Question about DFI LanParty PRO875 Motherboard

1 Answer

Sound lost on DFI Lanparty 875

Lost sound without any changes. Won't recognize the audio card (Soundblaster audigy). I've removed and reloaded the drivers to no avail. It won't recognize the audio on the motherboard either. everything is greyed out when I go to select my audio playback device. LED 6 is lit up on the motherboard. Another problem that happened at the same time was that the motherboard stopped communicating through the separate NIC. Both were installed in the PCI slots. I did get the onboard NIC to work, but no onboard audio driver luck. Any idea what LED 6 is????

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Genius:

    An expert who has answered 1,000 questions.

  • Master
  • 1,102 Answers

Do you have another PCI slot you can remove audio card and try another slot.
If your audio still does'nt work you may need a new audio card

Posted on Jan 27, 2009

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have a dsi lan partyNF4 motherboard and we cannot get the audio working.


Hello try to download the sound driver from here:

http://www.dfi.com.tw/DFI-Lanparty/support/MBDriverDownload.jsp?selectedDriveritemId=441

Just click on the link for download, and unzip the file before you install the driver.

You have to reboot, after the install is done.

Please uninstall any old sound driver you, might have installed.

Good luck

Mar 18, 2013 | DFI LanParty NF4 SLI-DR Motherboard

1 Answer

Ethernet controller


That yellow exclamation mark means you don't have the correct driver for your ethernet card.
You didn't say if your operating system was 32-bit or 64-bit so I'll give you links to both versions of the driver.

Here is the 32-bit LAN driver:
http://img.dfi.com/Upload/Driver/CM/Marvell_LAN_729.zip

Here is the 64-bit LAN driver:
http://img.dfi.com/Upload/Driver/CM/Marvell_LAN_731_x64.zip

If you need any other drivers for your motherboard you can get them here:
http://www.dfi.com.tw/DFI-Lanparty/support/MBDriverDownload.jsp?selectedDriveritemId=349

May 24, 2012 | DFI LanParty UT 915P-T12 Motherboard

1 Answer

I have two computers with dfi lanparty nfii ultra b MB both of them now will reset if you put them under to much of a load I installed new PS change video card and changed out the memory. It's not OC it's...


Did you change-out the CPU?
If not, try that.
How old are the motherboards?
If the warranty on the motherboard is still valid, exercise the warranty, to replace the motherboard, at no cost to you.

Sep 28, 2010 | DFI NFII Ultra B (LANPARTY NFII ULTRA B)...

1 Answer

I need to connect wires to DFI LANParty mother board.


You can find your manual here in PDF version, this will allow you to " zoom " in on any connection information your may need.

http://img.lanparty.tw/Upload/Manual/CM/lputnf4%20847505101.pdf

Jun 20, 2009 | DFI LanParty UT nF4-D Motherboard

1 Answer

Creative Sound Blaster Audigy PCI not regognized, No IRQ = NA


From the creative site

"Try the card in different slots
  • if you have an AGP card in the PC, try the PCI card in a non adjacent slot
  • assign as many IRQs as possible to PCI/PnP devices in the BIOS (consult your motherboard manual or contact your motherboard manufacturer/PC vendor for instructions)"

May 18, 2009 | Abit AN8 32X Motherboard

1 Answer

Hello, I have a problem with my DFI Lanparty DK790fxb m2rsh. After changeing a few BIOS settings the display can´t get any signal. This happend suddenly. A few minutes before I changed the settings too but...


I would try shutting down, removing the mains cable, resetting the CMOS by moving the jumper to the CLEAR position, which should reset it well enough to be able to restart the machine without problem. Plug the main cable back in and hit the button !

Apr 13, 2009 | Motherboards

1 Answer

Audio on intel server board SE7520JR2


hi there!

please check the manual of the motherboard if you can add some audio devices on your server board .. or maybe try it to the web.. www.intel.com there you can check the compatibility of your motherboard if you can add some audio devices.. ^^

Feb 09, 2009 | Intel SE7520JR2 Motherboard

Not finding what you are looking for?
DFI LanParty PRO875 Motherboard Logo

Related Topics:

139 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top DFI Motherboards Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

joecoolvette
joecoolvette

Level 3 Expert

5660 Answers

Tony

Level 3 Expert

2598 Answers

Are you a DFI Motherboard Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...