Question about Nokia C1-01 Unlocked Gsm phone

Open Question

Lupa code pengaman

Gan hp saya tidak biss di gunakan karena sata lupa katasandi gsm nya..jd hp saya d bust nlfn pun gx bsa..

Posted by on

Ad

4 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya Technician can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repair professionals here in the US.
click here to Talk to a Technician (only for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
teknikgurun
  • 450 Answers

SOURCE: security code

In english please! may be i can help you!

Posted on May 11, 2010

Ad
  • 8 Answers

SOURCE: saya lupa kode pengaman hp

Try code from service provider and Unlock it..

Posted on Aug 29, 2011

muntejaya
  • 10421 Answers

SOURCE: saya membuat kode pengaman di

You need to unlock the code before use the cell phone.
It is not clear is the problem with your cell phone or the SIM card.
If problem in your phone, you have get it restored in shop, but if problem in SIM card, you can get 'operator' advised to prevail you PIN2 and or PUK

Salam, Jaya

Posted on Nov 17, 2010

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

13 Answers

Lupa kode pengaman nokia 1616-2 type RH-125


mas bro saya lupa kode pengaman hp nokia Corporation, code: 0587505, type: RH-125, imei : 35
6999/04/188062/9 tlong ya mas bro. klo dah ketemu tlong sms keno ... 085201412385 .makasi .

Apr 18, 2013 | Nokia 1616 Cell Phone

4 Answers

BAGAIMANA CARA MEMBUKA KODE PENGAMAN HP NOKIA 1202


GW PUNYA HP NOKIA 1202 PAS GW BUAT SMS HP GW TERKUNCI SENDIRI AJA TRUS GW MATIIN PAS GW HIDUPIN LANGSUNK ADA KODE PENGAMAN NYA ??TERUS GIMANA CARA BUKAK KODE PENGAMAN NYA GAN ???????

Mar 19, 2013 | Nokia 1202 Cell Phone

1 Answer

Kode unik N82


gan sya lupa kode pengaman saya sekarang sm sekali gak bsa di buka hape nya gara-gara kode pengaman saya lupa.

Mar 20, 2012 | Nokia N82 Cell Phone (Unlocked) - Silver

22 Answers

CARA BUKA KODE PENGAMAN NOKIA TIPE 1202


CARA BUKA KODE PENGAMAN NOKIA TIPE 1202

Nov 06, 2011 | Nokia 1202 Cell Phone

11 Answers

Saya lupa kata sandi dan 2 pertanyaan keamanan untuk email yahoo saya rizkyanugrah51@yahoo.co.id mohon bantuannya pak..


Sayangnya Yahoo! benar-benar menutup akses email jika anda lupa terhadap 2 jawaban atas pertanyaan keamanan yang disimpan. Apakah anda yakin ini benar-benar alamat email yang anda miliki? Atau anda sedang ingin mencoba masuk ke email milik orang lain (awas, tindakan ini melanggar hukum)?

Jul 06, 2011 | Yahoo Mail

2 Answers

Lupa password yahoo,tapi masih ingat email nya


Saya lupa pasword email saya yg satu,saya bikin email yg baru dr hp,jd yg saya gunakan di hp tuh email yg baru,tp hanya khusus aplikasi saja,,sedangkan imail yg sebenernya tidak bs saya buka dr hp,sekarang saya pke hp blackberry bold 9000 minta solulinya dong biar tau pasword email yg saya buat dr hp dan membuka email saya yg sebenernya dr hp..trimakasih

May 06, 2011 | Yahoo Mail

25 Answers

Saya lupa kode pengaman,bagaimana cara membukanya?


CARA BUKA SECURITY CODE YANG LUPA, BAGAIMANA CARAX

May 16, 2010 | Nokia 2300 Cellular Phone

Not finding what you are looking for?
Nokia C1-01 Unlocked Gsm phone Logo

Related Topics:

42 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Nokia Cell Phones Experts

Computer Repairing
Computer Repairing

Level 3 Expert

14641 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18413 Answers

Are you a Nokia Cell Phone Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...