Question about Audio Players & Recorders

1 Answer

My sub and amp has stoped working and the power light on the amp has tornd red instead ov green i have changed all the fuses but still nothing..

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 61 Answers

You have a light, so it's getting power, check your ground wire, make sure it's secure, the slightest movement or looseness of a ground wire can keep it from working. (I may be wrong, but it's worth a shot if you haven't tried it.)

Posted on Nov 25, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Amp light is green getting a base like heart beat nothing else fuses are good


The only thing I'm wondering is if you shorted out the RCAs somehow. Try switching the RCA's to another output on the back of the deck, if you have more than one set.

If that's not it...you will have to add pieces of the system one by one, starting at the deck, to see if you can troubleshoot the problem. Very Odd.

Good Luck

Dec 07, 2013 | Autotek Car Audio & Video

1 Answer

I have a sony str-de475 and a kef PSW1000, i have the line in the left on the sub connected to the sub out on the amp, and the sub powers up, but im getting absolutly nothing from the amp and now all of a...


It's not clear if this has EVER worked or what is new in the scenario. The STR manual has setup instructions for supporting a sub. If you want to prove the sub itself works you could jack any source like, say, a CD player, into it to prove its amp will respond BUT IT WILL BE LOUD if it works.

Oct 05, 2011 | KEF Audio PSW 1000 Subwoofer

1 Answer

Kicker zx750.1 Amp in Protection Mode (Red LED)


My kicker amp zx1500.1 keep going in protection mode I unhooked the sub speak wires and put the ACR cords back in and it didn't go in protection mode what next

Mar 18, 2009 | Kicker 06ZX750.1 Car Audio Amplifier

1 Answer

Fusion sub n amp dont work


didi u check ur fuses in the amp..if not there check the fuse under the hood on your power wire.i had the same problem

Jul 27, 2008 | Car Audio & Video

2 Answers

LED Light is on, but no sound from sub at all.. Have double backed on all wires but still nothing! HELP!!


if you change amps and it goes on protection the speakers are blown causing the amp to protect try changing speakers

Mar 24, 2008 | Car Audio & Video

1 Answer

My amp is on but no sound


Did you disconnect the battery? You may have bowwn a fuse, but that prolly wouldnt give you a protect light. Protect light usually means a short circuit, probably on the speaker end, sure there couldnt be maybe a single strand of wire crossing over the positive and negative speaker or amp terminals.

Feb 29, 2008 | Crunch P125.4 Car Audio Amplifier

4 Answers

I have a dub 4001 amp


Take it step wise.

Unplug the inputs and outputs from the amp (be sure to mark the wires so you can hook them back up), leaving only the ground, +12, and remote wire hooked up. Now, turn it on. If the amp light goes red, the amp is broken. If it goes green, turn if off, plug in the speakers, then turn it on. if it's red, its a speaker problem, if green, do the same with the inputs, and you'll have your answer.

Jan 22, 2008 | AudioBahn DUB Mag Audio DUB4001 Car Audio...

8 Answers

SUBWOOFER NOT WORKING?


if you have real old wires from the amp to the sub try getting new wires on it. check the little wires that go to the cone itself on the sub. sometimes they can manage to get pulled out of their terminals and make sure that thier touching the terminals on the correct spot

Sep 29, 2006 | JBL GT150 Car Subwoofer

Not finding what you are looking for?
Audio Players & Recorders Logo

Related Topics:

33 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

4852 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

72620 Answers

Are you an Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...