Question about Canon imageRUNNER 4570 Copier

Open Question

Solusi untuk E 225-0001 mesin ir 4570 - Canon imageRUNNER 4570 Copier

Posted by Anonymous on

5 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

  • 1 Answer

SOURCE: sisa toner di sekitar cleaning

bagaimana cara mengatasi kode error 804 pada canon ir5000, lampu scanner kedip-kedip pada saat mesin start.

Posted on Nov 28, 2010

  • 2 Answers

SOURCE: mesin saya canon ir6000 ada

untuk ir 6000 yang tidak bisa folio bila lewat tray atas itu sensornya yang di traynya rusak,...coba ganti broow..

Posted on Mar 04, 2012

bronk50
  • 27725 Answers

SOURCE: error 100-001 mesin ir 5075

If you want to know what this is the error code is related to

Click start control panel administrative tools computer management then select event viewer this may vary depending on what operating system you have extend the events there you will see errors in red you will no what exactly what the error was and at what time it occured or click start type in event viewer press ENTER you might be able work your way through the problem
Hope it helps.

Posted on Dec 19, 2012

  • 10 Answers

SOURCE: canon ir 3570/4570 reference guide

Hi
My self Rishi Dhiman
if u want to active ur optional copy tray in ir 4570/3570/2870 machine than first of all u have to enable it ,
Go to additional function/ common setting / tray desination/ here u can select tray which u want to use


If u not get the opiton of tray desination in common setting of additional function, than u have to active it from service mode
press * 28* for entering into service mode after that click on copier, now click on option >acc>out tray press here 1 and do it ok, now u have to restart u machine one time after that opition of tray desition is avilable in common setting, nd there u can set u output tray,


caution : this method is decrease the speed of machine paper output

Any Query about this u can post it again here on this website

Posted on Jan 16, 2013

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Indikator paper has jammed tidAK hilang


hi. is easier to us if you ask in English so we can help you out. you can check the flag sensors in the vertical path of paper .

Mar 22, 2016 | Canon ImageRunner 4570 | IR4570 |

1 Answer

Mesin Cuci LG WF-T900IS, Kami Baru beberapa detik Bekerja Langsung Berkedap-kedip seraya muncul kode dE di Perangkat Digital nya. Mohon Bantuan & Solusi nya Trims.


Mesin Cuci LG WF-T900IS, Kami Baru beberapa detik Bekerja Langsung Berkedap-kedip seraya muncul kode dE di Perangkat Digital nya. Mohon Bantuan & Solusi nya Trim

Nov 21, 2012 | LG Washing Machines

6 Answers

Eror e00014 pada ir 5000, sudah dierror *28* tetapi tetap masih eror. motor pemanas tetap gak jalan gimana yaaaa? tolong dong solusinya...


bos tolong nih, kode error E00004-0010 pada mesin canon ir 6570, gimana solusinya. terimakasih sebelumnya

Mar 17, 2011 | Canon imageRUNNER 5000 Copier

1 Answer

Bagaimana caranya mensetting agar printer mengeprint dari halaman 1?


Klik di sini untak mengunjungi driver Resmi dan dukungan untuk Canon LBP-2900 Lasershot Pilih Sistem Operasi (Windows 7) dan klik 'submit' untuk men-download driver yang diperlukan

Good Luck! Jangan lupa untuk menghargai solusi jika saya bisa saja membantu apapun!
CreativeTECH

Dec 14, 2010 | Canon LASER SHOT LBP-2900 Printer

3 Answers

Mesin fax saya merk canon FAX JX-201,,masalahnya tidak bisa untuk email keluar dan masuk,dilayar terdapat tulisan !!CHECK!! 5100... bagaimana cara untuk memperbaiki tanpa harus pergi untuk service??


saya mau bertanya.
mesin fax diakntor saya tidak bisa menerima fax yang mau masuk, ketika ada fax masuk lampu penerima fax menyala tetapi data fax yang dikirim dari pengirim tidak mau tercetak.
bagaimana solusi nya? mohon bantuan jawaban nya, pak.
terimakasih banyak sebelumnya.

Dec 06, 2010 | Canon Office Equipment & Supplies

1 Answer

E210


untuk mngatasi error 210 ini biasanya gir lensa patah,solusi terbaik yaiitu ganti lngsung gir yg patah dengan yang baru. PERHATIAN ; dlam memasang gir lensa harus bener2 presisi atau pas dalam artian tidak ada yg longgar. setelah gir terpasang dngn benar lngsng nyalakan mesin dan lakukan error kode *4*error*...jika masih error 210 brarti ada kelainan di mtor lensa tersebut. thanks ARIF FAJARRIANTO_PANGKALAN BUN.

Nov 05, 2010 | Canon NP 6050 Copier

1 Answer

Saya ada trouble pada printer saya yaitu pita sering sobek padahal sudah pakai pita original. apakah penyebabnya ?


Penyebab pita printer sering sobek :
1.Pita terlalu panjang sehingga tidak ada tempat untuk pita berikutnya yang didorong roll penarik pita untuk masuk kedalam case pita,akibatnya pita tidak berputar...solusinya : pita dipotong 5M kemudian disambung lagi.
2.Gabus pemutar roll (merah) pada case pita sudah aus...solusi : ganti gabus pemutar roll.
3.Plat penahan head (head mask) robek atau cacat sehingga menggores pita...solusi: ganti head mask

Oct 02, 2010 | Epson LQ 2170 Matrix Printer

Not finding what you are looking for?
Canon imageRUNNER 4570 Copier Logo

Related Topics:

54 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Canon Office Equipment & Supplies Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

old marine
old marine

Level 3 Expert

1921 Answers

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

Are you a Canon Office Equipment and Supply Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...