Question about Audio Players & Recorders

1 Answer

I have Sony multi channel av receiver STR-DH510 hooked to a jamo mpa-201 amp. The receiver is hooked to 2 speakers in my living room. They work fine. The rest of my house is wired with speakers that have volume controls in each room. They no longer work and the LED on the amp has turned orange. Any ideas?

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Audio Player... Master
  • 5,259 Answers

Just a suggestion - does the orange light mean a short circuit somewhere?

Posted on Jul 24, 2013

Ad

2 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya Technician can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repair professionals here in the US.
click here to Talk to a Technician (only for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
dunnbiker
  • 8546 Answers

SOURCE: Sony STR-DH510 Multi-channel AV receiver

The STR directs sound to the center as instructed by its speaker setup. You say the center does not work on calibration. Is it defined?

Prove another speaker does or does not work on the center output. Then we'll know if it's the receiver or the speaker ensemble that has the problem.

Have you checked the manual for this "
There is no sound, or only a very low-level sound is heard from the center/ surround. "?

Posted on Aug 06, 2010

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Multi channel decoding blue light not working yet?


Multi Channel Decoding will only work when you have it briamp.Meaning to have a sepperate power amp hooked up to it for your fronts,Rears end Centre, Speakers, Witch sony is to stupid to tell you that in there owners (Manaul)

Oct 21, 2012 | Sony STR-DE545 Receiver

1 Answer

Can I connect a passive subwoofer Sony SS-W581T to a SONY receiver STR-DH510 ? Thank you


No. Like most AVR's it only provides a Line Level output for an externally powered subwoofer. Get a separate amp for the sub.

Register and download the manual for free at retrevo.com

http://www.retrevo.com/support/Sony-STR-DH510-Receivers-manual/id/23637ci375/t/2/

Apr 17, 2011 | Sony STR-DH510 5.1 Channels Receiver

1 Answer

I have a sony STR-DH510 receiver and the speaker set that goes with the DAV-BC 150. i hooked up the speakers but i couldn't get the sub to output any sound. is there anything i can do to get it to work?


Hello ,you will want to go into the setup mode on the remote and make sure the subwoofer is turned on,it might be turned off .You can view the setings right on the front of the reciever as your scrolling thru speaker setting options.

Feb 08, 2011 | Sony STR-DH500 A/V Receiver

1 Answer

Sony STR-DH510 Multi-channel AV receiver connected to cambridge soundworks ensemble IV w/ passive subwoofer: no sound from center channel during viewing, or during speaker level test- all other speakers...


The STR directs sound to the center as instructed by its speaker setup. You say the center does not work on calibration. Is it defined?

Prove another speaker does or does not work on the center output. Then we'll know if it's the receiver or the speaker ensemble that has the problem.

Have you checked the manual for this "
There is no sound, or only a very low-level sound is heard from the center/ surround. "?

Aug 03, 2010 | Yamaha DSP-A1 Receiver

2 Answers

Right front channel not working


try to check balance adjustment if working.

Apr 16, 2010 | Sony STR-DE475 Receiver

1 Answer

I'm replacing a JAMO amp.


The 201 is 100w in to 4ohms and the 101 is 50w into 4 ohms other then that there the same

Mar 24, 2010 | Jamo MPA201 2-Channel Amplifier

1 Answer

Goes into protect mode..


you probly have speaker wires arching. unplug them and replug thm in making sure no bare wire is showing

May 17, 2009 | Sony STR-DG520 Receiver

1 Answer

Jamo MPA-101 2 channel amp quit working


Check the small electrolytics on the power supply board for high ESR, Very common problem on these amps. Protect circuit stays latched due to high ripple from PS.

Mar 24, 2009 | Jamo MPA201 2-Channel Amplifier

Not finding what you are looking for?
Audio Players & Recorders Logo

Related Topics:

80 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

5259 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

74634 Answers

Are you an Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...