Question about Audio Players & Recorders

1 Answer

My JVC AX-33 is giving almos tno sound

Hi, my jvc ax-33 is giving almost no sound when i turn it on max volume, i checked if all buttons where off or on, but still ican get only very little zound out of it. Please help me out caus i love tis amp whit his sound bars and so on :)
greetings, Sander.

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 3 Answers

My experience tells me that after an amplifier had been used for quite a while (more than 5 years), the contacts (on any button) wear out and become loose. If you try to press to engage, you will notice that the sound will come back on. The most frequently touched/used buttons are the one that wear out easily. These contacts should be replaced with original one. Substitute parts won't last long.

Posted on Nov 10, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have a JVC ax 220 amplifier and there is no sound coming out at all.


Is the receiver even turning on? If it is, listening carefully to the top cover, with the room quiet. Do you hear 1 click, or two?

If you're interested in having your JVC repaired, please visit my website at audioserviceclinic.com. You may contact me there. Thank you.

Feb 16, 2015 | JVC Audio Players & Recorders

1 Answer

JVC CAR STEREO DECK MODEL NUMBER KW-XR810 ONE WEEK AFTER INSTALLTION OFF KENWOOD AMP DECK STARTED SKIPPING AROUND ON THE PRESET CHANLES AND.THIN THE CD IN THE DECK STARTED PLAYING NOW THE CD IS STUCK IN...


It sounds like you may have a stuck or bad switch. Try checking to see if any of the buttons are jammed. If they all seem fine, you will need to check the switches with a multimeter set to check resistance.

Dec 30, 2014 | Car Audio & Video

1 Answer

Jvc ax 444 amplifier


http://uk.jvc-service.net/webtemp/AX-V55.pdf?CFID=15017492&CFTOKEN=79974873

This model is the nearest one I can find, but most amps from the same manufacturer use common parts and circuits.

Jul 13, 2014 | JVC Televison & Video

1 Answer

MANUAL JVC AX-90


what is this.....


ðóêîâîäñòâî JVC AX -90



take it to the service center...

Jul 11, 2010 | JVC Audio Players & Recorders

1 Answer

Low Volume despite High setting on TV


HI I am having the same problem. tv sound is fine, then fades so that 50 is the only sound volume to hear the show. It happens intermittently. Did you get your's solved? thanks

Jul 06, 2010 | JVC AV-27050 TV

1 Answer

How do i turn my protector light off of my amp?


I'm not really sure how your amp works but i can tell you that if that light is on there is probably something wrong. Check your ground wire. Also it could be your not getting enough power to your amp, or too much

Mar 06, 2010 | JVC KS-AX7300 Car Audio Amplifier

1 Answer

Hi My dad have lost the manual for his old JVC GR-AX 48 Camcorder. i tried to find it without success :( can anyone Help TKS Fouda


http://camera.manualsonline.com/manuals/mfg/jvc/jvc_camcorder_product_list.html


download the manual to this site...

Oct 28, 2009 | Video Cameras

1 Answer

JVC AX-66 Integrated Amplifier seems to be muted?


You need to have a jumper between the 4 standalone jacks on the right side of the column of stereo connectors. A stereo RCA cable would work for this.

Oct 14, 2009 | JVC Audio Players & Recorders

4 Answers

JVC AX-33 Stereo Integrated Amplifier - very little sound!


Hi xaser

Check that someone has not turned on the tape monitor or mute. Both of these may cause the problem. Is there alot of noise with the sound you are getting when you turn it up?

regards
Graeme

Mar 22, 2008 | Audio Players & Recorders

Not finding what you are looking for?
Audio Players & Recorders Logo

Related Topics:

446 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

4946 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

73150 Answers

Are you an Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...