Question about Impact Drills

Open Question

Zij - 13 - Impact Drills

Posted by Anonymous on

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

What is negative 7 over 13 subract 3 over 13


If you mean (-7/13) - (3/13) this is -10/13 (negative 10 over 13).
If you mean -[(7/13) - (3/13)] this is -4/13 (negative 4 over 13).

Dec 02, 2014 | ADVANTAGE Calculator

Tip

Cavity wall insulation


Er zijn altijd creatieve Vlamingen die denken dat elke subsidie meegepakt moet worden. Zo gaan zij proberen om de optimale hoeveelheid subsidie te krijgen van de overheid. Wat doen deze mensen die gaan nieuwe kozijnen plaatsen. En als ze dat doen in combinatie met het na isoleren van de spouw (spouwmuurisolatie), dan krijgen ze 2x zoveel subsidie voor de nieuwe kozijnen als zouden zij dit niet doen. Maar zoals altijd is het niet aan elke slimmerik gegeven om deze subsidie binnen te halen. Ze hebben wel het papierwerk ingevuld en bij een bevriende aannemer een factuur gehaald voor leveren van de dienst. Echter wonen ze in een huis wat is gebouwd begin jaren '90. Nu is de overheid niet helemaal van gisteren en stuurt een controleur ter plaatse. Het is namelijk zo dat huis met een spouw werden gebouwd tussen 1920 en ongeveer 1980. Daarna werd er glaswol in de spouwmuren geplaatst voor een optimale isolatie. Wanneer men wordt gepakt voor een dergelijk vergrijp, dan wordt niet alleen de subsidie niet uitgekeerd, maar ook wordt er een strafrechtelijke procedure opgestart. Deze wordt niet alleen tegen de fraudeur ingesteld, maar ook richting de aannemer. En voor deze partij kan het nog wel eens veel grotere gevolgen hebben, omdat men geen opdrachten meer krijgt van de overheid. In het slechtste geval raakt de firma zijn aannemingsnummer kwijt wat wettelijk verplicht is.
Maar gelukkig zijn er ook brave Vlamingen die een keuze gaan maken om de spouw te laten opvullen. Hierbij moet men vooral niet uit het oog verliezen dat de technieken op elkaar lijken, maar datgene wat er in de muur wordt gespoten zeer verschillend kan zijn.
Spouwmuurisolatie, de verschillen
Er zijn een aantal stromingen gaan, maar steeds meer aannemers kiezen de wijze van isolatiemateriaal waar het grote publiek om vraagt. Je kan als aannemer wel kiezen voor andere isolatieproducten, maar dan mis je op de lange termijn de boot. Daarbij is het aantal na te isoleren huizen niet oneindig. Eens dat alle huizen in Vlaanderen zijn aangepakt moet je het terrein verleggen naar het buitenland. Hierbij moet je denken aan alle landen waar men te maken heeft met slagregens. De spouw tussen de buiten- en de binnenmuur moest er voor zorgen dat alleen de buitenste muur vochtig kon worden en er geen 'koude brug' werd gemaakt met de binnenste muur. Indien dien dit wel zo is, ontstaat optrekkend vocht. Dit geeft uiteindelijk schimmelvorming in huis.
Spouwmuurisolatie producten
De ingespoten producten zijn:

Glaswol
In de muur wordt inblaaswol ingebracht wat een soort glaswol is. Deze is het meest populair in Vlaanderen.

EPS Parels
Er kan ook worden gekozen voor EPS parel. Deze bestaan in verschillende kleur, maar het rendement is sterk afhankelijk van het gekozen type korrels. Deze manier van is minder brandveilig en geluidisolerend dan glaswol.

PUR-schuim
Als het gaat om het vochtwerend maken, dan is PUR-schuim het beste materiaal, maar is niet echt goed voor de gezondheid en daarbij ook niet echt milieuvriendelijk, omdat het moeilijk te recycleren is.

Steenwol
Steenwol is gelijkbaar met glaswol, maar heeft als nadeel dat allerlei ongedierte zich er in nestelt en het materiaal op eet. Deze gaan wel dood, maar weg is weg.
Wanneer u zich gaat verdiepen in de materie van het isoleren, dan kijkt u het beste op http://www.isolatie-vlaanderen.be./
write_tip-vf5eecbgbf2sf01mqcfj3qzq-4-0.jpg

on Jan 13, 2016 | Insulation

1 Answer

Ik krijg de kode niet van mijn spellen


Hallo,
Kijk voor het spel code op websites van fabrikanten. Zij zullen een voor je. U kan nodig zijn om de serienummers registreren

Best regards, VOC, Jay

Mar 17, 2011 | Samsung GTC3300 Cell Phone

1 Answer

Geachte Ik druk mijn PUK code in en dan vraagt men mij een nieuwe PIN code in te vullen; Ik druk mijn vroeger pin code in en ik krijg FOUT.bij het bevestigen van deze pin code. Ik heb reeds andere pin...


De code u moet verkregen worden van uw mobiele telefoonbedrijf. Noem en vraag om Technische steun. Zij zullen aan u de correcte code geven om op het toetsenpaneel van uw telefoon binnengaan. Dit zal de telefoon openmaken.

Feb 16, 2011 | Nokia Cell Phones

1 Answer

Beschrijf uw toestel andere taal toevoegen in mijn


Ik denk Nederlands niet beschikbaar voor dat model is, droevig.

Oproepen uw telefoonbedrijf, kunnen zij misschien helpen.

Jul 27, 2009 | Cell Phones

1 Answer

Java-problem in Firefox


I think they meant the software altogether.
Here's the link, just install.
If you already have java then repair your IE and reinstall Firefox.
Click Start, then Control Panel, then Add/Remove Program, go to Internet Explorer, right click IE then select repair.
Do the same thing for Mozilla Firefox, except this time uninstall then reinstall program.
That might work. Let me know.

Incase it's easier in Dutch:
Ik denk zij de software totaal betekenden. Hier is de verbinding, installeer enkel. Als u reeds Java toen uw Internet Explorer herstellen hebt en Firefox opnieuw installeren. Klik Begin, dan Controlebord, dan voeg/verwijder Programma toe, gaan naar Internet Explorer, met de rechtermuisknop aanklikken Internet Explorer, dan uitgezochte Reparatie. Doe het zelfde ding voor Mozilla Firefox, behalve deze tijddesinstallatie dan installeer programma opnieuw. Dat zou kunnen werken. Laat me het weten.

Jul 17, 2009 | Sun Java Programming Language (cdj-275)

Not finding what you are looking for?
Drills Logo

Related Topics:

74 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Impact Drills Experts

Pieter Vleeshouwers
Pieter Vleeshouwers

Level 3 Expert

1793 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75822 Answers

EE Eddie

Level 2 Expert

155 Answers

Are you an Impact Drill Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...