Question about Dell A215 Computer Speakers

1 Answer

It worked fine until i moved and i plugged it back in and no sound

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 849 Answers

Check the port (green) where u plugged it.

Posted on Nov 27, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My tv failed to starts ( I see only vertical stripes and have sound) after a few kicks on the back of the panel it is start normally


You either have a Dry Joint, (Bad solder connection) or a Plug thus has not been seated properly on one of the boards which is quite an easy process to repair. You have to remove the back panel and check ALL connectors on all the PC Boards until, by lightly moving the plug and wiring, you find the loose plug and then just press it in place until tightly seated. If not the problem, look for a bad solder joint on the Boards interconnecting wiring until you find the bad wire and re solder.

Jul 31, 2014 | LG 37LE4500.AEK 37le4500 37 Inch FuHd Led...

1 Answer

I bought Philips auxiliary speakers for my Samsung monitor (used with HP desktop computer) which has no speakers. They worked fine until I moved...upon hooking them up in my new location...I do not have...


Hi, I think you connected it wrong. Make sure it is in the green plug on the back of the PC. If that does not fix it. You may need a new audio card. Good luck.

Aug 03, 2011 | Philips Audio Players & Recorders

1 Answer

My speakers were working fine and i unplugged everything to move them. When i plugged everything back in no sound. My computers speakers are working just fine but when i plug in the speakers no sound. I...


I suspect you have not plugged them back into the correct socket. The plug is coloured green and therefore should go back into the green socket. you have probably plugged it back into the blue or pink sockets. Use a torch to check that is in the green one.

May 04, 2011 | Harman Kardon SoundSticks II Computer...

1 Answer

Have an older (6 + Yrs) VX-10A model, that's worked fine up until now. I recently moved, hooked up the same stereo and surround sound speakers, which worked fine, but the subwoofer made a loud hum as...


Disconnect the input and see if it hums in the absence of an audio source. A bad audio cable shield or unwisely-routed audio cables will allow entrance of unwanted signals from external power sources, magnetic fields, even dimmer-controlled track lights. Sometimes, simply reversing the orientation of the ac power plug can eliminate humming.

Mar 03, 2011 | Velodyne VX-10 Subwoofer

1 Answer

My printer was working fine until I moved. Once I


check the rating is correct. if the plug has a fuse check that. try a different wall socket

May 09, 2010 | Office Equipment & Supplies

1 Answer

I am having troubles with my Turtle Beachs X1s


You may have kinked your controller cable when you moved all your Xbox stuff. You might as well get a replacement controller cable--Turtle Beach sells them for only $4.95 on their website. I'd recommend the newer white one since that looks to be a lot thicker.

Feb 24, 2010 | Voyetra Turtle Beach Ear Force X1 Headset

2 Answers

After freezer was moved not getting cold


Unplug the unit and leave it undisturbed for 24 hours. Plug the unit back in again and see if it will come to temp.

Jun 02, 2009 | Freezers

1 Answer

Headset not working at all mic working until moved wires now not


CHANGE THE SOUND SETTINGS FROM SPEKAER MUTE AND VICE VERSA

Jan 28, 2009 | Audio Players & Recorders

2 Answers

No power, power supply & motherboard green light blinking


I had the same exact problem for the same exact reason. Plug the power cable into the back. Open up the side of the case and unplug all the wires that the power supply plugs into. The motherboard, harddrive, cd & dvd drives, everything. wait about 10 minutes and plug them back in, plugging the BIG cable that connects to the motherboard back in LAST. This will make the light go from blinking to solid. I think it is a safety? to protect the motherboard from damage.

Nov 01, 2007 | Sony VAIO VGC-RB42G PC Desktop

Not finding what you are looking for?
Dell A215 Computer Speakers Logo

Related Topics:

19 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Dell Audio Players & Recorders Experts

dochubert
dochubert

Level 1 Expert

12 Answers

SmartAviator
SmartAviator

Level 2 Expert

449 Answers

masterwest

Level 1 Expert

45 Answers

Are you a Dell Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...