Question about Bose Cinemate Digital Home Theater System Speaker

1 Answer

The light on the interface will not come on

The light wont come on making the sytem not work at all

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 2 Answers

Try powering the unit down for 30 seconds and then power it back up.If after pluging and unpluging you still have the fix red led then the IR Detector Module inside the CineMate Interface Module is not working. You have to replace it. The Part Number is 1B83 41A. You can but this part at Radio shack for under $5.00 , remove the old one and solder a new one in, 3 leads of the LED. This was the way I fixed mine

Posted on Mar 23, 2014

  • Pat Clogston
    Pat Clogston Mar 23, 2014

    try unplugging the unit for about 30 seconds then plug it back in.

×

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
New users get 2 Free calls (no credit card required) and instant help on almost anything you can think of (from cars to computers, appliances, handyman, and even pets).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

The remote for my sytem apears to be working, but is not interfacing with the car. Do you have any ideas?


hi, you may start checking on the alarm fuse if its busted and if it is have it replaced. if still no luck then start looking for the alarm reset button, it may help. have a nice day

Feb 09, 2010 | Car Audio & Video

1 Answer

Charging sytem light keeps popping on


sound like alternator not working.also check drive belt make sure its not slipping.

Dec 10, 2009 | 2000 Lincoln LS

1 Answer

Ps2 wont load games


Make sure their is no dust in system. Clean readers in sytem with Q-tip soaked lightley in alcohol, make sure disk is also clean.

Oct 03, 2009 | Video Game Consoles & Games

1 Answer

IF both remotes are dead will this cause the theft system to keep car from starting?


no it wont. now what you do is turn the key to the on position. do not attempt to start, just leave it in the on position for 10 mins. it must be 10 mins to reset theft sytem, turn key off wait 5 sec and turn back on make sure theft light goes away and start

Jun 28, 2009 | 2001 Chevrolet Monte Carlo

1 Answer

FW 1884 Does not work after upgrading to XP3


make sure your not trying to run a software and hardware made to work with a 32 bit system on a 64 bit sytem.

Feb 27, 2009 | Tascam FW-1884 Firewire Audio / Midi...

1 Answer

Wireless controls wont synch to sytem i changed batteriespressed both little buttons but controller just keeps on blinking


First I'd test the batteries in another device to make sure they actually are full. Rechargeable batteries are great in the long run and also generate less waste.

I had the same problem with a Microsoft wireless controller. It just showed it synced fine (the four leds blinked in order 1234 and then all flashed like it's connected) and the controller dropper off the rig immediately after that, keeping blinking idly as always when unconnected.

Solution: When you power the console on with the X button on the controller, try pressing the connect button on the controller then, apparently the console looks for controllers when it's just opening the user interface and it somehow synch better at that moment. Had to try it twice but it synced fine just as I was giving up hope, and has been working ever since!

Hope I could help!

Dec 27, 2008 | Microsoft Xbox 360 Console

1 Answer

Working fine until psu packed in, replaced psu, begins power up


The PSU dying may have destroyed the motherboard also. Try removing all interface cards and disconnecting all drives to make sure.

Nov 11, 2008 | Foxconn WinFast K7S741MG Motherboard for...

1 Answer

The surround sytem


bad amp this riddled with faults bad design dont waste your money on this dump it i repaired loads of these this model is bad news and un reliable

Sep 01, 2008 | Technics SA-DX940

1 Answer

Sytem wont post


remove the rct battery and try again power on again.
Also look for and replace bad cappacitors. If nothing works, you need a new momo!.317cfa4.jpg

Feb 12, 2008 | EliteGroup ECS 755-A2 Motherboard

Not finding what you are looking for?
Bose Cinemate Digital Home Theater System Speaker Logo

366 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Bose Audio Players & Recorders Experts

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

74383 Answers

Electro Med Services...
Electro Med Services...

Level 3 Expert

6694 Answers

Are you a Bose Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...