Question about Cambridge Audio Azur 350A Integrated Amplifier, Black

Open Question

No sound and input source lights on front panel are flashing

Posted by Anonymous on

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

6MTH OLD HOTPOINT PLASMA TV SUDDENLY HAS NO PICTURE NO SOUND


Hiya!

Sounds like it's on the wrong input, maybe it's analog tuner. Have you tried changing it's input?

Feb 21, 2008 | Samsung HP-R5072 50 in. Plasma HDTV

1 Answer

Magnavox 15mf400T/37 screen flashes on for a second then goes black


Check the game cubes video setup. You may have to enable the S-Video port on the setup menu. Also check the TV setup to select s-video for the input video source for that input.

Jan 04, 2014 | Televison & Video

1 Answer

Dell 1704FPT won't come on at all. Only the sound


  • Check connection integrity at both ends of the video cable
  • Ensure the monitor and computer are plugged in to a working electrical outlet
  • Ensure power button depressed fully
  • Press the input select button the front of the monitor and ensure the correct input source is selected
  • Increase brightness & contrast controls
  • Perform monitor self-test feature check
  • Check for bent or broken pins
  • Re-boot your computer and monitor.

Jan 17, 2010 | Dell UltraSharp 1704FPT 17" Flat Panel LCD...

1 Answer

The tv turns on but cant see the picture


Check input selection, Lamp, Input source. If you have no flashing front lights to indicate any problems and lamp seems ok then get a tech. to look at it

Dec 15, 2009 | Hitachi 50V500 50 in. HD-Ready LCD...

1 Answer

Red light and 2 green lights on front panel on.


This is an error code it means the TV is in protection mode. Which means it has detected a problem and is preventing power up so not to cause further damage. Error codes are generally 2 numbers 1 seq of flashes a pause and a second sequence of flashes. Most common problems for LCD are Video logic / Main input board or the power supply. For more info and possible solutions post your make and model.

For parts and info check.
http://www.RNS-Systems.com
or E-bay

Oct 20, 2009 | Televison & Video

3 Answers

Green light on speakers and sub. No sound - only hissing noise


open volume control & remove check from mute button.

start-program-acessories-entertainment-volume control.

Sep 17, 2009 | Audio Players & Recorders

1 Answer

Amplification does not work


It sounds like a source slecton issue. Try the following and if that does not help I would start with a simple stereo setup and source and work up from there.

The RV-8 is powered on, but there is no audio.
1. Make sure volume level is audible. Volume level can be
increased with the front-panel volume knob or the remote
control VOL �� and �� buttons.
2. Make sure audio has not been muted. The message “MUTE
ON” or “FULL MUTE ON” will appear in the on-screen and
front-panel displays when audio has been muted. To deactivate
mute, press the Mute button or adjust the volume level.
3. Check the INPUT SETUP menu DIGITAL IN and ANALOG IN
parameters to ensure the appropriate audio connector is assigned
to the selected input.
4. Make sure the RV-8 is receiving an audio signal. To do this,
follow the instructions that begin on page 2-29 to open the
STATUS menu for the current input source. Hint: (Use the "STAT2" Button on the remote.)

Apr 29, 2009 | Lexicon RV-8 V2.0 Amplifier

Not finding what you are looking for?
Cambridge Audio Azur 350A Integrated Amplifier, Black Logo

Related Topics:

19 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cambridge Audio Audio Players & Recorders Experts

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

5047 Answers

Brad Brown

Level 3 Expert

15557 Answers

John
John

Level 2 Expert

509 Answers

Are you a Cambridge Audio Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...