Question about Logitech X-530 Computer Speakers

1 Answer

My speakers dont work , only my subwoofer

I have a dell 5100 pc it says on the sounds that the speakers are working but there is no sound. all the sound comes out from only my subwoofer

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    President:

    An expert whose answer got voted for 500 times.

  • Master
  • 1,179 Answers

Check you sound properties. The computer may not have configured the speakers properly. Make sure the speakers are listed and that the correct drivers are installed. Doublecheck that you have the plugs in the proper jacks. Hope this helps.

Posted on Mar 08, 2009

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Dell xps 15 L501x sub woofer giving crackling sound


hi you can detached or disconnected the subwoofer cable, for temporary or permanent fix, as the speaker sound also produced good quality sound..

here how i disconected the subwoofer cable, it easy to find at the bootoom, see also utube video inside the link given below

http://atozcs.net/dell-xps-l501x-subwoofer-produce-distorted-crackle-sound/

Aug 09, 2013 | Dell Xps 15 L502x Subwoofer Speaker Pn57g

1 Answer

I bought logitec speakers but withought subwoofer is there any way i can connect them to the pc withough the subwoofer or no?


the speaker with the subwoofer may not work as the speaker needs a power supply to boost the sound from the PC.....even if you connect to the sound jack of PC using some adaptor it may not give out the required sound.....i mean it will need amplifyer, the job of the amplifyer is normaly done by the big box that comes along with the speakers (called subwoofer).....

Nov 08, 2010 | Logitech X-230 Computer Speakers

1 Answer

Speaker Trouble


you must configure your notebook to works with it.
enter in the sound configuration (Control panel->sound)
there you will see speaker setup below, click advanced and choose the right configuration for your sound system. default will be two speakers or headset speaker.

also check if you dont need to configure the software that comes with your sound board, sometimes you must configure it manually.

also check the sound board manual and recheck cable connections, sometimes you must configure sound board connectors via software to work with more than 2 speakers.

hope it helps.

Aug 19, 2009 | Computer Speakers

1 Answer

No sound from Creative Labs Speakers- Please help


to localised your problem, try to plug your speakers to other sound source like mp3 player ,stereo system. if still no sound coming from it,your problem is within the speaker system. perhaps the audio power amplifier ic inside, need to be replaced.

Oct 12, 2008 | Logitech X-530 Computer Speakers

2 Answers

No sound from my speakers


connect the speaker cord to the socket on the tower properly and check for the sound mute

Sep 26, 2008 | Computer Speakers

1 Answer

Speakers for Altec Lansing 5100 system on and off


this is due to small mismatch on ur dell desktop with speakers, so remove it and try again

Aug 16, 2008 | Altec Lansing 5100 Computer Speakers

1 Answer

Subwoofer not working


check out is the adapter working or not an adapter is the one which is connected between the subwoofer and mains port which steps down the voltage if the adapter is not working ull not get the light just check it out if adapter is not working relplace the adapter and ull get the light and sound

Nov 12, 2007 | Dell WL6000 Computer Speakers

3 Answers

Rear speaker connection issue


OK, the fix for the missing rear speaker sound on the DELL WL6000 5.1 Surround Speaker System is relatively simple, just 7 simple steps (Verified by Dell at http://support2.jp.dell.com/docs/acc/P121646/multlang/srg/DAO/srg_dao.pdf..

First, power down everything. Second, disconnect the rear speaker and subwoofer from the power source and wait about 5 minutes. Third, be sure the power switch is off on subwoofer and the center speaker. Fourth, plug in the power for the subwoofer but DO NOT turn on the power yet. Fifth, plug in the rear speaker power cord. Sixth, turn on the swtich on the subwoofer (this is the start of the resync mode). Seventh, turn on the center speaker power and the system will change the rear speaker system LED from flashing blue to solid blue in 5-8 seconds. The surround system is functioning again. You may test this under sound in the Control Panel but I would prefer to use a modern music CD that has Dolby Digital Support for 5.1 sound or better. YOU WILL HEAR INSTANTLY THE SOUND DIFFERENCE WHEN THE REAR SPEAKERS ARE CONNECTED.

Nov 10, 2007 | Dell WL6000 Computer Speakers

1 Answer

GMAC 5100 Speakers


I think that the internal power supply is at fault the rrpair would be to repair it

Aug 12, 2007 | Gateway GMAX 5100 Computer Speakers

Not finding what you are looking for?
Logitech X-530 Computer Speakers Logo

Related Topics:

235 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Logitech Computer Speakers Experts

Lawrence Oravetz

Level 3 Expert

7565 Answers

Andrew Taylor
Andrew Taylor

Level 3 Expert

10562 Answers

L Pfaff
L Pfaff

Level 3 Expert

11573 Answers

Are you a Logitech Computer Speaker Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...