Question about Performance Teknique ICBM-782 Car Audio Amplifier

1 Answer

Performance Teknique ICBM-9550 Amp Problem.

I have the Performance Teknique ICBM-9550, it worked fine one day and the next, I have the stupid P.T L.E.D. on? I have checked and re-checked my wiring and it's all good to go? I have a 1500 watt sub hooked up to it, however, it lights up with nothing connected to the amp? I am at a loss. Please help before I throw this thing out of the window? Scotty P

Posted by on


1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.


    An expert who has answered 20 questions.


    An expert that hasĀ over 10 points.


    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

  • Contributor
  • 67 Answers

One of the power transistor of your unit shorted check use a tester

Posted on Sep 19, 2007


1 Suggested Answer

  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

A 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
The service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Good luck!

Posted on Jan 02, 2017


Add Your Answer

Uploading: 0%


Complete. Click "Add" to insert your video. Add


Performance Teknique ICBM-782 Car Audio Amplifier Logo

Related Topics:

262 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Performance Teknique Car Audio & Video Experts


Level 2 Expert

150 Answers

Jose Velazquez
Jose Velazquez

Level 2 Expert

229 Answers

George Nalley

Level 1 Expert

44 Answers

Are you a Performance Teknique Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides