Question about Kenwood Excelon KDC-X996

Open Question

No lights Unit went off

Posted by Anonymous on

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Oil light comes on and bike shuts down


Hi Anonymous, you could have an oil pressure sending unit going south on you or a broken or loose connection at said unit. They relatively inexpensive try replacing it. Good luck

Dec 27, 2013 | 2009 Harley Davidson FLHTCU Ultra Classic...

1 Answer

Its switch on and went off


colour wheel or light engine needs replacement cos not in syn withe dmd digital board need a tech to replace it remember colour wheels come inbuilt the light engine u may have to replace the whole light engine unit

Jul 15, 2013 | Televison & Video

1 Answer

What's your problem?I have a 1999 Oldsmobile Intrigue 3.8 that I just changed the oil sending unit and still have the oil light on, any help


possibly the light is coming on due to low oil pressure if you have high miles on the engine usually over 200xxx. try disconnecting the battery for about 15 minutes then reconnect that sometimes will reset warning lights. good luck

Dec 28, 2012 | 1999 Oldsmobile Intrigue

1 Answer

Unit powered off. I unplugged for 10 secs, replugged in. Unit powered on numerous lights flashed in sequence and went out. Power light was last light on. It flashed several times then went out.


It's trying to tell you something. Look up the series of flashes in your manual and see what it's trying to tell you. If you don't have a manual, go to the manufacturer's web site and see if you can download one.

May 06, 2011 | Office Equipment & Supplies

1 Answer

I have an 2001 Honda Accord, SRS went off a few


That is usually the case. That is to inform you of a malfunction with that particular part of your vehicle.

Oct 06, 2009 | 2001 Honda Accord

1 Answer

Dah climate control unit went dead - no lights and no temp readout.


The battery. Get another one from a salvage yard.

Apr 27, 2009 | 1991 Buick LeSabre

2 Answers

Fan and light does not turn on .


FAN AND LIGHT DOES NOT WORK
my zephyr typhoon stopped working. Neither light not the fan come up. I am sure there is power going into the unit. I turned on the light one day , the light cam on and suddenly went away. From then even the fan stopped working. any information on what happened is appreciated. Thanks

Jan 22, 2009 | Zephyr Typhoon AK2100 Kitchen Hood

1 Answer

Comtrend ct507 no power


- try to use a known working power adapter with the same specs, it might be the power adapter is not supplying enough power, or
- try to press the reset button (if it has one) for like 30 secs, then turn the device off for another 30 secs. (Note: this might delete all the settings on the device)
- most probably the device is dead if same thing happens after pressing the reset button.

hope this'll help you

Jun 08, 2008 | Comtrend CT-507 Router

1 Answer

TOMTOM GO 710


Could be a loose contact at the connection between the wire and at the gps unit.

Think the green light must be on at the charger port and also on the gps unit.

This green light can be found near the power button on the gps unit.

Nov 22, 2007 | Tomtom GO 700 GPS Receiver

Not finding what you are looking for?
Kenwood Excelon KDC-X996 Logo

Related Topics:

28 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kenwood Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4834 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75066 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

7754 Answers

Are you a Kenwood Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...