Question about Computers & Internet

1 Answer

I915g audio not working

Audio not working

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 13 Answers

You could try deleting the audio device in Device Manager and reboot (this has solved many issues for me in Windows 7) and if that doesn't help, download the manufacturers drivers

Posted on Jan 02, 2014

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Proper mainboard and ethernet drivers


Try "DriverMax" that should help. it is free for 2 drivers a day. If you don't want to do that try "DriverPack Solution". That will do it.

May 09, 2013 | Computers & Internet

1 Answer

I915p/i915G VGA driver free download


Visit the following link.
https://downloadcenter.intel.com/product/50364
Select the required driver and download.

May 24, 2012 | Gigabyte Computers & Internet

1 Answer

Ineed drivers for my motherboard model no. zx-945-15 and chip set is i915/i915g so tell me


you can go here ( http://www.intel.com/support/detect.htm ) and intel will detect and update your drivers through the utilities they provide you will need

Feb 09, 2011 | Intel Motherboard

1 Answer

Windows XP SP3 platform with single Delta 66. Record audio works fine but I'm unable to hear played back audio through computer. It appears onboard audio card disabled. Any suggestions?


Go to Device Manager and enable the audio card.
If you cannot enable the audio card or it is not working then install the audio driver again.

Mar 30, 2010 | M-Audio Delta 66 Sound Card

1 Answer

Lan drivers for the on board lan option. the motherboard is a D915GMHLK


if you dont have the drivers its an intel driver so you can go to intel site or go to driverguide.com

Aug 25, 2009 | Intel - Desktop Board D915GMHLK -...

1 Answer

Intel grantsdale-g i915G/gl/Gv drivers i need drivers all driver like audio ,graphics ,chipset


Intel chipset drivers can be found here:

http://www.intel.com/products/chipsets/index.htm?cid=cim:ggl|chips_us_gen_top|kEA53|s

Apr 28, 2009 | Computers & Internet

2 Answers

Windows vista does not accept vga and sound driver


download driver ''R145551.exe'' and install it for audio device to work. you can download this by typing the r145551.exe on google search for more details contact me salman90@live.co.uk

Sep 15, 2008 | Dell Optiplex GX280 (99301) Motherboard

3 Answers

Audio not working and bought the computer with sound


Audio not working means there must be a driver problem.Try to install the audio driver again.If it is high Definition audio driver first uninstall audio driver and high definition audio driver package.Reinstall the driver again.if problem persists check for the audio port.

Jul 05, 2008 | Acer Aspire™ T180 PC Desktop

1 Answer

Delta1010 on Hacintosh


WORKING DRIVER HERE FOR M-audio PCI:

 M-Audio Delta 44 (verified)
 M-Audio Delta 66 (verified)
 M-Audio Delta 410 (verified)
 M-Audio Delta 2496 (verified)
 M-Audio Delta 1010 (works for some)
 M-Audio Delta 1010LT (verified)
 Terratec Phase 88 / EWS88MT / TS88PCI (tested only on EWS88MT)
 Terratec EWX2496

I tested on my M-audio Delta 1010 with box today and everything incl. SPDIF is working great on my osx86 v_7 10.5.8 system! The only thing not working is midi as told on website. Im submitting file for the above sound cards! Dont Forget to donate some money to this guy!!!

http://www.audio-evolution.com/drivers/

http://www.insanelymac.com/forum/lofiversi...t25145-150.html

Mar 22, 2008 | M-Audio Delta 1010 Sound Card

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

Related Topics:

21 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Computers & Internet Experts

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

David Payne
David Payne

Level 3 Expert

14161 Answers

Are you a Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...