Question about Computers & Internet

1 Answer

NO DOSPLAY I HAVE REMOVED THIS MOTHERBOARD AND TRAVELED TO ANOTHER COUNTRY BUT AFTER FIXING IT BACK THERE IS NO DISPLAY FAN IS RUNNING MOBO LED IS ON NO BEEP FOR RAMS.IS THIS SOME BIOS PROBLEM OR THE MOTHER BOARD HAS BEEN DAMAGED DURING TRAVEL BY AIR.

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 326 Answers

I would suggest checking all the connections again, making sure to note any visible damage, at least to just the connectors.

You can also try booting the machine with limited resources. Disconnect any drives, remove any cards other then the video (if not on-board), the ram as well. This will help narrow down if it is any of these causing the problem, limiting the fault domain.

Unfortunately damage is always a possibility.

Wish you the best of luck, let us know if you have any more questions or concerns.

Posted on Apr 17, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya Technician can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repair professionals here in the US.
click here to Talk to a Technician (only for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Motherboard can't display CPU fan moving fast no beep ram is ok no power supply problem keyboard LED flashing CMOS battary is new but display isn't showing anything


"no beep"... if your motherboard (mobo) has a system beeper and there is no beep on boot, the BIOS is not recognizing the keyboard so the computer will not boot. Reset the BIOS back to factory default. Unplug the computer, remove the battery for 10 minutes. Put it back in and try to boot. NOTE: be sure not to reverse the battery polarity! Usually the + side is up, but check your computer manual booklet. There is a small jumper on the mobo that you move to one side and back to original position again, which clears the CMOS settings. If you don't know where it is, see your computer manual booklet. If you still can't find it, just go with the above instructions.

Mar 05, 2014 | Intel Motherboard, 945GC, Core 2 Duo,...

1 Answer

I'am working on ASUS P5PE-VM mobo, I removed the memory, video card and isolate the mobo away from the casing so no short circuit may occur during test. I plugged in the power supply and the front switch...


HI,
Clear CMOS or remove CMOS battery, Press the on off switch for 30 seconds.
Now go to BIOS setup,and set bios fail save default,and press F10>enter.If the problem same change the RAM if you have a spare.
http://www.computerhope.com/help/phoenix.htm

Hope it helps.

Jan 13, 2011 | ASUS P5PE-VM Motherboard

1 Answer

Problem: No display everything running including cpu fan, pci card everything. No error sound. Anyone please help. its a x58 chipset. I also checked that the motherboard getting hanged. like after running...


Hello,
You will remove the CMOS battery and wait for 5 minutes .
Hope it will solve.
If the problem is same please change or clean the RAM with eraser and install it again.
If the problem is same please ,
http://www.techspot.com/review/129-asus-p6t-deluxe/If the mobo is in warranty should change .If period expire Now you will create a identity mark on BIOS chip and ,you should remove resoiulder the BIOS chip from *********** board .and install it again tightly.

If all the procedure will fail think your mobo should change as new.
Hope this helps.

Jan 10, 2011 | ASUS P6T Deluxe Motherboard

1 Answer

No display on monitor


this lead to cpu overheating problem
clean your cpu fan and put some thermal grease between the fan and cpu

Jul 17, 2009 | Foxconn NF4K8AC-RS-1.0 Motherboard

4 Answers

Ultra m923 mid-tower case won't stop beeping


The problem is the board on the case's display. It has temp alarms for your components(video card, hdd, cpu), there are temp probes for you to set so you can monitor these temps. However the board that controls these functions, or at least mine and many others I have read about, is defective. It will change display constantly and sometimes have garbage display. It is setting its own limits for what is considered a hi temperature. The limit it has set for one of your components is < room temperature so it thinks you are having an overheating problem. You can manually set the limit for overheat and it will fix it for a while, but it will prob happen again.

Jul 03, 2009 | Ultra Products Ultra M923 Full Tower ATX...

2 Answers

NO DISPLAY INITIAL SCREEN


sounds like it was damaged in transit because if you cant get any display then you wont be able to do anything - you could get a PCI graphics card or an actual AGP graphics card ( AGP being better / faster ) and do it that way.
If you insured it when in transit I would claim on the insurance

Apr 17, 2009 | Computers & Internet

1 Answer

No beep,No Display on my monitor,only CPU heatsink fan is moving


You motherboard has onboard video. It's possible it needs to be disabled and the option changed to use the pci or pci-express slot for the Ati card you installed. Since you have no post error beeps this is the best place to start. Also I had built a system not to long ago and had a similar problem. Resetting the cmos on the motherboard (usually a pin combo) solved the issue.

Start by hooking up your vga cable to the onboard video.

Hope this helps.

Apr 07, 2009 | MSI P7N Diamond Core 2 Quad/ Nforce 780i...

1 Answer

Dell XPS 730 - Brand New - No display - Fan Loud


check if u r able to open the optical drive if its opening then power supply is gone bad or else get mobo an power supply replace

Dec 13, 2008 | Computers & Internet

2 Answers

No Beep No Display


motherboard problem motherboard can't display when switch on, the cpu fan faster no beeping . I had change power supply, but same.Check the keyboard LED,Not flash.I had remove the ram but can't hear beep. PC speaker ok conferm. Monitor display tested monitor its ok . But no comming display. Can you help me? How i can solve this problem?

Jul 03, 2008 | Intel Motherboard

1 Answer

AN35N Ultra MoBo doesn't boot.


hi,

First  u check the k/b numlock status  if it is glow (on/off ) while pressing numlock, motherboard giving display but  ur display adaptor giving problem.

Change the vga adaptor and  try it

Thanks


Was this soultion helpful ? show ur appericiation for it

Mar 21, 2008 | Shuttle AN35N Motherboard

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

Related Topics:

39 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Computers & Internet Experts

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

David Payne
David Payne

Level 3 Expert

14161 Answers

Are you a Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...