Question about Soundstorm 2000W MOSFET 4 Ch Amp w/Remote F4500 Car Audio Amplifier

1 Answer

My amp just ?

Was working earlier was going in and out strong then soft then it was going on for like 10 secs then went off how can i check this

Posted by on

  • Chris Thompson May 11, 2010

    Check your Hot and Ground and make sure you have secure connections

×

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Scholar:

    An expert who has written 20 answers of more than 400 characters.

  • Expert
  • 61 Answers

Add a bigger ground wire or move the ground wire to a new spot (make sure ground is bigger than power wire) or it could be fuse on amp but i think its a ground

Posted on Mar 04, 2009

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

Trying to increase volume on car deck when doing so the amp just shuts off, then amp makes a burning popping sound and smells like something burnt up and 3 sec later amp kicks on and still works, none of...


Disconnect all speaker connections and rca cables. Leave power, ground and remote wires intact. Try turning on again. If you still have a protection light your amp is faulty. Hopefully you have warranty. Please check impedance on speakers as they coyld be fried as well. A thumbs up would be greatly appreciated if this answer is helpful to you

trying-increase-volume-car-deck-when-otfyjrky3pc2prtgltcdyqtn-3-0.jpg

Oct 03, 2010 | Orion HCCA-D2400 Car Audio Amplifier

1 Answer

Amp doesn't come on


Hello rheabarb,

You did not say whether or not you checked the wiring going to your subs. Many times, a shorted or grounded speaker wire will cause an amp to fail. And if the amp powers up OK with the subs disconnected, I'd suspect one or more of the wires.

Hope this helps.

May 19, 2009 | Clarion APX1300 Subwoofer Mono Amp - 300W...

1 Answer

Amp Turns off after 30 seconds of song play.


Check your ground and make sure it is grounded to metal in your car with no paint. Also, make sure you are running 4 gauge power wire. Another possible cause could be that the ohm load is too low on the amp. Also, if your car battery drops below 10v it will send the amp into protection.

Apr 15, 2009 | Kenwood KAC-8103D Car Audio Amplifier

1 Answer

Capacitor shuts off


HI DUDE UR CAR BAT NEED TO B CHANGE PLUS UR ALTERNATOR IS GOING TO FAIL SOON ... THATS ALL ... IF U ARE USING NOW IT MAYBE COZ LOTS OF PROBLEM TO CAPICATOR

Apr 05, 2009 | Kicker DX700 Car Audio Amplifier

1 Answer

My amp just stopped making sound


you mite have blown a speaker that would cause the amp to short and over heat and turn its self off. you also should make sure its not your deck

Mar 01, 2009 | Soundstorm 2000W MOSFET 4 Ch Amp w/Remote...

1 Answer

Moisture in amp while on, caused a small pop, then no sound outpu


check the fuse between the battery and the amp. (not the fuse in the back of the amp).
if that doesn't work then something on the inside of the amp is fried.

Jan 30, 2009 | Phoenix Gold Xenon-200.4 Car Audio...

2 Answers

Crunch GP 3000 D Pro


It's very likely that the output transistors have failed in the amp. They will need to be replaced.

Jun 14, 2008 | Crunch Drive V-600 Car Audio Amplifier

4 Answers

Kicker SX900.2 keeps overheating. Please help!!! = )


sorry your problem is the soft you moust go to the service center

Aug 16, 2007 | Kicker ZR600 Car Audio Amplifier

5 Answers

"cur" error mrd-m1005


BUT MY AMP KEEPS SAYING CUR AND I ONLY HAVE 1 TYRE R IN MINE AND ITS KEEPS SAYING CUR I REMOVE THE GROUND WIRE TWICE AND IT KEEPS SAYING IT I HAVE A 8 GAUGE AND EVERYTHING THIS **** JUST DONT WANT TO WORK WITH ME SO TELL ME PLEASE

May 21, 2007 | Alpine MRD-M1005 Car Audio Amplifier

1 Answer

No bass at higher volume


Your battery should be fine! Although the amp might not be strong enough for the sub. All you can do is check the RCA cables from your radio to your amp as these might vibrate loose when you get to 17 volume and also check the monster cable from your amp to your sub asit might have vibrated loose as well.

Oct 21, 2006 | Pioneer GM-5200T Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
Soundstorm 2000W MOSFET 4 Ch Amp w/Remote F4500 Car Audio Amplifier Logo

Related Topics:

37 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Soundstorm Car Amplifiers Experts

Tygh Duval
Tygh Duval

Level 2 Expert

290 Answers

Pablo Gonzalez

Level 3 Expert

733 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17129 Answers

Are you a Soundstorm Car Amplifier Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...