Question about Cell Phones

Open Question

Cara membuka kode pengaman nokia 105

Gmna cara nya

Posted by Anonymous on

2 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

alexveggie
  • 10 Answers

SOURCE: kode pengaman nokia 2730c-1

(Bahasa Indonesia di bawah ini.)

This is from the Nokia 2730c manual:
"Access codes
The security code helps to protect your phone against unauthorised use. The preset code is 12345. You can create and change the code, and set the phone to request the code. Keep the code secret and in a safe place separate from your phone. If you forget the code and your phone is locked, your phone will require service and additional charges may apply. For more information, contact a Nokia Care point or your phone dealer.
The PIN code supplied with the SIM card protects the card against unauthorised use.
The PIN2 code supplied with some SIM cards is required to access certain services. If you enter the PIN or PIN2 code incorrectly three times in succession, you are asked for the PUK or PUK2 code. If you do not have them, contact your service provider.
The module PIN is required to access the information in the security module of your SIM card. The signing PIN may be required for the digital signature. The barring password is required when using the call barring service.
To set how your phone uses the access codes and security settings, select Menu > Settings > Security."

Google translation:

Ini dari Nokia 2730c manual:
"Kode akses
Kode pengaman membantu melindungi telepon Anda dari penggunaan yang tidak sah. Kode awal adalah 12345. Anda dapat membuat dan mengubah kode tersebut dan mengatur telepon agar meminta kode. Jaga kerahasiaan kode dan di tempat yang aman terpisah dari telepon Anda. Jika Anda lupa kode dan ponsel terkunci, ponsel harus diperbaiki dan mungkin dikenakan biaya tambahan. Untuk informasi lebih lanjut, hubungi pusat Nokia Care atau dealer ponsel Anda.
Kode PIN diberikan bersama kartu SIM melindungi kartu dari penyalahgunaan.
Kode PIN2 yang diberikan bersama beberapa kartu SIM diperlukan untuk mengakses layanan tertentu. Jika Anda memasukkan PIN atau PIN2 sebanyak tiga kali berturut-turut, Anda akan diminta untuk PUK atau PUK2. Jika Anda tidak memilikinya, hubungi penyedia layanan Anda.
PIN modul diperlukan untuk mengakses informasi dalam modul keamanan kartu SIM Anda. PIN tanda tangan mungkin diperlukan untuk tanda tangan digital. Sandi pembatasan diperlukan bila menggunakan layanan pembatasan panggilan.
Untuk menetapkan cara ponsel menggunakan kode akses dan pengaturan keamanan, pilih Menu > Pengaturan > Pengamanan."

Posted on Aug 12, 2012

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Bagaimana cara mengatasi hp nokia c2-03


kenappa ya hp nokia aku os nya pada ga ada...gara gara pake btre nya bukan btre nokia..bagaimana cara maengistal ulang nya kembali...saya sudah coba merefresh sendiri...tapi tetap tidak bisa

Aug 31, 2013 | yeswici.com Android Apps

1 Answer

I forget my password in my hp nexian G332


kode hp saya ngak saya ingat .
gmna nya cara buka nya ?
bntu saya bang

Aug 05, 2013 | Cell Phones

4 Answers

BAGAIMANA CARA MEMBUKA KODE PENGAMAN HP NOKIA 1202


GW PUNYA HP NOKIA 1202 PAS GW BUAT SMS HP GW TERKUNCI SENDIRI AJA TRUS GW MATIIN PAS GW HIDUPIN LANGSUNK ADA KODE PENGAMAN NYA ??TERUS GIMANA CARA BUKAK KODE PENGAMAN NYA GAN ???????

Mar 19, 2013 | Nokia 1202 Cell Phone

1 Answer

Membuka kode pengaman nokia 1200 imei 355735028469353


say sudah mengikuti cara di atas cuma mash gak bisa di buka . tulisan nya kode salah trus ada tanda stop

Dec 30, 2012 | Nokia BNIB NOKIA 3500 Classic Unlocked/Sim...

1 Answer

Kode pengaman intuk membuka hp nokia c1 dengan no imei 358625/04/989561/0


hp saya terkunci hp nokia c1-1 bagaimana cara bukanya saya lupa kode pengaman nya

Nov 13, 2012 | Nokia C1-01 Unlocked Gsm phone

5 Answers

Kode sandi telepon hp nexian type G315


gan cara membuka kunci keamanan nexian di g315 harus pake software apa ea
gua lupa kode nya nieh
tolong bantu do0nk ada yg tau nggk cara buka / pake trick gmana lach
please comment

Oct 05, 2012 | Cell Phones

1 Answer

Cara buka ca1


gmna cara nya buka ca1

Sep 28, 2012 | Facebook Apps

Not finding what you are looking for?
Cell Phones Logo

Related Topics:

15 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cell Phones Experts

Computer Repairing
Computer Repairing

Level 3 Expert

14641 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75197 Answers

William Alequin

Level 3 Expert

922 Answers

Are you a Cell Phone Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...