Question about Casio Parts Cash Register PC Desktop

Open Question

Bagaimana caranya mengembalikan progam mesin register Casio TK-6000 karena pada saat mesin dihidupkan terdapat dimonitor huruf LLLLLLLLLLL setelah tekan Feed lalu kunci diputar ke PGM terdapat huruf FFFFFFFF lalu tekan subtotal mesin jadi error dan terdapat dimonitor huruf E015 mohon bantuannya untuk mengatasi problem mesin register Casio TK-6000 demikian Thxs

Posted by Anonymous on

Ad

6 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
flexion1
  • 737 Answers

SOURCE: Unclearable error message TE-4500f casio

Hi.
Yes, it thinks there is a printer jam. It may be the cutter. This can get stuck if someone tries to pull the receipt out before the machine has finished cutting.
There should be a small thumbwheel on the receipt printer with instructions describing how to wind the wheel to bring the cutter back. Make sure the mark is in the small window as the picture shows.
Some early models had a manufacturing fault that caused the printer to fail from time to time. It was replaced wth a new type of printer. If you have the new one, there are two motors on the receipt printer. If you have the troublesome one, there is only one motor. Casio agaents were replacing them for free since they gave so much trouble.

Mark

Posted on Nov 26, 2008

Ad
  • 1 Answer

SOURCE: need to change tax rate on a Casio tk-6000/6500 register

turn key to PGM
1 CLK# 3 SUBTOTAL 0125 SUBTOTAL 8.75 CASH 0 CASH 5002 CASH SUBTOTAL
turn key to REG1
8.75 is my tax enter your tax instead. make sure to put the decimal point.

Posted on Apr 21, 2009

Electroboy
  • 1654 Answers

SOURCE: casio tk 6500 error code E015

Printer error. Check that the printer is not jammed. Remove any paper. check the ink ribbon etc. -----------------------------------------------------------------
If anyone needs more information, the Casio TK-6500 manuals are here: http://the-checkout-tech.com/manuals/cashregisters/Casio5.php

Posted on Jul 14, 2011

Electroboy
  • 1654 Answers

SOURCE: Hi, I have a few Casio TE-4500F cash registers,

Oh dear. Why are you wiping the IPL? You are seriously screwing up the firmware in the machine. It might be best to see a dealer to have them change IPLs for you

Posted on Aug 19, 2011

Electroboy
  • 1654 Answers

SOURCE: i have a casio tk 6000 has e015 and it freezed what do i do?

You need to check the printer to see if it is jammed. E15 indicates printer failure.

-----------------

If anyone is having problems programming the Casio TK-6000, TK-6500 or TK-7000, the full dealer programming manual is here:
http://the-checkout-tech.com/manuals/cashregisters/Casio_TK-6000_TK-6500_TK-7000_TK-7500_TK-T500_CE-6000_etc_dealer_manual.html

Posted on Oct 02, 2012

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

Mesin saya canon np 6650 II, mesin tidak jalan, pada layar monitor tertulis E210 remettre copieur sous tension, bagaimana ?


Mesin saya canon np 6650 II, mesin tidak jalan, pada layar monitor tertulis E000 remettre copieur sous tension, bagaimana ?

Feb 07, 2013 | Canon NP 6650II Copier

1 Answer

Kenapa indikator mesin menyala?


indikator enging menyala, mobil pajero sport diesel, kenapa?

Aug 05, 2012 | 2006 Honda Odyssey

2 Answers

Hp nokia n95 udah lama mati karna rusak, saya serviskan dan udh bisa, yg jadi permasalahan saya lupa no lock kode hp saya, bagaimana solusinya?


Solusinya anda bisa melakukan Master Clear atau biasa disebut dengan Formating.
caranya :
1.matikan Ponsel
2.tekan dan tahan tombol Hijau/Tombol Panggil + * + 3 + Power
3.Tahan antara 5 sampai 10 detik hingga ponsel hidup dan
logo nokia berkedip,lalu lepaskan semua.
4.Setelah hidup anda diharuskan Melakukan setting ulang Negara,bahasa,dsb.
Dan itu tandanya Ponsel anda sudah sukses untuk Master Clear,dan otomatis tidak lagi terkunci.

Semoga bermanfaat ya...

Jan 21, 2012 | Nokia N95 Cellular Phone

1 Answer

HP saya XDA memiliki kerusakan yaitu pada saat upgrade,.yaitu terjadi eror,.mohon solusinya , bagaimana kah cara mengembalikan programnya ke semula.


Hi,

Ini memang sering jadi maslah , bukan saja pada applikasi O2 tetapi banyak juga pada HP merek lainnya.

Sekarang coba di dilihat dulu pada sofware menunya apakah ada back ke prevoious version atau coba opsi delete software apakah ada warning delete upgraded version and return to previous version ( jangan keburu di delete, jika tidak ada opsi return ke previous version).

Jika tidak ada, sebaiknya di program ulang di toko service hp atau dealernya.

Salam

Aug 18, 2011 | O2 Xda IIs Pocket PC

6 Answers

Eror e00014 pada ir 5000, sudah dierror *28* tetapi tetap masih eror. motor pemanas tetap gak jalan gimana yaaaa? tolong dong solusinya...


bos tolong nih, kode error E00004-0010 pada mesin canon ir 6570, gimana solusinya. terimakasih sebelumnya

Mar 17, 2011 | Canon imageRUNNER 5000 Copier

3 Answers

Mesin fax saya merk canon FAX JX-201,,masalahnya tidak bisa untuk email keluar dan masuk,dilayar terdapat tulisan !!CHECK!! 5100... bagaimana cara untuk memperbaiki tanpa harus pergi untuk service??


saya mau bertanya.
mesin fax diakntor saya tidak bisa menerima fax yang mau masuk, ketika ada fax masuk lampu penerima fax menyala tetapi data fax yang dikirim dari pengirim tidak mau tercetak.
bagaimana solusi nya? mohon bantuan jawaban nya, pak.
terimakasih banyak sebelumnya.

Dec 06, 2010 | Canon Office Equipment & Supplies

2 Answers

Sisa toner di sekitar cleaning blade mesin canon ir 5000 mengeras apa penyebab dan solusinya


bagaimana cara mengatasi kode error 804 pada canon ir5000, lampu scanner kedip-kedip pada saat mesin start.

Nov 21, 2010 | Canon imageRUNNER 5000 Copier

1 Answer

Security code


In english please! may be i can help you!

May 04, 2010 | Nokia 5200 Cellular Phone

1 Answer

Pada saat geprint gambar selalu loncat atau


Gawe infus (CISS) opo ora? LEK LONCAT, MUNGKIN SELANGE KECANTOL, oMAHMU NGENDI?

Jun 08, 2009 | Canon PIXMA iP1800 InkJet Photo Printer

Not finding what you are looking for?
Casio Parts Cash Register PC Desktop Logo

Related Topics:

25 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Casio Retail Supplies Experts

Electroboy
Electroboy

Level 3 Expert

1654 Answers

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18407 Answers

Gareth Cockram
Gareth Cockram

Level 3 Expert

661 Answers

Are you a Casio Retail Supply Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...