Question about Jamo E6SUB Subwoofer

Open Question

JAMO D6SUB HAVING POWER BUT NOT GETTING OUT PUT SOUND What could be the cause??

Posted by on

2 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

  • 9 Answers

SOURCE: hello product is a jamo

I would look for somekind of fuse or bracker on the subwoofer and then find an alternitive input to test it suchas a stareo; or try an ohmetter

Posted on Apr 02, 2011

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My a102jamo surround sound speakers and working


The Jamo speakers need an AV Receiver to drive them properly. The TV doesn't have the correct outputs nor does it have the power required.

The Jamo kit consists of a powered subwoofer ans 5 small surround speakers. Each surround speaker needs to be powered by the speaker output from an an AV Receiver. The subwoofer should also be connected to the receiver, but the connection is a phono/RCA lead from the receiver's "Sub Out" socket.

Your TV connects to the AV receiver via the Optical out.

Aug 31, 2014 | Audio Players & Recorders

1 Answer

Jamo d6sub


Simple things first:

Is it powered on? (sorry, I know that's too elementary)
Is it connected properly? (you have a cable securely plugged into your receiver's subwoofer line level output and securely plugged into the subwoofer in in the subwoofer)
Is your system configured properly to send a signal to your subwoofer?
  • Does your receiver have a menu system you can use to manually configure your speakers?
  • If it does, have you told your system that you have a subwoofer?
  • If it does, have you set your other speakers to "small" (believe it or not, even with full-sized floor standing speakers this is a good practice)? Sometimes, if the other speakers are set to Large, an AV receiver may not output a subwoofer signal.
  • Check all the rest of your receiver's speaker parameters through its menu system.
  • On your subwoofer, do you have the Level turned all the way off?
  • Where is the cut-off frequency set? (if it's set too low, and your source material doesn't go down that low, you may not hear anything through it)

Is the cable good? (use a multimeter to check)
Is the receiver outputting a signal through the subwoofer out port? (again, use a multimeter to check)

That's all I can come up with for now. Good luck.

Oct 14, 2013 | Audio Players & Recorders

2 Answers

The fuse of Jamo Sub-200 gets blown off. is there anyone who might know the reason. thanks


try replace the blown fuse with ampere and check the sound if still ok.
some fuse got blown if the load current exceed. maybe high volume can cause the high current.
other cause by short circuit coming from the amplifier.

Aug 26, 2011 | Jamo SUB 200 Subwoofer

1 Answer

Please help! Jamo SUB 300 subwoofer still blows (0.8A) fuses after replacing a faulty thermistor, despite a high ohms reading directly across AC mains terminals on the board. What is causing the fuse to...


hi,
i have a jamo 250 sub.the blue light is working.when i connect the jack to the left line IN according to the manual it makes a sound as well.but seems not working.is it related to the fuse????i know the fuse box.but i dont know how to remove the fuse to check.pls help me out.my receiver is onkyo tx-sr 608

thank you

ron

Jan 08, 2011 | Jamo SUB300BA SUB 300 Powered Subwoofer...

1 Answer

I have a MPA 201 2 channel amplifier that just stopped putting out power, power light is still on, any suggestions?


You need to determine if the power is getting to the audio amp section. For instance with the volume full up is it humming etc?
As a 'rule' it's unlikely that both left and right channels will fail at the same time (unless you have done something silly with the amp) you are looking for something that is common to both channels. Which is why the power section is first suspect. The exception to the rule (above) is where amps use say an IC power amp for both channels. You will find this IC on the big heat sink. Check whatever is on that anyway for damage or burning.
The only other area could be the pre-amp part. Again this could be a single IC controling both channels, so it's failure could cause a loss of sound. By the way if you can hear music/sound coming through when you put it up to full volume the pre-amp will be generaly good.

Nov 16, 2009 | Jamo MPA201 2-Channel Amplifier

1 Answer

Sound faliure


If the subwoofer has its own power cord seperate from the rest of the audio system, the internal amplifier could be fried or u have a loose connection inside the box

Mar 29, 2009 | Jamo SUB300BA SUB 300 Powered Subwoofer...

2 Answers

JAMO SUB 650


hi

since it is a powered speaker, probably it just needs a sound signal which you can get from the headphone socket. please double check with someone else.

May 26, 2008 | Jamo D 4SUB Subwoofer

2 Answers

Jamo subwoofer issues


hai iam hans i had also a problem with the sub
turned out jamo denmark didnt had the spare parts to fix it?
can u believe that
so i wait 6 weeks and after 100 phone calls to denmark and my local dealer they deside to take the part out of another sub ?.
but i really had to make a a lot of effort to achive this
but for the price the jamo set is exellent
a shame about the service .

Jan 14, 2008 | Jamo A 102 HCS 5 System

3 Answers

Jamo DVR 50 Frozen?... Solutions?


I have the same frozen problem vith Jamo DRV-50.
But I found this:

www.leifline.com/reptips/DVD_DVD-VIDEO/DVD.htm 

Its a swedish site for electronic repearments, Jamo DVR-50 have problems with heat also and capacitors in the power suply unit goes burned. So the instructions are:

1.Simptoms:Various strange error

2.Solution: Replace the capacitors in the power supply, especially C30 470μF/ 10V, C31 2200μF/ 10V and C16 1000μF/ 10V.

My service guy already told me that some electrical parts in the power supply unit are burned, he replace them and succeded to powerOn the unit but still jamo have problems staying powered on and now im going to tell him to replace those capacitors C30, C31 and C16, and i hope this will work.

Oct 02, 2006 | Jamo DVR-50 System

Not finding what you are looking for?
Jamo E6SUB Subwoofer Logo

Related Topics:

27 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Jamo Audio Players & Recorders Experts

Electro Med Services...
Electro Med Services...

Level 3 Expert

6694 Answers

Tom Chichester

Level 3 Expert

33294 Answers

Steve

Level 3 Expert

3287 Answers

Are you a Jamo Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...