Question about Crown CE2000 2-Channel Amplifier

Open Question

I own a ce2000a amp channel 2 ouits after about 45 mins of playing time. a tech said that he fixed the problem the amp on chnnel 2 side keeks cutting off. please help me with this problem.

Posted by on

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

CANNOT DUB FROM VHS TO DVD. IT RECORDS A SNOWY PICTURE AND NOT WHAT'S ON THE VHS.


you've got the record chnnel set wrong,play a VHS see what chnnel it plays on then set that channel as your record channel, or find a sync button on the unit or remote.

Nov 23, 2010 | Toshiba D-VR4 DVD Recorder/VCR

1 Answer

My roof air blew the 20 amp breaker eleven times over the weekend.we were in the sun and had 95' air temps.


You are making near impossible demands from your roof air ... cut down the expectation a little bit ... let your AC try to keek up.

Jul 15, 2010 | Dometic Rooftop RV Air Conditioner

1 Answer

Crown CE1000 amps, 1 dead channel - Can I diagnose via RJ-45?


Before asuming it is the power transistors check the power on relay first as mine had the same proble and it was because of the Relay that did not switch on the one channel or amp (remember this is a power amp and consist of two mono amps)

Nov 07, 2009 | Crown CE1000 2-Channel Amplifier

1 Answer

The audio on my LC-45GD6U goes in and out (mostly


if its fine on other channels i would not suspect the tv


Aug 26, 2009 | Sharp Aquos LC-45GD6U 45 in. LCD HDTV

1 Answer

Infinity Reference 7541a protect & Clip lights come on


Hello pianopeter, I have the same amp with the same problem but only when the crossover mode switch on the front channel is set to low pass or high pass. Have'nt fixed that yet cause when I got the amp and put power to it the clip and protect lights would flash back and forth. I turned out to have 2 bad output transistors on the right front channel, I replaced them and amp works great now. Then when I was doing final testing I switched the crossover mode switch to lowpass and your problem occured. I do believe the problem is in the removable board which controls the controls the crossover and input to a point. Try moving the crossover mode switch to flat on both front and rear and let me know if amp works fine that way. I'll be working on this problem soon but would like to know if your problem changes if you move the switch to flat. Please leave me a message as soon as you find out cause this will aid in the process of me fixing problem. I am an electronics tech and buy and fix broken amps all the time so I have a really good knowledge of car amp repair. Once again let me know ASAP, Thanks

Jan 15, 2009 | Infinity Reference 7541a Car Audio...

1 Answer

Crown com-tech 2 channel 400


One channel has failed and is in need of repair. There are some transistors inside that are "noisy" and sending signals down the line. This is a bit tricky to find, but a service shop that does audio repairs should be able to fix this. Figure about $15-$45 for parts depending upon what circuits are effected.

Dan

Aug 29, 2008 | Audio Players & Recorders

1 Answer

Channel cut out


Stereo Tech: Sounds like you definitly have a broken solder connection on the main PC board. A bad solder connection is tricky to find somtimes if one is not familiar with exactly what it looks like (kinda like mt st helens with a ring around the top) if you attempt this yourself DO NOT MAKE A SOLDER BRIDGE you will open pandoras box. Good luck

Jan 08, 2008 | Sony STR-DE697 Receiver

3 Answers

Technics SU-V460 Amp Problems


Hi There, you need to eliminate all the connection and surplus items around the SUV-460 amplifier to determine if its the amp or not..

That is disconnect every thing then connect just the speakers and an input to the amp like a CD player or radio input. Then see if the amplifier plays OK thru the speakers on both channels and the balance control works fine....If it doesnt then the fault is inside the SUV-460 but if it all works fine than start reconnecting theemixer panel carefully and recheck all your cables and connections. Its a process of elimination to determine if its a "Box" fault or a cable fault...

Cheers From YUBEUT

Nov 14, 2007 | Technics SUV500 2-Channel Amplifier

Not finding what you are looking for?
Crown CE2000 2-Channel Amplifier Logo

Related Topics:

94 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Crown Audio Players & Recorders Experts

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

5011 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

73619 Answers

Paul Bade

Level 3 Expert

1516 Answers

Are you a Crown Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...