Question about U-Line 75WC Wine Cooler

Open Question

New Thermostat not working

Unit not running; thermostat wires jumped and it runs. Replaced thermostat and it ran for 5 minutes then stopped. Jumped thermostat wires again and unit started running. Any suggestions?

Posted by on

Ad

2 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
  • 286 Answers

SOURCE: Wine cooler not running. When thermostat was

You have either a week connection or a bad thermostat. Check your connections. Part # 2767-s

Posted on Oct 08, 2009

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

1996 ford tbird fan runs at high speed once engine is started.


Have you tried changing the fan relays? Sounds like they may be stuck on.

Mar 11, 2014 | Ford Cars & Trucks

1 Answer

New thermostat not cooling. Blowing heat instead.


Hello You have only 5 wires? multi stage if so ,is run by something else.Check that RH/RC is jumped out on new stat.Also check that O is not on the B terminal.If there is an A/B select switch set it to O.Emergency heat button dont matter as there is no wire to run it with only 5 wires.

Apr 17, 2010 | Honeywell Programmable Thermostat Heater

2 Answers

York Furnace and Honeywell Thermostat Problems...


run the red wire to rc and run a jumper between rc and rh tape off the brown

Feb 10, 2010 | Honeywell Programmable Thermostat Heater

2 Answers

V6 malibu running hot no water in oil no white


check the sending unit,also when last you serviced the radiator? it may be restricted,also check the fan speed, if equip with a viscos couplier replace,

Oct 06, 2009 | 1999 Chevrolet Malibu

1 Answer

98 2wd Grand Cherokee overheats with new thermostat


Best bet would be the temp. sender unit.Its probably not working.For the gauge to jump up suddenly,that is a symptom.Replace it.Gheap and easy to do.Hope this helps

Aug 10, 2009 | 1998 Jeep Cherokee

1 Answer

H100id induced pool heater runs for 4 minutes then stops heating


I just solved this about an hour ago. It's the connection from the circuit board to the ignitor. The same thing happened to me that it ran a long time and then it wouldn't. At some point it loses spark. The large wire from the board to thee= ignitor is the culprit. Take the ignitor out and press the two electrodes to about 1/4"-3/8max. Clean the surface plate where it meets the heater and also clean the brass piece on the othe end. Then clean the brass piece on the circuit board. Slide the 2 boots down a little and expose the receptacles. Press them a little with pliers, put them on their respective connections and then slide the boots back on. It started right up and has been running since! This after I bought a new gas valve $178! Let me know if this does it for you.

Jul 27, 2009 | Hayward H Series Induced Draft Abg 100,000...

1 Answer

High Electrical bill - Appears to be heatpump problem.


Sound like there are running on emergency heat which is elrctric.Have the system checked out buy a local heating and cooling company. Have they checked the filter and changed them.

Jan 14, 2009 | Honeywell Electronic Programmable...

2 Answers

I'm trying to install a Honeywell RTH2310B programmable thermostat. I only have 3 wires coming out of the existing thermostat (the red wire was attached to both Rc and Rh terminals). The other wires were...


Your house might be older.  Are your receptacles two-prong, or three?
I would ignore the missing "G" wire, and connect Red to both Rc and Rh, and Y to Y, and W to W.

Jan 01, 2009 | Honeywell Focus 6300B 5-2 Days...

1 Answer

New honeywell thermostat on new gas furnace not working


sometimes there's a differential setting anywhere from 1-3 degrees, see if you can make sure it's down to 1

Nov 12, 2008 | Honeywell Programmable Thermostat Heater

1 Answer

The thermostat is out on my Kenmore 14.8 cu ft freezer


I asked a local repair shop. Just pull ******* the sensor wire and it will slip out of the tube through which it runs. Run the new wire which is attached to the new thermostat thru the same tube. Prior to purchasing the thermostat, I tested with a ohm meter for continuity ( there was none) and jumped the attaching power wires. The compressor ran verifying the problem with the thermostat. Thermostat cost $47.00.

Jun 07, 2008 | Kenmore 14.8 cu. ft. / 419 liter Chest...

Not finding what you are looking for?
U-Line 75WC Wine Cooler Logo

Related Topics:

53 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top U-Line Furniture Experts

John Tripp
John Tripp

Level 3 Expert

4654 Answers

Sal DeAngelo

Level 3 Expert

2183 Answers

Dan Webster
Dan Webster

Level 3 Expert

8220 Answers

Are you an U-Line Furniture Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...