECH SUPPORT

Jun 05, 2008 | Sirius Satellite Radio S50-TK1 Satellite...

1 Answer

Tv will not turn on


your tv needs to be repair again power supply problem or circuit.good luck.

Apr 04, 2007 | Toshiba 37HLX95 37 in. LCD TV/DVD Combo

Not finding what you are looking for?
Vehicle Parts & Accessories Logo

Related Topics:

49 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Vehicle Parts & Accessories Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

74945 Answers

Thomas Perkins
Thomas Perkins

Level 3 Expert

14185 Answers

Brad Brown

Level 3 Expert

15441 Answers

Are you a Vehicle Part and Accessory Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...