Question about Kicker SX650.1 650W Mono-Block Amplifier w/Remote '04 Series

1 Answer

I cant get power to the amp, everything is hooked up right, i replaced the power cord fuse... what else could be wrong,...??? the green led light is off and i tested to volts on the remote terminal and it is at zero how do i fix this

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 87 Answers

Check in this order:

  1. Battery connection
  2. Fuse at battery
  3. Ground wire at vehicle
  4. Bat. and ground at amp
  5. Remote turn on lead should read 12v
If you have no power at the turn on lead pull deck and see if it cam disconnected, should be blue w/ white strip.

Posted on Jun 02, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

Red light on on amp


take speaker wires off amp if the lit is green then speaker are hooked up wrong or blown.

Mar 29, 2014 | Pioneer GM-5200T Car Audio Amplifier

2 Answers

Computer was shut down and power turned off. When i restarted the system the printer and monitor came on but the tower is not getting any power. cords are all plugged in and checked outlet works. seems...


Hello,

If the outlet is good and the cord is good, you may have indeed blown the fuse in the power supply. That is the only fuse. The fuse in the power supply is usually "hard-wired". Not necessarily, but usually. You would need someone familiar with them to replace it if it is blown.

Some computers have a green LED on the back of the computer near the power cord. Do you have one? Is it on? You can also look to see if the small green LED is on on the motherboard.

If you get no indication of power, the power supply is probably gone. A new on is about $25 and pretty simple to replace.

Hope this helps.

Thanks for using Fixya.

Feb 20, 2011 | HP Pavilion a705w PC Desktop

1 Answer

I just got a sony xplod 1000 watt amp i got everything hooked up and when i turned the key the power light chaned from green to red. i check over the amp again and again, i cant find any thing wrong........


Try disconecting all speakers from the amp, turn it on after and if it stays on red it sounds like it had kicked the bucket. if it stays green start from their and check all of your wires for shorts (speaker wires) again. hope this helps...

May 08, 2010 | Sony Xplod XM-554ZR Car Audio Amplifier

1 Answer

Kicker zx750.1 Amp in Protection Mode (Red LED)


My kicker amp zx1500.1 keep going in protection mode I unhooked the sub speak wires and put the ACR cords back in and it didn't go in protection mode what next

Mar 18, 2009 | Kicker 06ZX750.1 Car Audio Amplifier

1 Answer

Amp LED light turns on then off


You need to use a multimeter to confirm that you have both B+ and remote voltage at the amp.

Oct 28, 2007 | Sony XM-2200GTX Car Audio Amplifier

1 Answer

LED power protection light not turning on


Check the fuse on the amplifier; if it's good, then you need a multimeter or voltmeter for further testing. With the meter's black probe on your amp's ground terminal and the radio turned on, both the power and the remote terminals should test at about 12 volts. If neither terminal shows voltage, you may have a problem with your ground connection; if both do, there's a problem with the amp.

Feb 20, 2007 | Sony Xplod XM-1652Z Car Audio Amplifier

1 Answer

Whats wrong with my lanzar amp


check ur ground wire , it might not be good ground, secondly check ur fuses..

Dec 25, 2006 | Lanzar HTG264 Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
Kicker SX650.1 650W Mono-Block Amplifier w/Remote '04 Series Logo

Related Topics:

52 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kicker Car Audio & Video Experts

hoyzee1

Level 2 Expert

150 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

80608 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

Are you a Kicker Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...