Question about Philips Office Equipment & Supplies

Open Question

Problem fax philips

I have a fax philips hfc 342, when I turn it gives me a message (03 testmode 00) and no dial tone and it remained like that, I put it off and I press stop 3 times and still nothing . help me please

Posted by on

Ad

6 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
rmeyer
  • 80 Answers

SOURCE: Have dial tone, but can't fax

It sounds like the modem is bad a possible electric serge

Posted on Jan 09, 2009

Ad

SOURCE: no dial tone on fax machine worked last week

Check line with regular phone to see if it is the service or plug.

Posted on Aug 31, 2009

  • 1 Answer

SOURCE: Fax canon B120, Error code :##342

Error code :##342

Posted on Feb 20, 2010

  • 1 Answer

SOURCE: Fax canon B120, Error code :##342, Error Message: "Check Printer"

15bdaa2.jpg Fax Canon B120

Posted on Jul 26, 2010

  • 3 Answers

SOURCE: Canon Fax Machine B120 ##342

....
1.) press function then # u reach SERVICE MODE
2.) arrow right until TEST MODE confirm with Start / Enter (green button)
TEST MODE [1] - [8]
3.) press # ... u reach AMI MODE [1] - [*9]
4.) press 7 ... u reach FACULTY [1] - [6]
5.) press 6 ... .u reach LOST INK CHECK...confirm with green button...
u get [1] - [2]....
6.) press 2 u reach SET LOST INK CNT....confirm with green button...
u get LOST INK = 100 (in my case it was 100 ..this was the error..)
7.) press 0 (the digit zero..) confirm with green button...
8.) wait a few seconds....the unplug and reboot....

this worked in my case....

Posted on Nov 13, 2010

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Have a Philips Magic 5 Eco Prima fax machine can send faxes and cannot receive them Whats wrong? E-Mail annmariesorohan@gmail.com


salve il mio Philips Magic 5 Eco fax comprato circa 6 giorni fà non và mida sul display 03 testmode 00 e non mi fa fare nulla
come posso sbloccarlo? sempre che si possa fare? grazie.

giovanni.g110@hotmail.it

Aug 27, 2010 | Philips Office Equipment & Supplies

4 Answers

Inoperative fax and telephone line


try connecting line 2 to a simple phone and chk for dial tone.

Sep 22, 2008 | Canon FAXPHONE L80 Laser

1 Answer

Error message -no loop current


It can't find a DIAL TONE check the line with a regular phone.

Mar 06, 2009 | Philips Magic5 Voice DECT Duo - Fax /...

1 Answer

Faxjet 525 will not send faxes


it is never getting a dial-tone. Phone line should be plugged into the LINE port.

Jan 28, 2009 | Philips Magic5 Voice DECT Duo - Fax /...

1 Answer

Philips fax phone hfc 171


It goes face up into the bottom of the machine. Here's a manual. http://www.fax-anleitung.de/Philips/Fax%20HFC/BDA%20HFC141-171%20uk.pdf

Carl

Nov 10, 2008 | Philips Lands Phones

1 Answer

I've got a Philips Faxjet 375 which displays NO LOOP CURRENT when I try to fax anything Any advice?


No dial-tone detected. Plug a regular phone into the wall jack and verify dial-tone.

Make sure you are plugged into the LINE port of the fax machine.

Nov 07, 2008 | Philips Office Equipment & Supplies

1 Answer

Same Problem Again - Mega Raid.... Unknown Error


Hi

The title of your post suggests that you have "Maga RAID" errors. Maga RAID messages would be in line with issues on the LSI PERC sub-system.

However, the extract posted in your suggests network problems.

Any number of physical to driver and configuration issues can result in network problems.

Try the basic checks;
1. Change or try a known patch cable
2. Run "ping" test to a known good system connected to same network switch or direct connect with a "cross-over" cable and check for dropped connections.
3. Is the NIC and switch set to Auto-Negotiation or static at 10, 100 or 1000Mbps speed
4. Can you try another switch
5. Check and load correct or latest manufacture's drivers

Reply with more info.

Mike

Jan 23, 2008 | Dell PowerEdge 1800 Server

Not finding what you are looking for?
Office Equipment & Supplies Logo

Related Topics:

57 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Philips Office Equipment & Supplies Experts

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

jasbo
jasbo

Level 3 Expert

2237 Answers

Are you a Philips Office Equipment and Supply Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...