Question about Behringer (UCG102) Sound Card

1 Answer

Installed all softeware and the behringer guitar link ucg 102, iam ruunning vista everything on apart from no sound

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

  • Expert
  • 52 Answers

In the software go to input ASIO

Posted on Sep 02, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Behringer No Input Signal


Mic level in the windows control might be muted or off. The sound functions are a control panel iterm Or in Macs it is a CDEV.

Also check to make sure the program has that input enabled as well.

and make sure you start out with fresh batteries, double check where you have things plugged in, so you are not plugged into the worng port plug on the computer

Feb 06, 2012 | Behringer Ucg102 Guitar To USB Interface

1 Answer

I've recently purchased the NI USB Guitar Link, which comes with two Behringer discs. I'm having problems installing the Behringer iAXE (volume 3) software. Couple of things to share: 1. When I attempt...


If you get beyond the 32/64 issue, check the audio setup for your audio device in your windows control panel. If your USB interface both recieves from your guitar and sends audio to your external amp, make sure BOTH the input and output to the USB are listed as the in and out in the "VOICE" tab when you go to the control panel and "Sounds and Audio device properties".:

Nov 22, 2010 | Behringer VT250FX Virtube Guitar Combo...

1 Answer

Sound is good, but guitar input doesn't seem to


Have you tried selecting the option for microphone boost under your sound card settings (If you are using a windows operating system)? Its a check box option.

Jan 21, 2010 | Behringer (UCG102) Sound Card

1 Answer

Guitar Link Vista 64 BIT Drivers, there are none!


Use ASIO4ALL instead of the behringer drivers. www.asio4all.com

Aug 31, 2009 | Behringer (UCG102) Sound Card

2 Answers

Sound doesnt come out from guitar link UCG102


what you need to do is install the asio4all driver then select file, adio midi settings and where it says behringer audio codec click the arrow and select asio4all then click the configure button and in the wdm list you must activate all the items under audio codec and the audio speaker under High Definition audio device this will allow it to work through the speakers, or just leave it how it is and plug in a set of headphones. make note though that your speakers will play nothing else but the guitar sound. all other music internet sounds, the lot will no longer work as your ucg102 is high jacking your sound card to produce the sound from your guitar. hope this helps.

May 27, 2009 | Behringer (UCG102) Sound Card

1 Answer

Guitar Link UCG-102 no sound


What you have to do is go into your speaker program or just right click the little speaker at the bottom of your screen and go to playback options and disable the headphone interface that comes with the Guitar Link,  after this happens it will put it back to your default speakers 
then click on the tab that says Recording options and turn up the volume on what should say Microphone USB Audio Codec

Afterwards go into your AC Box Combo program... hit "File" and than Audio+Midi Settings and At the top it should say "Interface" click on the box to the right of it and put it to your speaker program
Its decently complicated but it works PEACE

Jan 19, 2009 | Behringer (UCG102) Sound Card

2 Answers

Bcd3000 not working


Did you install the Vista Behringer BCD3000 driver?

see this link

http://www.behringerdownload.de/B-Control_download/BCD3000-Vista-XP-1.2.0.0.zip

Note!

You didn't mention your Vista version. Like 32-bit of 64-bit.
This driver is for the 32-bit! 64-bit is not listed(yet).

Jan 02, 2009 | Computers & Internet

Not finding what you are looking for?
Behringer (UCG102) Sound Card Logo

Related Topics:

446 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Behringer Computers & Internet Experts

Seanzilla

Level 2 Expert

114 Answers

Steve
Steve

Level 3 Expert

696 Answers

Brett Duxbury
Brett Duxbury

Level 3 Expert

4208 Answers

Are you a Behringer Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...