Question about MSI KT4A Ultra (MS-6590-050) Motherboard

1 Answer

Tower turns on monitor shows no signal

I tryed to reset cmos and still got nothing every thing on the tower is running but we get nothing please help

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Master
  • 2,229 Answers

I am guessing what you mean is that the monitor won't turn on. Does it have a green light or a yellow light that turns on?
If it is plugged in, there should be a light. If not, the monitor is bad. If the light is on but there is no video, then your video card has gone bad.

Posted on Jan 24, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My computer works normaly with an single core athlon 3200+ but when I use an Athlon 4400+ or 4000+ dual core, it just wont boot. The fans are running and lights are on but there is no signal on the monitor...


take a look at the motherboard manufacturers website and see if your motherboard will accept a 4400. You may need to update the bios on your board to accept the faster processor. You need to be careful if you flash the bios. do it wrong and you can write the board off.

Good luck

Aug 11, 2011 | Asrock ALiveNF6G-VSTA (MB-ALVNF6G)...

1 Answer

Building desktop: no beeps, no video The mobo LED are on, fan is running but getting no signal to monitor. I've tested the video card in another pc and confirmed working. The only time the mobo beeps...


If the cpu was bad- nothing would turn on--be sure the cable is good-- also be sure the VGA is enabled in the bios- since you cant see the video you have to reset the cmos setting--unplug the unit and remove the cmos battery-reinstall after one minute and check for video

Apr 10, 2010 | Intel Desktop Board D850MD Motherboard

3 Answers

CPU is running but no diplay in Monitor


CPU is running but monitor is not display. Prevoiusly it was worked suddenly it happened.

Apr 01, 2010 | ASUS P5PE-VM Motherboard

1 Answer

Keyboard and VGA port does not work,i think it's a motherboard


i think your board is dead you must wait 15 seconds to reboot your pc or you will over surge it with power my buddy did it to mine and blew up my graphics card your board might be dead but does it make a clicking sound when you try to start it or any beeps if not your board is dead you could try to clear the cmos just take out the round watch battry on the board for about 5 min and then put it back in and start it up but theree should be a jumper you can use to clear the cmos cmos is your pc's boot options you know when you hold the delete button and shows your boot options it will reset itself try that if nothing works your board is dead

Feb 11, 2010 | EliteGroup Goal 3 Plus/Sempron 3000+...

1 Answer

Fan runs fast moniter says no signal


That only means that the tower is not able to detect a signal coming from your video card. Try to re seat cables from monitor to tower then check if you see any colors on the monitor if you do that's good that means its working. After that plug it back again. If it still does the same thing try to re seat the video card if you have one and the memory card.

Hope this helps!

Feb 09, 2010 | E-Machines Computers & Internet

1 Answer

NO SIGNAL TO MONITOR


change the memory card, then reset the cmos. if problem persists change the video card, its probably bad.

Jan 24, 2009 | Intel Motherboard

1 Answer

No video, monitor and video card are good


There 3 possible problem with your board...
1. Processor
2. Ram
3. Bios

Check one by one


Nov 25, 2008 | Soyo SY-KT333 DRAGON Ultra Motherboard

1 Answer

Monitor cannot recognise MoBo


try a different video card. any type you can get your hands on, PCI is perferred.

Oct 14, 2008 | Compaq (172612001) Motherboard

1 Answer

Computer powering up


It looks like your mother board is old one. If so clean it with IPA solution (Iso propyl alcohol). Replace the processor.Then try again. You can also try changing your Video card. That can cause problems if not seated properly. If nothing works get your motherboard serviced.

Sep 26, 2007 | Biostar P4M80-M4 Motherboard

Not finding what you are looking for?
MSI KT4A Ultra (MS-6590-050) Motherboard Logo

Related Topics:

121 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top MSI Computers & Internet Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

joecoolvette
joecoolvette

Level 3 Expert

5660 Answers

Mark Taylor
Mark Taylor

Level 3 Expert

728 Answers

Are you a MSI Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...