Question about Car Audio & Video

1 Answer

Hi I have a DB566USB. I got it installed professionally but was told never to go to the guys I went.. anyway, everything works fine.. except, once the stereo is on, none of the internal electrics work (ie: indicators on car (bmw 318i e46 1999 model) but externally, everything works fine - it's just the internals. If I remove the front, then push it back in without touching anything else, everything works again fine. I don't want to go back to the guys who did it... Any ideas? thanks.

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 74 Answers

I'm sorry to say you should't have went to "them guys". they must've crossed wires somewhere. you should be able to take it back and have it repaired at their expense

Posted on Feb 18, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Supercharger isnt working , why ??


What does the Service Manager at your local Mini-Cooper dealership recommend for trouble-shooting and repair?

May 19, 2014 | 2003 Mini Cooper

1 Answer

The speaker output doesn't work


Hi Marlena,
I had the same problem with the 2200ub, so I will post the solution for that. Hopefully its the same for you, if not sorry I couldn't help better.
I have a 2002 Suburban and was installing the Pioneer DEH-2200UB. The suburban had the factory stereo still and has onStar. So I had everything hooked up, purchased the harness which was perfect except for the blue and white wire on the stereo and a solid blue wire on the factory stereo end. I was confused by there being 2 plugs from the factory stereo and one for the 2200.
I finally went to Best Buy and talked to their tech and he told me that since I have onStar I need to cut the pink wire and wire it to the blue and white wire that goes into the new stereo. These guys were great they didn't hesitate to tell me how to do it and even gave me the extra wire and connectors I would need to do it. Best Buy is expensive but I will keep shopping there just because of their service from these kinds of people.
The pink wire is hooked into the amp which I believe is located under the drivers seat. As soon as I did this everything worked perfectly.
I am not sure if the onStar still works, but I don't plan on using it anyway so if that is important to you, you should probably have a pro do the install. Best Buy will install it for $50 (plus parts) but it could be more for dealing with things like this I really have no idea.
Hope this works for you.

Jan 27, 2011 | Pioneer DEH-P4000UB CD Player

1 Answer

I have a Waring food processor model FP51071 motor will not go on


since I did not get a response from fix it and could not find a local repair store from fix it I called Waring the manufacturer and was told the motor will not work as a safety precauition until the top is locked in once I did that it worked fine.
If you had responded to me in anyway except to sign up and pay for your service I would have signed up now I am just annoyed .

Nov 11, 2009 | Waring Food Processors

1 Answer

Dvd movies


Maybe you had the same problem as I did... the unit may have been dropped or mishandled during shipping or maybe during installation. If it is still under warranty, return it. If not, try this:

I took mine to a technician that went through the settings, found nothing wrong, except for the fact that it won't play video. What he did afterward was open the unit up and checked out inside. Apparently there was just some little plug that got loose and/or fell off inside. This probably happened during shipping or could have happened if someone dropped the unit I guess. Anyway he re-plugged the little plug inside and it worked fine. I'm still to pick it up and test it myself but this is what I was told today so just thought I'd share it with you guys. Maybe that's what you need to get done.

Please note that if your unit is under warranty (like mine WAS), this would pretty much void it.


Apr 22, 2009 | Pioneer AVH-P4000DVD Monitor

1 Answer

1998 dodge neon - headlights not working


Everything is working fine now without anything further being done. Maybe a 'short'. Anyway we will track of if & maybe make a few enquiries. Thanks

Mar 24, 2009 | 1998 Dodge Neon

1 Answer

Cadillac Escalade Electrical Problem, Heated Seats, Power Mirrors


Dumb question, are you sure you are using the driver one remote? Being a car dealer, some installers will power the unit to certain fuses and some times this can cause issues. He may have told you 30 but most of these guys really don;t know and they are taught once and never really know if it is a problem from car to car. It sounds like a power failure of some sort causing it to reprogram itself to original specs. I went to a NTB for a battery change and I too had some issues and to my luck the guy was a GM tech at one point. So he was able to give me a few tips. Now you may not have this luck but Maybe call a few local shops like this and ask them if the have any GM techs you can run and issue by. You would be suprised where some of these guys have come from. Especially with the layoffs and need to work, anywhere....
Hoepfully this helps.
Jen

Feb 03, 2009 | 2004 Cadillac Escalade

1 Answer

No Has Been Able To Solve This Office 2007 Pro Problem, Can You?


Hi,
The problem is the feature you tried istalling might have corrupted the OS. What you can try doing is create new user account first , restart your computer into the new user computer and then try installing. If the same still doesnot work , then my friend the only solution would be to reinstall windows xp and then put office 2007.

Thanks
proton

Dec 13, 2008 | Microsoft Office Professional 2007 Full...

1 Answer

Pioneer p4000dvd


Now this is ONLY in the case that you have done the bypass or at least grounded the handbrake cable properly to get past the warning screen and nothing else works.

I took mine to a technician that went through the settings, found nothing wrong, except for the fact that it won't play video. What he did afterward was open the unit up and checked out inside. Apparently there was just some little plug that got loose and/or fell off inside. This probably happened during shipping or could have happened if someone dropped the unit I guess. Anyway he re-plugged the little plug inside and it worked fine. I'm still to pick it up and test it myself but this is what I was told today so just thought I'd share it with you guys. Maybe that's what you guys need to get done.

Please note that if your unit is under warranty (like mine WAS), this would pretty much void it.

Dec 11, 2008 | Pioneer AVH-P4000DVD Monitor

1 Answer

MS Office 2007 Professional Plus Stops Installing


The procedure entry point initilize critical section and could not be located in the dyname line library KERNEL32.DILL

Dec 07, 2008 | Microsoft Office Professional 2007 Full...

1 Answer

I am trying to install a Lexmark 4300 on a Dell computer with Vista on it


This was posted earlier by an anonymous Fixya guest:

I HAVE FOUND A SOLUTION TO NOT BEING ABLE TO SCAN WITH ALL IN ONE CENTRE with VISTA!!!!!!!!!!!

hi guys, i have had the same problem, i have a p4350 all in one printer and when i updated to Vista i couldnt get my install cd to work...i downloaded the install file from lexmark website...cjr4300eng.exe and all worked except OCR and FAX...i emialed lexmark and they couldnt help.....but i tricked my computer and now everything works just fine.....this what you have to do......
Step 1 - uninstall all previous lexmark software
Step 2 - download the cjr4300eng.exe file from
http://downloads.lexmark.com/cgi-perl/downloads.cgi?ccs=229:1:0:479:0:0&searchLang=en&os_group=Windows%20Vista&target=
Step 3 - extract the file to c:\drivers\printer\4300 but do install the software, just cancel
Step 4 - once you've extracted, copy the OCR and FAX folders from the original INSTALL CD to the same directory c:\drivers\printer\4300 along with all files from the ROOT directory (autorun.inf, cdicon.ico, hidclass.sys etc) on the CD EXCEPT "setup.exe"
Step 5 - open setup.exe and wait for install, it should notify you twice of installation so be patient.....and WOLA you're done
Hope this helps guys....

Jul 03, 2008 | Computers & Internet

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

105 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4789 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

69199 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

72256 Answers

Are you a Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...