Question about Dell Latitude C400 Notebook

1 Answer

Cuts out every time i put mains lead in

When it shows batterie low and i go to put ny mains lead in it switches the computer of and it dose this everytime so i have to leave it to charge for a while so that i can use my computer without mains its only just started doing this could you please advise what may be the problem

Posted by on

  • tazzo26 Dec 08, 2008

    the mains lead charges the batt when not in use but if we want to use the laptop with the mains lead in it just shuts the computer of totaly

×

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

  • Expert
  • 54 Answers

I had a customer with the same problem. Turned out to be his charger was faulty.

I would suggest getting another, or even a test one, maybe the local computer store can test out the laptops charging system while you are there, and if its faulty they can supply you one too.

Posted on Dec 08, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

I have a 1990 daihatsu applause. It has not power. The only thing that works is the hazard lights. Battery is good and all the fuses are good.


Have you run a fault code test to see if any thing shows up? You will need to know how to run an OBD1 test, it may require a special tool, not sure due to age of the vehicle

Jun 30, 2016 | Daihatsu Cars & Trucks

1 Answer

My car dose not want to start


the batt could still be low replace your battery if its that bad it probably has a dead cell good luck

Dec 25, 2011 | Nissan Cars & Trucks

2 Answers

My park brack light , disk light and engine foult light com at same time and prevent my car from operating propertly


disconnect battery and join the leads together and leave like this for 5 mins then see what happens when you reconnect them ?'

Jul 02, 2011 | 2005 Jaguar S-Type

2 Answers

I have a 1998 yamaha waverunner XL1200. when i hit the start button it sounds like power going to the starter but won't start. only after the 3rd try. dose it need to be changed.


Corrosion in the leads can do this.Even if the leads look good,they may not be.Every lead needs to be taken off,cleaned,put a protectant on it,and put back together.the main power lead can look 100% but it may not be.My ski had the same issue and a small shake on the main lead showed me it needed fixing.This work costs nothing, but can fix a problem that a shop will charge heaps.Hope this helps

Jun 22, 2010 | Boating

1 Answer

I have a F150 and I replace the fuel pump, Sending


Put the old connector back on,and get the oem pump that installs without cutting and splicing

May 04, 2010 | 1992 Ford F150 SuperCab

3 Answers

I have replaced my fuel pump and cannot get it to run. I measured the voltage at the main connector and I have 7 volts. I have only 3 volts at the pump. Do I need a new sending unit? What should the...


Disconnect your battery. Switch your meter to ohms. Don't let the battery terminals touch the metal body. Put the negitive meter lead on the body and the positive meter lead on the one that is only 3 volts at pump. There should be no continuity. If there is, then there might be a short.
Next try putting one meter lead on the 7 volt main connector and the other on the 3 volt supply side. There should be little resistance. If resistance is high then you might have a break in the ciuciut.

I hope this helps.

Jul 11, 2009 | 1995 Mazda 626

1 Answer

The engine light dose not trun off


Disconnect the postive battery lead wait about 30 and reconnect. If it's a real problem it will come back on, then time to put on computer to find error code.

Mar 27, 2009 | 1998 Chevrolet S-10 Pickup

1 Answer

I put a new battery in my timex WR50M and it is an hour ahead on


With the time showing, hold down the set button for about 3 seconds - it should switch to the city display. Use the receive/start/stop button to select your city (probably CHI) and press set again to save.

Mar 10, 2009 | Timex 1440 Nylon watch

Not finding what you are looking for?
Dell Latitude C400 Notebook Logo

Related Topics:

32 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Dell Computers & Internet Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18381 Answers

mukhtar21 shaikh
mukhtar21 shaikh

Level 3 Expert

2017 Answers

Are you a Dell Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...