Question about Zenith XBS444 System

1 Answer

Audio problem My Zenith XBS444 system starts to emit a loud low hum and the audio deteriorates after being on for about 5 minutes. This is new behavior in the last week.

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Novelist:

    An expert who has written 50 answers of more than 400 characters.

    Champion:

    An expert who has answered 200 questions.

  • Expert
  • 275 Answers

Signs of a defective Filter Capacitor. I suggest you replace all capacitors in the Power supply and try.

Posted on Sep 20, 2006

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

The subwoofer output on my Kenwood VR-606 has suddenly stopped working. I have tried the "setup" several times, turning the subwoofer off and back on. Also, when I first power up the system, it emits a low...


It sounds like the problem is not with your VR-606. If you hear a hum from the sub, the problem is more likely to be in the sub's built-in power amplifier. However, it is worth resetting the amplifier to factory presets. To do this, unplug the power cable from the mains supply and reconnect whilst holding down the power on/standby key. If the hum persists, connect any powered speaker to the sub-out socket, power on and listen for the hum. If no hum then suspect the powered sub amp. Turn the sub on with no connection to the Kenwood VR-606. If hum persists, the sub has a problem and will need to be replaced or repaired. By the way, you said there is a low frequency hum through the 'speakers' for about 30 mins. Is that all speakers or just the sub? Hope this helps.
Cheers, Don.

Jul 06, 2014 | Kenwood VR-606 Receiver

1 Answer

After only 5 minutes of turning it on, My Sony STRDH800 emits a loud hum, then the word "protect" is displayed on the screen, then it shuts off. The hum is very loud and you can't turn it down...


Are you sure that's what it is? Something is heating up for sure.

It could be protecting itself because something in the volume control is going bad and sending too much current through the amp or any other reason. In other words, you can guess and buy parts hoping to nail the symptom but not knowing the cause, or you could let a technician do it.

Mar 23, 2011 | Sony STR-DH800

1 Answer

Denon AVR-3300 has a buzz from all 5 speakers during warm up.


Depending on the location you're living, try to connect a good ground to your system might solve the problem

Jun 20, 2009 | Denon AVR-3300 Receiver

1 Answer

500X emitting feedback squeaking


One source of hum is from bad rectifiers in the car alternator, if this problem stops when key is turned to accessory then have your alternator checked for bad rectifiers.Good luck and please don't forget to rate.

Apr 09, 2009 | Rockford Fosgate Punch 500X Car Audio...

1 Answer

Just hooked up my ashton home theater system up and three speaker jacks emit a loud hum and nothung else when I hook any speaker to them. The other two jacks work fine and I hooked all speakers to these...


You got scammed by the guys in a Van with a "Good Deal" LOL

http://www.scamshield.com/Feature.asp?id=1

http://www.ripoffreport.com/reports/0/404/RipOff0404098.htm

Mar 15, 2009 | M-Audio StudioPro 4 Main / Stereo Speaker

1 Answer

No audio for tv?


Since not all devices have the same in/outputs available, if you are trying to interconnect them, it helps to know the make and model of both, not just one.

There are several possibilities to connect external devices to your 'home theatre' system.
The one we have delivers the best when S-video is used but that requires a separate path for sound.
The standard colors for audio in and outputs are red(=right) and white(= left) and often cables are supplied with the same color coding.

The usual connections will be named 'Line in' and 'Line out.' The outputs deliver specified voltage into a specified load (or termination) and the inputs expect that condition.
This ensures that volume controls act in a sensible manner.

Sep 05, 2008 | Zenith XBS444 System

2 Answers

Zenith XBS444 shuts off


I just posted the fix for this problem under the post of davidlentz who is having the same problem. Problem is IC706 located on the audio output board Part number is KIA7805A.

Jan 23, 2008 | Zenith XBS444 System

2 Answers

Loud buzz on every output with no audio


Look in the computer music mags and look fro M-Audio dealers. Ring them up and tell them the problem your having and see how much it will cost to fix. If it's humming then it's proably broke and needs repairing. Just make sure the sampel rate isn't set too low as well

Dec 26, 2006 | M-Audio Delta 1010 Sound Card

Not finding what you are looking for?
Zenith XBS444 System Logo

Related Topics:

86 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Zenith Audio Players & Recorders Experts

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

82313 Answers

xalint1
xalint1

Level 2 Expert

152 Answers

Gagan Telecom
Gagan Telecom

Level 1 Expert

20 Answers

Are you a Zenith Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...