Question about Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player

1 Answer

HELP Whenever i turn my M:robe on it says MISSING/INVALID FILES, i have No idea whats wrong! pleeeeeeease HELP

Posted by on

  • bata mendez Nov 14, 2007

    help meee!!!!!!!

    I accidentaly delete a file in my m:robe and now here says invalid/missing file!!! help please!!!

×

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 2 Answers

Did you go to Olympus's m:robe site and download the firmware and install it again?

Posted on Dec 03, 2007

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
A 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
The service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Hii, I lately bought the Samsung Chat 335. When you start the phone for the first time, you receive a few messages with configurations for mobile internet etc. Whenever I try to install the mobile...



I lately bought the Samsung Chat 335. When you start the phone for the first time, you receive a few messages with configurations for mobile internet etc. Whenever I try to install the mobile internet it says: "invalid network-PIN". What's wrong with it?

thank you!

Apr 17, 2011 | Cell Phones

1 Answer

Não liga


Hello, my name is Louise and I live in Brazil. When I try to plug my m: robe 8GB appears on the screen the following message. INVALID / MISSING FILE. What is the solution to this problem?

Sep 23, 2010 | Olympus m:robe MR-500i MP3 Player

1 Answer

I Unable to access my Laptop please help me out.


hi,
do not choose safe mode,instead choose the start normal, If still you can not load and error exist, there might be missing of your files or your files are corrupted..Format your computer and back your important files then install new (OS) Operating System.I hope this may help you.

best regards,
kaybicks

Feb 27, 2010 | Toshiba Portege 320CT Notebook

1 Answer

Hi. My name is Natalie. I got an m:robe for my 16th birthday at MTV'S TRL. Today, I just plugged this in to my computer and i deleted songs, put some in, and now, its saying INVALID/MISSING FILE. After you...


okey..try this..i got the same problem and i managed to rectify tht using this method..check it out anyway...first of all try to format your player in ntfs filesystem and http://www.esnips.com/doc/b15238f2-5133-43e4-b8c4-353375b77088/System_Index extract the files to your player and then
install the m:trip software from
http://downloads.olympus-europa.com/consumer/mrobe/m-trip/ENG/mtrip_english.zip
after tht install the firmware http://www.olympusamerica.com/files/oima_cckb/MR100_FirmSysUp_213.exe..before installing the firmware make sure tht u reset the player ..after following all the instructions of the firmware try to synch the player to check whether it detects music and finally restart your m:robe to take effect..!!

Dec 29, 2009 | Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player

1 Answer

Olympus m:robe 100 missing file


http://www.esnips.com/doc/b15238f2-5133-43e4-b8c4-353375b77088/System_Index
unzip it, drag the System Folder and the Index.mum filedirectly onto your m:robe. then pull it off the dock. you might have topush reset.
and then freshly install the m:trip software from
http://downloads.olympus-europa.com/consumer/mrobe/m-trip/ENG/mtrip_english.zip
aftertht install the firmwarehttp://www.olympusamerica.com/files/oima_cckb/MR100_FirmSysUp_213.exe..beforeinstalling the firmware make sure tht u reset the player ..afterfollowing all the instructions of the firmware try to synch the playerto check whether it detects music and finally restart your m:robe totake effect..!!

Sep 12, 2008 | Olympus m:robe MR-500i MP3 Player

5 Answers

M:robe error invalid/missing file


hello, i had the same problem. recently, i had deleted all the files off of my mr-100. i downloaded this file.
http://www.esnips.com/doc/b15238f2-5133-43e4-b8c4-353375b77088/System_Index
Once you unzip it, drag the System Folder and the Index.mum file directly onto your m:robe. then pull it off the dock. you might have to push reset.
i couldnt get the "invalid/missing file" screen to go away for a while. if you slide the hold button into the hold position and then push the little reset button on the bottom, it will remain off and you can put it on the dock, then it will connect to the PC.

Aug 15, 2008 | Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player

1 Answer

Wont Let Me Download Files


I dont know if this is the same case as what mines was but last night i was downloading a game and every time i said start it said invalid descriptor. (null) I was then moving files about that night and i noticed a Java file in other files. I tried selected it and it downloaded my game. I have noticed that this phones saving system is vary disorganized but i hope my advice works

Aug 01, 2008 | LG KU990 Viewty

1 Answer

M:Robe not ejected from XP,, help!


look for a tiny pinhole and insert a pin while powered up to reset the device

May 27, 2007 | Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player

3 Answers

Olympus mr-100 mp3 player


This is a photo of the inside of the M-robe. I tried the suggestions you gave with no improvement. I did notice that the other end of the hdd lead where it connects to the mother board was not straight in the board socket


When you remove this lead from the motherboard, make sure you don’t bend it or stress it out of shape. before you attempt to put this lead back in, make sure the small plastic lock strip is lifted out of the way. Then press the lead firmly back onto the receptacle. Then lightly press the plastic lock strip back over where the connector is on the board here. If you have completed this connection correctly and no other damage has been done, your M-Robe should start up. Good luck


Graham Everson
gdprassem@gmail.com

2f7335f.jpg

Jan 25, 2007 | Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player

1 Answer

M robe Window pop up


try to update the firmaware and then format it with the help of tht..!!

Sep 27, 2006 | Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player

Not finding what you are looking for?
Olympus m:robe MR-100 Digital Media Player Logo

Related Topics:

199 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Olympus Audio Players & Recorders Experts

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

75304 Answers

pankaj rautela
pankaj rautela

Level 3 Expert

1252 Answers

Are you an Olympus Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...