Question about Baba classic series double mirror Baba Mama

1 Answer

My baba se oog jik en haar neus loop, wat kan dit wees?

Posted by on

1 Answer

 • Level 3:

  An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

  Superstar:

  An expert that got 20 achievements.

  All-Star:

  An expert that got 10 achievements.

  MVP:

  An expert that got 5 achievements.

 • Master
 • 2,113 Answers

Hierdie tyd van die jaar is dit waarskynlik allergiee Ek is in Kanada en ek praat nie Afrikaans nie. Dankie Google vertaal!

Posted on Oct 16, 2013

1 Suggested Answer

6ya6ya
 • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

Tip

Cavity wall insulation


Er zijn altijd creatieve Vlamingen die denken dat elke subsidie meegepakt moet worden. Zo gaan zij proberen om de optimale hoeveelheid subsidie te krijgen van de overheid. Wat doen deze mensen die gaan nieuwe kozijnen plaatsen. En als ze dat doen in combinatie met het na isoleren van de spouw (spouwmuurisolatie), dan krijgen ze 2x zoveel subsidie voor de nieuwe kozijnen als zouden zij dit niet doen. Maar zoals altijd is het niet aan elke slimmerik gegeven om deze subsidie binnen te halen. Ze hebben wel het papierwerk ingevuld en bij een bevriende aannemer een factuur gehaald voor leveren van de dienst. Echter wonen ze in een huis wat is gebouwd begin jaren '90. Nu is de overheid niet helemaal van gisteren en stuurt een controleur ter plaatse. Het is namelijk zo dat huis met een spouw werden gebouwd tussen 1920 en ongeveer 1980. Daarna werd er glaswol in de spouwmuren geplaatst voor een optimale isolatie. Wanneer men wordt gepakt voor een dergelijk vergrijp, dan wordt niet alleen de subsidie niet uitgekeerd, maar ook wordt er een strafrechtelijke procedure opgestart. Deze wordt niet alleen tegen de fraudeur ingesteld, maar ook richting de aannemer. En voor deze partij kan het nog wel eens veel grotere gevolgen hebben, omdat men geen opdrachten meer krijgt van de overheid. In het slechtste geval raakt de firma zijn aannemingsnummer kwijt wat wettelijk verplicht is.
Maar gelukkig zijn er ook brave Vlamingen die een keuze gaan maken om de spouw te laten opvullen. Hierbij moet men vooral niet uit het oog verliezen dat de technieken op elkaar lijken, maar datgene wat er in de muur wordt gespoten zeer verschillend kan zijn.
Spouwmuurisolatie, de verschillen
Er zijn een aantal stromingen gaan, maar steeds meer aannemers kiezen de wijze van isolatiemateriaal waar het grote publiek om vraagt. Je kan als aannemer wel kiezen voor andere isolatieproducten, maar dan mis je op de lange termijn de boot. Daarbij is het aantal na te isoleren huizen niet oneindig. Eens dat alle huizen in Vlaanderen zijn aangepakt moet je het terrein verleggen naar het buitenland. Hierbij moet je denken aan alle landen waar men te maken heeft met slagregens. De spouw tussen de buiten- en de binnenmuur moest er voor zorgen dat alleen de buitenste muur vochtig kon worden en er geen 'koude brug' werd gemaakt met de binnenste muur. Indien dien dit wel zo is, ontstaat optrekkend vocht. Dit geeft uiteindelijk schimmelvorming in huis.
Spouwmuurisolatie producten
De ingespoten producten zijn:

Glaswol
In de muur wordt inblaaswol ingebracht wat een soort glaswol is. Deze is het meest populair in Vlaanderen.

EPS Parels
Er kan ook worden gekozen voor EPS parel. Deze bestaan in verschillende kleur, maar het rendement is sterk afhankelijk van het gekozen type korrels. Deze manier van is minder brandveilig en geluidisolerend dan glaswol.

PUR-schuim
Als het gaat om het vochtwerend maken, dan is PUR-schuim het beste materiaal, maar is niet echt goed voor de gezondheid en daarbij ook niet echt milieuvriendelijk, omdat het moeilijk te recycleren is.

Steenwol
Steenwol is gelijkbaar met glaswol, maar heeft als nadeel dat allerlei ongedierte zich er in nestelt en het materiaal op eet. Deze gaan wel dood, maar weg is weg.
Wanneer u zich gaat verdiepen in de materie van het isoleren, dan kijkt u het beste op http://www.isolatie-vlaanderen.be./
write_tip-vf5eecbgbf2sf01mqcfj3qzq-4-0.jpg

on Jan 13, 2016 | Insulation

1 Answer

Mijn laptop geeft aan: De service User Profile Service verhindert het aanmelden. Wat kan ik doen?


Lijkt flauw, maar is het niet. Microsoft kent dit probleem, en geeft de volgende oplossing: http://support.microsoft.com/kb/947215/nl

Succes.

Feb 09, 2015 | Cameras

2 Answers

Wat is die voor-en nadele van die gebruik van rekenaartablette in die klaskamer


Yes it will give learners more help and they will also learn how the technology is developing

Aug 01, 2014 | Tablets & eReaders

1 Answer

Democratic party


The Democratic Party is one of the two major contemporary political parties in the United States, along with the Republican Party.

May 17, 2017 | Office Equipment & Supplies

1 Answer

Can you contact me, my shredder is not working. (Elcoman 400C4 Kobra) or send somebody for an Quote for service and repair. SALM (HK) Pretoria My Work number is: 012 - 312 - 1066 Hannes Venter


Jammer Hannes, dit werk nie so nie. Jy vertel ons wat die fout is en ons gee jou die oplossing om dit reg te maak. Daar moet seker iemand onder the Lugmag personeel wees wat so n eenvoudige masjien kan herstel, maar as jy nie reg kom, verduidelik jou probleem vir my en ek sal probeer om jou daar deur te gesels.

May 10, 2011 | Elcoman 400 C4 Shredder

1 Answer

The valve timing on my bike i think i could have make a valve "seer"? jammer vir die afrikaans...... die bike swaai en klink asof hy gaan start maar dan nie....... ek al moedeloos gesukkel asb...


Jy kan net 'n klep seer maak as 'n belt/ketting gebreek het en tie piston het die klep getref. Kry die enjin in die posisie waar die kleppe albei toe moet wees en blaas dan druk lug in die vonk prop gat. Jy sal gou hoor of sien of daar 'n klep lek.

Ek sal meer geneig wees om te se dat jy 'n probleem met die vergasser het, iets sit vas, vuilgoed of 'n verstelling. Kry 'n blik QuikStart en blas daarvan in die inlaat en kyk of dit die enjing vir 'n ruk sal laat loop. Kom terug na my toe as jy nog nie reg kom nie.

Apr 19, 2011 | 1993 Yamaha FZR 1000

2 Answers

Hallo mijn mic doet raar van mijn blackberry hij kraakt kan persoon aan andere kant niet verstaan, wat kan dit zijn?


je moet hem terugsturen naar je provider, dit is een veel voorkomend probleem en moet worden gerepareerd. bij vodafone kan het 2 weken duren voordat je je blackberry weer terug hebt. sorry zit niets anders op ik heb het ook :(

Jan 31, 2011 | RIM BlackBerry Curve 8520 Smartphone

1 Answer

Printer druk niet af staat offline maar als ik er op klikt blijf nog steeds offline druk ik op mijn rechter muis knop verander niets wat kan ik nu doen.


goeie dag,

terwyl ek nie nederlands kan tik of praat nie is ek afrikaans van suid afrika en verstaan ek amper wat jy se.

so ek gaan in afrikaans antwoord, ek hoop dit help.

is die drukker ingeprop ? met USB kabel en elektrisiteit ?

watter Windows het jy ? Windows XP of Windows 7 ?

Ek weet nie of jy weet waar "services" is nie. maar indien jy wel weet gaan kyk of "print spooler" "started" is.

Indien jy nie reg kom nie laat weet my dan doen ons dit verder. Onthou om te laat weet watter Windows jy het.

Oct 11, 2010 | HP Photosmart C6380 All-In-One InkJet...

1 Answer

He' Hallo Ik heb een motor suzuki gs 750


www.thegsresources.com

great website for these bikes

Sep 17, 2009 | 1979 Suzuki GS 750 E

Not finding what you are looking for?
Baba classic series double mirror Baba Mama Logo

Related Topics:

138 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top autogadget Vehicle Parts & Accessories Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75817 Answers

Thomas Perkins
Thomas Perkins

Level 3 Expert

14337 Answers

Brad Brown

Level 3 Expert

15557 Answers

Are you an autogadget Vehicle Part and Accessory Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...