Question about Computers & Internet

1 Answer

During Shipping, the motherboard came loose. How do I reatTach it?

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

  • Expert
  • 56 Answers

What part came lose. I need to know to help you

Posted on Feb 03, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

How do I reattach the cord between my screen and keyboard?


The ribbon cable may need the connected reattached to the motherboard. It could be possible this video ribbon cable is faulty and then this ribbon cable needs replacing.

Jan 10, 2013 | Dell Computers & Internet

1 Answer

Reattached tub, but spin cycle doesn't work


the belt might have come off of the tub take it back apart and look underneath and see if the drive belt is loose or on the floor when the tub came loose it probably slipped the belt off before stopping.

Dec 12, 2007 | GE Profile Prodigy WPSE4200A

1 Answer

I purchased a Commercial Cool Haier portable rolling air conditioner CPN11XCJ from QVC and the compressor noise is aweful. I was told this was a shipping damage issue. The unit works fine but the noise....


Check the compressor. It probably fell out of it's mounting bracket during shipping. Maybe turned upside down or something. Make sure the compressor is sitting solid and it's rubber feet are in place. If you continue to use this unit with a loose compressor, you may damage or break a refrigerant line.

Jul 08, 2010 | Haier Heating & Cooling

1 Answer

Long beep and continues on power on when moved to


Make sure motherboard don't touch the cabinet.
Reattach the RAM memory.
Open processor fan and processor Then reattach both.
Reattach pci card or vga card if any installed.
Then check.
Let me know if you need further assistance.
Thanks for using FixYa.

Apr 03, 2010 | ECS C51GM-M Motherboard

1 Answer

Have Comp. w/Asrock MOBO.It's been sitting


For that open cpu cabinet
Reattach the RAM memory.
Open processor fan and processor reattach both.
Make sure motherboard circuit could not ground with cabinet.
Pull cmos cell from motherboard for 10 minutes .
Remove pci cards from motherboard if any.
Reattach VGA card if installed.
Then check.
Let me know if you need further assistance.
Thanks for using FixYa.

Mar 13, 2010 | Computers & Internet

1 Answer

Computer beebs on start-up, moniter shows black


For that open cpu cabinet
Reattach the RAM memory.
Open processor fan and processor reattach both.
Make sure motherboard circuit could not ground with cabinet.
Pull cmos cell from motherboard for 10 minutes .
Remove pci cards from motherboard if any.
Reattach VGA card if installed.
Then check.
Let me know if you need further assistance.
Thanks for using FixYa.

Feb 27, 2010 | Dell Dimension E310 PC Desktop

2 Answers

No Beep sound during startup. Motherboard or Processor ?


ok
pull cmos cell for 15 minute then check so all settings of bios are reset.
Also Refix RAM memory reattach all connection to motherbord.

Jul 16, 2009 | Asrock P4I45GV R5 Motherboard

1 Answer

Excessive vibration during spin


Check the Vibration damper rods to be sure that...
1. They are there and mount is solid.
2. If they are broken in 1/2.
3. The plastic knuckle mounts are not missing/broken.
4. There is oil in the shock absorber/spring section of the rods.

Also - there are suspension springs on the bottom of the tub that could be broken and/or missing.

Replace/repair as necessary.

IF THIS IS A BRAND NEW INSTALLATION - be sure you hav removed the basket shipping pins (4) that secure the tub during shipping.

Thanks for using FixYa - a 4 THUMBS rating is appreciated for answering your FREE question.

Apr 06, 2009 | Kenmore Washing Machines

2 Answers

Sometime harddisk is not detected


check the Hard disk cable it might be loose ...if not then the cable needs to be replaced...

Mar 04, 2009 | MSI : MS-7061-020...

1 Answer

My DVD rom refused to load any cd. i checked device manager and discovered it cannot see the dvd rom. Now I need to open my laptop to reattached any disconection that might have occured between the dvd rom...


It is unlikely that your dvd unit has become detatched from the motherboard. Does the light come on during boot up? If it does then the connections are probably OK and you should look elsewhere for the cause of the problem.

Apr 16, 2008 | Computers & Internet

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

Related Topics:

19 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Computers & Internet Experts

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18385 Answers

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

David Payne
David Payne

Level 3 Expert

14161 Answers

Are you a Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...