Question about Computers & Internet

1 Answer

I have a Hampton Bay 300W transformer. I've attached a 12V bulb to it in the low voltage ports. the LED is covered and the unit is in the on position. About every ten seconds the units flashes the light, otherwise it is dark. Can you help?

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Scholar:

    An expert who has written 20 answers of more than 400 characters.

  • Expert
  • 47 Answers

The Hampton Bay 300W transformer requires that at least a 20 watt load for it to function. If you only have one bulb, say a 10 or 15 watt to test it, it wont work - sounds crazy, I know.

If you have an installation brochure it's under "Important Safety Feature". The first sentence reads "In order for this Transformer to operate, a minimum load of 20 watts MUST be installed before plugging the Transformer into the electrical outlet.

Hope that's it - by the way, these transformers can emit a high pitch when running - not sure why, but it's a common complaint.

Posted on Jul 22, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

P1i not charging when connected to computer


USB ports supply very low voltage and may possibly go bad on the PC itself. Does the unit charge on a typical wall outlet plug? If not, then the DC jack on the phone itself is bad. Repairing this may be more costly that just buying a new phone.

Jan 18, 2014 | Sony Ericsson P1i

1 Answer

Touch screen not working


It could be a connection problem. Try this steps:
1) Turn off your Ericsson, then turn over the unit. Slide down the battery door and pull it off the unit. Lift the battery out of its compartment and set it aside.
2) Run your fingernail along the seam where back cover meets the body of the unit to pop it out of place. Remove the back cover and set it aside.
3) Remove the two screws from the top corners of the back of the phone.
4) Turn your phone right-side up and run your fingernail along the seam where the front cover meets the body of the phone. Pop the cover out of place and set it aside.
5) Lift the keypad, located just below the screen, up from its side and place it to the side of the unit.
6) Remove the two screws on the metal plate just underneath where the keypad used to sit. Remove the metal plate and set it aside. The orange screen cable will now be visible just below the screen, connected to a port on the green circuit board.
7) Unplug the screen cable and plug it back in, making sure it is secure in the port. This should fix the connection problem with the screen. Reverse the steps for reassembly.

Jun 27, 2011 | Sony Ericsson P1i

2 Answers

I put the charger in the phone and it doesnt charge


Try to check your charger and battery 'coz it might be a problem... use a voltage tester... or try to "shock" your battery using a voltage regulator with 12V output voltage... red wire on he positive battery terminal and black wire at the negative... have contact at least 5 sec then try to charge....

Jun 17, 2009 | i-mate JAQ Pocket PC

3 Answers

I left my power cord at work


A USB port supplies 5v at 1amp

If you only draw 500ma off there is a chance that the voltage will go up to 6v

Not a killer if it wants 5v but you will cook the phone if it only needs 3.7v

Some phones will only accept 3.7v (Some Nokia units)

Look at the phone battery and it will tell you what it needs

May 24, 2009 | Palm Treo 500 Centro

1 Answer

CAN YOU TELL ME ALL THE COMPOMNENTS ON A COOPER 200W HPS 120V. LAMP COBRA HEAD STREET LIGHT. I JUST PERCHASED THIS LIGHT AND I'M HAVING PROPLEMS GETTING IT TO WORK


200 watt  High Preasure Sodium 120 volt Attach the 120 volts to the lamp and turn it on,or cover the light sensor if it is an automatic on light.  Their is really not much to them. A ballast (transformer) and photo electric eye to turn them  off and on and the bulb. If covering the sensor doesn't make it operate then it is  most likly a bad bulb.  When starting these HPS light,thetyy take approximately five minutes to come to full brightness.    Hope this helps.

Dec 21, 2008 | Computers & Internet

1 Answer

Battery charge indicator seems faulty.


Solved own problem. Bad conection between pcb and battery contact pins. Reheat each battery pin on the pcb carefully until solder reflow occurs then remove heat. PDA now repaired

Aug 03, 2008 | Fujitsu Pocket Loox 410 Pocket PC

1 Answer

I have a Hampton Bay ceiling fan 52 inch Berlini mod.403652 with a remote control. We have established that we have power to the, yet the remote will not operate the fan and the lite.In addition we...


We finally readjusted the receiver ie. the little screw that is adjustable and we got it to work again. Prior to this we did get a hold of tichnical service rep through Home Depot where I had originally purchased the unit. His recommendation was the the whole receiver board had to be replaced.It worked for a week and now it has stopped again, I am wondering that the receiver is may be interfeared with by our sattelite signal which is our internet service.Before we got this dish the fan worked for three years. I may after all have to change the receiver as the technician had suggested

Jun 28, 2008 | LG KU990 Viewty

1 Answer

Lying ipaq H5550!


It's a problem with either the memory board or the button board. With my h5550, the bottom buttons started to stop working and eventualy the PPC stoped charging all together. You can find parts for it online. If all the buttons are working fine, then it's most likely the motherboard. Otherwise it should be the button board.

Dec 29, 2007 | HP iPAQ H5550 Pocket PC

1 Answer

Locked Compaq 2010c


I\'ve bought this on e-bay but I can\'t run it as it requires a password. is the any way I can reset the computer and run it or a "back-door" password? it says administrator loutout mode is in force and thta i have to use a c-series unlock utility to gain access.

Oct 25, 2007 | Compaq C-Series 2010C Pocket PC

1 Answer

Poor reception for T830


Your Pda doesn't have a soft re-set button located next to the battery?

Jun 23, 2007 | Fujitsu Siemens Pocket LOOX T830...

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

Related Topics:

913 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Computers & Internet Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

kakima

Level 3 Expert

98879 Answers

David Payne
David Payne

Level 3 Expert

14089 Answers

Are you a Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...