Question about Cell Phones

1 Answer

No sound Why isn't there any sound when I try to play my music on my 5300 I never had the problem before.

Posted by on

  • 2 more comments 
  • byblos Dec 01, 2007


  • kate54 Feb 09, 2008

    I bought a new adapter for my earphones and now have very little volume

  • BCMarble Apr 15, 2008

    Volume shows maximum,vibrate works...sound is only at the lowest setting though indicator shows maximum

  • Short-Cakes Jun 01, 2008

    My PEBL U6 vibrates but the speaker has no sound so I can not hear it ringing or even play music. It almost sounds like there is a shortage in my speaker because sometimes it starts to ring but only for a split second and then it stops when the speaker cuts out. Please help!



1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points


    An expert that got 10 achievements.


    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Expert
  • 490 Answers

Problem with volume settings or else speaker is out of order...

Posted on Oct 18, 2007


1 Suggested Answer

  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

A 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
The service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Good luck!

Posted on Jan 02, 2017


Add Your Answer

Uploading: 0%


Complete. Click "Add" to insert your video. Add



Related Questions:

1 Answer

My logitech z-5300 speakers were working perfect to play itunes & sounds from all programs. Got video camera & tried to use it but no sounds played around in control panel now my speakers wont...


You do not say which operating system you are using. My answer can therefore only be general rather than specific to your operating system.

The Video Camera you tried to install probably has an in-built microphone. Connecting this is may have changed the default settings for your audio devices.

You have a number of options for fixing this problem.

Start > All programs > Accessories > System Tools > System Restore > Restore my computer to an earlier time > selected a highlighted date in the calendar and an Event in the schedule before the date you tried to install the video camera > restore > restart the computer (you should hear the windows logon on tones if you are using a windows operating system) > (My) Music > Sample Music > double click on any track to test the sound playback.

Start > Control Panel > Audio devices > Audio (Playback Devices) > Set Defaults (set the Speakers to be the Default Playback devices > apply > ok > restatrt computer > (My) Music > Sample Music > double click on any track to test the sound playback.

Reinstalling the Audio/Sound Drivers would also probably resolve the problem by restoring your Default Audio settings, if you have the Driver CD for your Laptop or Desktop Motherboard > install Audio/Sound Driver > restart computer > (My) Music > Sample Music > double click on any track to test the sound playback.

I cannot direct you to a driver download site, because you have given no information about your computer.

If this answer helps you, please take the time to rate it. This helps answerers better understand the needs and the point of view of the asker and helps us explore the best ways to provide useful, high quality answers.

If you need further help, please feel free to post another question or add a comment to this question.

Thanks for using FixYa.

Aug 31, 2011 | Logitech Z-5300 Computer Speakers

1 Answer

Logitech Z-5300 subwoofer from computer to i-pod problem...

The best thing to do is to contact the manufacturers. From this i understood that your speaker system is new. You surely have the manufacturer's guarantee. So its better to contact them than to get it repaired or replaced for free. Sir please do not try to open the sub as it will void the guarantee policy.

Hope your subs come into play as soon as possible.......
All the best...

Jan 05, 2010 | Logitech Z-5300e Surround Sound System...

2 Answers

Logitech Z-5300 Turns off and on by itself

Im not sure if this will help u but check ur Remote's power botton.
Maybe its stuck?
It happened to me before... Was wondering y it turns itself on/off and found out later that the power botton on remote is stuck.
U should hear the clicking sound everytime u turn it on or off.
Otherwise... something else is wrong with the power switch on ur remote.


Sep 19, 2009 | Logitech Z-5300 Computer Speakers

1 Answer

My Nokia 5300 XpressMusic only plays one song!

Delete that music. It is corrupted(maybe corrupted by a virus). If doesn't work go to the memory card menu then format it. The upload music again to your memory card. Thank you

Nov 08, 2008 | Nokia 5300 Grey Cellular Phone

2 Answers

Nokia 5300 music player problem

you should format your phone, because its the only way you can restart your phone. but when you will do it it will come back as the first time.

Feb 09, 2008 | Nokia 5300 Grey Cellular Phone

2 Answers

Can't hears sounds without headphones

i guess u have 2 replace your speakers visit a nokia gallery

Nov 04, 2007 | Nokia 5300 Grey Cellular Phone

Not finding what you are looking for?
Cell Phones Logo

Related Topics:

247 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cell Phones Experts

Computer Repairing
Computer Repairing

Level 3 Expert

14641 Answers


Level 3 Expert

77932 Answers

William Alequin

Level 3 Expert

928 Answers

Are you a Cell Phone Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides