Question about Kenmore 63942 Dryer

1 Answer

Over current light comes on when i hook up the power,ground and remote wires on XM1502SX, sony xplod amp?

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Expert
  • 318 Answers

Sorry but you posted this in th laundry dryer section and i dont think too many of us here are experts on sony amps. try to repost this in the audio section.

Posted on Dec 31, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Sony xplod amp won't work it stopped for no reason


try hooking the amp up with 3 wires, the red power wire, the black ground wire, and the remote wire, do not hook up the speakers at this time

Apr 25, 2010 | Car Audio & Video

1 Answer

I have a 1200 watt sony xplod amp hooked up to a 15" SBL Gorilla sub. The bass hit for a while and then started to cut off. Now it wont work unless i touch the remote wire to the power wire, and even then...


this kind of problems usually happen when the amp is not getting enough current to power up the  
 amp. the moment a loud low frequency hits the amp it fails. cud be ur power unit not giving enough power to the amp or u have a loose connection somewhere on ur power line. besides 8gauge is a bit small. try using about 4gauge. should have good ground too. they draw large current so ur battery should be in top condition as well. 

Mar 21, 2010 | Sony Xplod 1200W Class AB Bridgeable 2-Ch....

1 Answer

How do you bridge a amp to one subwoofer the amp is a sony xplod model xm-1502sx


http://www.docs.sony.com/release/XM1502SX.PDF

THE ABOVE LINK WILL TAKE YOU TO THE SONYSTYLE WEBSITES COPY OF YOUR AMPLIFIER'S USER MANUAL WHICH INCLUDES PRODUCT HOOK-UP AND DIAGRAMS. YOU WILL BE USING THE LEFT CHANNELS POSITIVE AND THE RIGHT CHANNELS NEGATIVE FOR A BRIDGED CONNECTION. THE CORRECT SPEAKER LOAD IS 4 OHMS MINIMUM. LET ME KNOW IF YOU NEED FURTHER ASSISTANCE....V

Jan 16, 2010 | Sony XM-1502SX Car Audio Amplifier

1 Answer

Sony xm gtx1852 amp new and worked for 1 day now is in protect mode even with nothing hooked up but the remote and power and ground.


meter the power side of the amp. sometimes the amp will go into protect if it doesnt have power. if power and remote and ground are good the amp is probably bad.

Dec 29, 2009 | Sony Xplod XM-1652Z Car Audio Amplifier

1 Answer

I have a sony xplod 600 amp,hook it up,but the green light remains on,i have it hook to front speakers of my yaris,and i will hook the rear speakers to.why is the light on?


this is caused because the remote wire isnt unhooked. u either have to turn the remote wire off or connect the wires to the blue wires on the back o your radio for the light to turn off. that light WILL drain your battery fast!

Nov 23, 2009 | Sony Xplod XM-1652Z Car Audio Amplifier

1 Answer

Xplod to a jvc


I would recommend using an 8 AWG minimum or preferably 4 AWG power and ground cable. Use as short a ground lead as possible and connect it directly to some chassis metal (avoid accidentally screwing into the gas tank if in trunk). Use a fuse holder with a 40 - 60 amp fuse under the hood within 18 inches of the battery. Your RCA cable coming from the back of the JVC radio should be run to your amp along with the remote turn on lead. This wire should connect to the JVC's amplifier turn on lead which should be a blue wire with a white stripe.

Aug 08, 2008 | Sony Xplod XM-1652Z Car Audio Amplifier

2 Answers

Power


Have you checked the on-board fuses?

Did you confirm (with a multimeter) that you have voltage on the B+ and remote terminals of the amplifier?

Did you have the black meter lead on the ground terminal of the amp when you checked the voltage?

Jul 18, 2008 | Sony Xplod XM-554ZR Car Audio Amplifier

1 Answer

My sony xplod 1000w xm-1652z doesnt work anymore


First off, according to the manual, the protect light should be green. That's normal operation. If it is red, that's a problem.

If it does go red, disconnect all of the wiring to the amp except the +12V and ground. Short the remote connection to the +12V to force the amp on. If the protect light still lights red, the issue is inside the amp and will need repair. If the issue goes away, try reconnecting one wire at a time until the protect light goes red again.

Mar 23, 2008 | Sony Xplod XM-554ZR Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
Kenmore 63942 Dryer Logo

Related Topics:

31 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kenmore Dryers Experts

Dan Webster
Dan Webster

Level 3 Expert

8205 Answers

Tim Whalen

Level 3 Expert

3072 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

70387 Answers

Are you a Kenmore Dryer Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...