Question about Boss C150 Car Audio Amplifier

1 Answer

Boss chaos 150 200 watt that shows light but doesn't produce sound

I got the ch150 boss amp and evn wen i dnt bridge it it dnt produce sound

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 518 Answers

DID YOU CONNECT THE JACKS FROM THE HEAD UNIT? JUST A THOUGHT AS THIS IS EASY TO OVER LOOK

Posted on Jun 13, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Why am i not getting any sound to the speaers of my boss chaos 2800 watts amp?


Most common problem is cable connection. Wiggle each lead, positive, negative in turn at amp. while playing. I assume you have checked that you haven't inadvertently muted the system.

Mar 18, 2017 | Boss Car Audio & Video

1 Answer

I have a 1600 watt boss chaos amp it has power no sound rca jack good fuzes are good no burnt smell every thing is good just dosent have any sound


You need to check the 2 sets of fuses on the face of the unit.
Try removing the fuses and resetting them.

Power hookup is 12+, remote power on and negative.

Apr 26, 2014 | Car Audio & Video

1 Answer

Whats d power supply rating for boss chaos amplifier


400 watts RMS

is what the ratings on that iss you can also check the website at www.boss.com but you should be looking at 400watt RMS if I am not mistaken.

thanks and please do rate your free information request and leave feedback.

Apr 28, 2010 | Boss CHAOS CH450 Car Audio Amplifier

1 Answer

Does this boss chaos c550 amp match up to perform correctly with 2 12inch kenwood peak power 600 watt magnet 500g (17.6)oz impedence 4 ohm kfc-w300s speakers


It's not bad, but at 400 watts, it's a bit underpowered
It'll be plenty loud, but the amp will distort before the speakers do, particularly if your subs are wired in parallel (as dual-driver boxes are typically wired)

Listen for distortion, and turn it down a bit if the sound gets fuzzy or static-y sounding

Feb 03, 2010 | Boss C550 Car Audio Amplifier

1 Answer

My boss amp is on protection mode and it wont work its a 3500 watt chaos idk what is wrong with it


Likely one of the power amps has failed component(s) and does not achieve electrical balance which then goes to protect mode to prevent damaging your speakers.

You will need to have it serviced.

Dec 25, 2009 | BOSS AUDIO SYSTEMS Music

3 Answers

My friend jus bought 2 10 inch kicker l5s and when we hooked them up to his boss 1100 wat amp and hooked everything up they are moving but are not producing any sound. boss amp i do not know any thinbg...


it must be reversed polarity in coil voices of speakers check + - wires from amplifiers fit on coil voices of speakers try to get each speaker to 8 ohms wiring in serial the two coil voices n'd put in paralel both speakers in bridge mode output from amplifier to get most stable power ,

Nov 04, 2009 | Kicker Solo-Baric L5 Car Subwoofer

1 Answer

I turned my car on and when the amp turns on one speaker pushes out and the other pushes in and stay like that and dont produce any sound. i checked the wires and fuses and everything is correct but i cant...


Hello mikhail_1994,

I'm assuming that the amp was installed and was working properly.

It sounds like the output is shorted. The CH450 may be operated as a 2-channel amp or both channels can be bridged for mono powering subs at an impedance of 4ohms or more.

I'd test the sub voice coils and then test each channel of the amp separately.

Hope this helps.

Jul 20, 2009 | Boss CHAOS CH450 Car Audio Amplifier

1 Answer

Not producing sound


It sounds like the power supply may have failed. I'm not familiar with that particular Boss amp but many amplifiers will light the power indicator even though the amp isn't operating.

Have you checked your speakers to see if they're blown?

Have you checked the wiring to make sure the speakers are still connected to the amp?

Dec 19, 2007 | Car Audio & Video

1 Answer

Boss chaos 150 200 watt that shows light but doesn't produce sound


If this is the CH150, it's not bridgeable. Try connecting it normally (one speaker per channel) to see if it will produce output.

Dec 05, 2007 | Boss C150 Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
Boss C150 Car Audio Amplifier Logo

Related Topics:

269 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Boss Car Audio & Video Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76051 Answers

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4860 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

74185 Answers

Are you a Boss Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...