Question about Creative Labs Creative Sound Blaster Live Value 5.1 : w/CD Support SPDIF SB0220 (Bulk)

1 Answer

Base control my base control is not working.and i want driver version: 5.1.2535.0 software.

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Lllllllllllllllllllllllkkkkkkkkkkkjkkkkkknhiu

Posted on Jan 09, 2009

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

No audio sound


if your computer came with a motherboard disc the sound drivers could be on it
click start control panel administrive tools computer management device manager scroll to sound,video and game controllers you might see a yellow question exclamation mark? ! or a red X Right click to reinstall drivers
click start control panel sounds and audio,volume,advanced,speakers make sure you have selected the
(((appropriate speakers))) also audio you will find 3 drop down lists make sure you have the correct settings there
also
click start control panel sounds and audio devices select advanced there might be a tick in the mute box untick it
if his does not fix the problem
click start control panel sounds and audio devices you can adjust the volume there also select speaker volume you can change your settings there you can also tick in the box place icon in taskbar for any further volume control settings you will need to right click on the volume icon system select adjust volume

click start control panel sounds and audio,volume,advanced,speakers select the appropriate speakers from the drop down list or navigate to the device manager scroll to system devices + to expand,system speaker right click properties then select use this device (enable) also you might check
the speakers plug/outlet is usually at the back of the computer you will have to open up the computer to check the lead attached to the rear of the input plug make sure the connection is good
try cleaning your computer of dust using a fine air blower from a compressor making VERY sure that there is no MOISTURE in the air line specifically around the sound card and the CPU central processing unit dust causes static to build up in a computer if you dont have the sound drivers you will need to download them

http://download.cnet.com/c-media-cmi8738-wdm/3000-2120_4-10495782.html?tag=api

The CMI8738 driver package contains a driver for PCI cards that are based on the CMI8378 chipset. This driver is for Windows XP only, and requires a computer with a CMI8738-based audio card. C-Media does not provide end user support for drivers, so please contact your hardware manufacturer if you need further support.
if this driver package is not the right

http://download.cnet.com/2000-20_4.html

on the home page you should see a search tab just type in what you are looking for

(be precise)also the download software finder under that there will be a list place a tick in the box of any one you want/need

all software windows software mac software mobile and web apps

http://majorgeeks.com/downloads35.html

also this link will provide you with many freeware and share drivers


hope this helps you







Aug 04, 2011 | Frontier Design Wavecenter PCI (Audio...

3 Answers

Linux Driver


You can use the defualt for crative works great in unbuntu or change out your sound card as its too old anyhow just two suggests dont shoot the messanger be nice a rate me baised on how fast i reponeded as soon as i saw you problem with was 6-19/2009 @ 11pm pacific

Jun 20, 2009 | Creative Labs ESS 1938S Sound Card

1 Answer

Echnical Information PCI Drivers and Utilities PCI Express Drivers and Utilities Problem caused by Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS) This problem was caused by Realtek...


Hi! Think you have installed adriver not recommended to be used with your pc. Try installing a diffrent version. You can download it from the link--
http://www.realtek.com.tw/downloads/

If it doesn't work go to bios settings when your PC boots by pressing F2 key. Then go to Advanced options and change the value of

Onboard Serial Port 1 : Option should be set to 3F8/IRQ4 .
Onboard Serial Port 2 : Set this to 2F8/IRQ3
Onboard AC97 Audio Controller: Enabled

Thanks
Rylee

Jan 06, 2009 | Audio Cards

2 Answers

Firewire connection lost


Ok, here it is. There is an answer is the answer based section on the Focusrite website. Basically it is recognizing it as a firewire device and not an audio device, or so I have gathered. So you need to uninstall the Saffire software and then: 1. Find your FireWire (IEEE 1394) controller in Device Manager (START>CONTROL PANEL>SYSTEM>). 2. Click "Update driver" 3. Select "Browse my computer for driver software" 4. Click "Let me pick from a list of device drivers on my computer" 5. Install the driver that ends with "(Legacy)". 6. Reinstall your Saffire driver using the latest version from the Focusrite website, and re-connect your device.
Hope this helps,
Cheers - DJ Zerokewl

Dec 27, 2008 | Focusrite Saffire LE FireWire Audio...

1 Answer

It says I can not record pick the asio duplex but i don't know how


What recording software are you using? What version of Windows are you on? The ASIO driver for the Lambda should have been installed when you loaded the software that it came with, and if so there should be a control panel that will allow you to select that. The other option is to use ASIO4ALL. It is a free ASIO driver that works really well for most sound cards and software instruments and recording software like Cubase, Nuendo or the many other programmes out there.
If you need more help let me know.

Cheers.

Dec 22, 2008 | Lexicon Lambda Usb Desktop Recording...

1 Answer

Como se que driver es para mi computadora


Porque de acuerdo a tu motherboard sera tu driver de sonido (siempre que uses el sonido de tu motherboard y no una placa de sonido aparte instalada en algun slot del motherboard)

Simplemente en el sitio del fabricante de tu motherboard ( Albatron PM266A (Pro)) baja el driver de AUDIO y tu placa debe funcionar perfectamente luego de que lo instales.

Oct 03, 2008 | Audio Cards

2 Answers

Need drivers


I have lost my PC's sound the error information shows:
Name of Device Multimedia Audio Controller
Error Code The drivers for this device are not installed
PNPDevice ID PCI\VEN_1039&DEV_7012&SUBSY_001A1025&REV_A0\3&267A61
6A&0&17
my system info is as bellow :
OS Name Microsoft Windows XP Professional
version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600
OS Manufacture Microsoft Corporation
System Name XP
System Manufacture Acer
Sys Model TravelMate 270
Sys Type X86-based PC
processor x86family 15 model 2 stepping 7Genuineintel ~1693 Mhz
MSBIOS version 2.31
BIOS Version\Date Phoenix Thecnologies LTD BY25_1.09,2002/ 9/23
Hardware abstraction Layer Version="5.1.2600.2562(xpsp.040919-1030)"
Boot Device Device\HarddiskVolume1
Windows Directory C:\WINDOWS
System Directory C:WINDOWS\system32
Plz help me that I can Install my lost driver free of cost, or give me the right adresses or web to download it free

Jun 23, 2008 | Acer AOpen AW 37 Sound Card

1 Answer

Gateway m350


first thing is to try different speakers of course. if they work then you know your speakers went poof! if they do not work then it could be your soundcard (hardware) of drivers (software). if so, try to run dxdiag from the run menu (sorry this if your using microsoft based os). then go to the sound tab. you'll see a slider with a caption "Hardware acceleration". try sliding this all the way to the left: that is "No acceleration". restart and check if it works... btw, let the forum know what typoe of sound card youve got. you can also find this info on that same "sound" tab in dxdiag. if it works without, hardware acceleration. you can either leave it this way as a last resort or try the following:. get your sound driver disk, reinstall your soun drivers and then reinstall the latest available version of directx. restart and try out the sound.

Oct 08, 2007 | Edirol UA-4FX External Sound System

2 Answers

Digi002 Rack


Reinstall the driver with the unit dissconnected. Check to make sure your version of OSX is stable with your current version of Protools, especially if youve done any software updates.


Keep me posted.

Aug 30, 2007 | Digi 002 Rack FireWire-based Pro Tools LE...

Not finding what you are looking for?
Creative Labs Creative Sound Blaster Live Value 5.1 : w/CD Support SPDIF SB0220 (Bulk) Logo

Related Topics:

148 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Creative Labs Audio Cards Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Teet Bergmann

Level 3 Expert

565 Answers

Richard Finch

Level 3 Expert

397 Answers

Are you a Creative Labs Audio Card Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...