Question about Asrock P4I45GV R5 Motherboard

44 Answers

No beep,No Display on my monitor,only CPU heatsink fan is moving

Hi everybody,this is ramakanta from India.My motherboard is AsRock P4i45GV R5.0.Presently neither I am getting any beeps after opening the RAM nor any display.Only CPU fan is moving.I am not getting POST screen too Is there any body who can tell me where must be the problem???

Posted by on

  • 32 more comments 
  • Anonymous Dec 15, 2007

    my motherboard has problem with no beep and no display

  • Reepal Dec 19, 2007

    No beep,No Display on my monitor,only CPU heatsink fan is moving problem,

  • YukonAxxe Jan 06, 2008

    I'm using a DFI LanParty UT RDX200 CF-DR motherboard. I'm experiencing the same problems as addressed by Mantu. I don't have any beep codes at power on, nor do I have any display or display signal on my monitor. The cpu fan and the floating chipset fan do engage at power on, however, that's the best it gets. I've ruled out a bad video card and ensured there is not too much thermal grease on the cpu.



    I'm now lost and am looking for an answer, please help.....



    Thanks in advance, Axe.

  • Anonymous Feb 14, 2008

    checked

  • Anonymous Feb 14, 2008

    checked ram & micro.pro still i am not getting disply and beep sound plz give a nice soution

  • saas Feb 16, 2008

    please get me this problem

  • ahmedjs Feb 27, 2008

    intel p4

  • jayson barcelo
    jayson barcelo Mar 11, 2008

    no beeps and no display in monitor only fan is moving

  • anurag12017 Mar 27, 2008

    Hi Anurag here



    I have a intel 845gvsr motherboard. I am not getting any display on
    monitor I checked by removing the ram still no display, Only heat sink
    fan is moving,

    Please Help

  • Anonymous Apr 07, 2008

    i get the memory then i started to open the power, then the problem is also persist...please help this problem accordingly.....

  • TjerkW Apr 07, 2008

    I'm having the same problem with my Asus A4D laptop. I am going to clean the internals and test whether the system works with a subset of the hardware.

  • Jakorayo Apr 10, 2008

    No beep and No Display on the screen and have tried to replace the Memory and also boot on the board without harddisk hooked up r floppy disk

  • chaei Apr 17, 2008

    my pc monitor is blackout and no beeps whaen i start up even my hdd is not spinningmy cpu fan is working what is the problem tell me what can i do pls help me



  • Anonymous May 02, 2008

    same problem I do have.

  • Anonymous May 29, 2008

    i will try to clean the mother..... and i will use a good memory... but my computer has no beep and no display



  • joshuaRICHAR May 29, 2008

    hi there, i got the same problem here..... no beep no display and only the fun is running. wat should i do ? my motherboard is a biostar.

  • romance Jun 07, 2008

    yes, processor fan running but no display on monitor

  • Anonymous Jun 09, 2008

    Please describe the specifics of your problem below. We'll add

    your post as a comment to Mantu's No beep,No Display on my monitor,only
    CPU heatsink fan is moving problem, and notify you when a new solution
    is offered.

  • Anonymous Jun 14, 2008

    My Computer also just display Intel Logo and does nothing after that. I have Intel 845 DW 1.7 GHz, SDRAM 256 MB original intel board

  • Anonymous Jun 28, 2008

    no display

  • rashmikanta Aug 08, 2008

    Hi everybody,this is Rashmikanta from India.My motherboard is GIGABYTE GA-8I865GVMK.Presently neither I am getting any beeps after opening the RAM nor any display.Only CPU fan is moving.I am not getting POST screen too

  • Anonymous Oct 24, 2008

    I have the smae problem

  • sarang_jsr Oct 29, 2008

    No beep sound is there as well as no display after removing the ram from the motherboard in 845 motherboard



  • prasadkunjum Dec 11, 2008

    Hi everybody
    my computer does not show any display. If you shut down and hit on the cpu, it may start sometimes. When we try to on the computer, the light on thekeyboard (LEDs) are not blinking. what may be the cause? can somebody help? prasad, india

  • mediatechpng
    mediatechpng Jan 03, 2009

    No beep, no display, cpu fan running, power led lighting, no keyboard response .. post code 9.0 - mobo abit an8 32x, cpu 4600+ manchester, 2gb ram ... removed everything except psu, also changed psu from 450 to 600 still the same problem .. want to flash bios but how ??? please help !!! thanks, if any ...

  • Anonymous Feb 09, 2009

    same

  • Anonymous Mar 27, 2009

    I have the same problem too.

  • djrocker Mar 29, 2009

    Some friends Help me

  • KSMO Apr 10, 2009

    Hi,
    I also have the same problem, but some times it's working fine.
    But i'm sure, some components not fitted properly (Loose).

    I just shaked my CPU, then it's working fine. This is helping some time, not permenantly.

    If any one knows, pls suggest...

  • renjitera Apr 24, 2009

    i have the same problem: no display, no beepsound,fan is rotating, cleaned the ram ,and changedto another slot ,cmos battery also change . but the problem nt solved , what can i do?

  • guilbert0730 Apr 29, 2009

    i have the same problem, no beep, no display but the lights are on

  • Anonymous May 15, 2009

    this is khen from sti college tagbilran, philippines.i am having the same problem too. my monitor has no display and my don't even beep. the LED in the monitor turns back to orange after few seconds.

    i am using ASUS P5PE-VM

  • jayson barcelo
    jayson barcelo May 11, 2010

    good day everybody... please help my... my motherboard have problem,, no beep nor display in monitor only fan is moving....

  • sureshkum346
    sureshkum346 Jan 10, 2013

    I have my system configured with Intel G31 chipset motheboard, The problem is when i switch on my cpu, My monitor, keyboard, mouse are not responding, even the red light under the mouse , green light in keyboard is not working, Initial Beep sound niot coming. but my cpu processor fan is working, DVD Drive s working and sounds normal. HELP ME GUYS

×

Ad

44 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Scholar:

    An expert who has written 20 answers of more than 400 characters.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Contributor
  • 27 Answers

Obviously, it could be a transcient error or what we call the soft error. There could only be two culprits if you encountered this kind of problem. One is, it could be the power supply. If the power supply is faulty the electricity that flows within it (which is AC converted to DC)could have a lower or higher amount of electricity instead of a normal rate.

But if your PSU is working properly ( you could check it by swapping the PSU to another system unit ) then it could be the MOBO. According to standard IBM POST error codes, no beeping sound could be a faulty PSU or MOBO. It is more practical but to replace the MOBO, but still you could use the memory, videocard, HDD and other devices.

Posted on Sep 05, 2008

Ad
  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

How to fixed your motherboard no display and no beep, 1st you must clean your memory using eraser and brush for painting if not display again try to clean your video card if have a video card using again the eraser and painting brush if not display again try to pull out the bass in the cdrom and floppy disk. if not display you must replace the memory and video card., if not display try to change your motherboard. The beep put speaker in the motherboard.. gudluck guys

Posted on Jun 25, 2007

  • bulz232 Sep 14, 2011

    It caused by damage video card or damage memory card.

×

Ad
  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 2 Answers

Try reseating your cpu or make sure that your cpu is working :-/

Posted on Oct 03, 2008

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

I have the same problem and same motherboard as i u... i have 3 pcs all having problems in post... one i revive just by clearing the cmos but the other two stil a blink... only the cpu fan is running, i dont even get beeps on removing the memory and turning on the motherboard without the memory... i tried to get a working powersupply, graphic card and memory stil its a blink. i tried also removing the processor thinking it may be the causing the trouble but it works with other pc... so i conclude it is the board that causing problems... i guess its fried... before trying to buy for a new one, i suggest try to clear cmos and check it yourself by testing it with working parts... but i definitely conclude its motherboard is fried up... hope i have shared something could satisfy u. tc and may the force be with you...

Posted on May 14, 2007

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Computer on.no display on my computer.
cpu fan are running starting time.after some seconds fan is not running

Posted on Oct 30, 2010

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 2 Answers

Well, I too had the same silent unit problem. The only thing that worked was the system fan, the hard drive and the DVD. I tried a different (working) CPU, and the original CPU worked fine on another MOBO. Tried a different (working) power supply, memory, graphics card, still nothing. I just cautiously popped out what seemed the be the BIOS chip (it read K7S41GX....), cleaned the pins 0n the chip and on the MOBO and carefully replaced the chip. The system booted fine after that.

Posted on Feb 17, 2007

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 2 Answers

Check Your CPU properly connected or not and also check RAM.
But There are 3 major region no display on monitor.
1. CPU Check.
2. RAM Check.
3. CMOS Battery Check and CMOS Jumper.
finally check VGA i.e. Video Card.

Posted on Aug 30, 2010

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

The problem is with your bios jumper and the reset when you on your computer long hold on reset button then it will automatically reset your PC to your normal way now your problem will solve just on your computer it will boot normally

Posted on Jun 20, 2009

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

I suggest you buy another computer. your computer is rotten

Posted on Apr 04, 2008

×

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Hi its me Tingsnet, i have the same problem too..I turn on my computer and ders no display in the monitor..I tried to clean da memory and videocard, nothings happen.. Wen i detached the memory and videocard in the mobo, and turn on again, ders nothing beeps or sound coming to the motherboad..what can i do to fix it?

im using AMD ATHLON (TM) 64 PROCESSOR 3200+
MOTHERBOARD IS ECS

Posted on Jan 14, 2008

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 5 Answers

Friend! Just replace a New CMOS Battery and start the computer!! Thats it!!! Try it!!!!

Posted on Feb 19, 2010

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 2 Answers

Hi i am diljeet singh my asrock motherboard no display give me solution

Posted on Jul 23, 2010

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Check the display settings on ur monitor. is there is effect. if not then remove recent installed hardware. if not works then remove RAM card in re-insert it.

Posted on May 10, 2008

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 2 Answers

Hi.I have a same problem.but i can't solve it.
i have a albatron M.B and intel pentium 3.40 ghz cpu.
when i power my pc on, all fans turn on but cpu does not beep and post not show.
i pick up all hardware(VGA,Ram,Modem,....) and just cpu&Power connect to M.B.
therefor, i do it but cpu does not beep.
please help me,i need it.

Posted on Dec 04, 2011

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 624 Answers

Sheephead you should post a new question rather than piggy-back on this one. Also if I understand you correctly you?re saying your PC works with the old graphic card. Please post that info in your new posting. Mantu, while it could be a bad video card if you?re getting no POST beeping or video display I would be more inclined to suspect a power supply related issue or a short. Did you recently do something that lead to this problem?

Posted on Feb 21, 2007

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

First check the fan is rotating, then ram will cleaned,or change the slot after cleaning,
cmos also check, then check the short of mother board,
the mother board is removed from body,and cleaned, thats all...............

Posted on Apr 24, 2009

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Posted on Feb 21, 2009

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 11 Answers

Just remove your ram and clean it..and it will ok..

Posted on Aug 20, 2010

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Hello All if there is display prob.. then

  1. check you mother board power supply.
  2. there is 2 kind of power supply in M.board see both ware connect properly
  3. check RAM (Clean It)



I hope now you get the display. Its normal prob..this is only connection problem.

if not solve then assumable again you system (Remove all things then again assumable your system)


Regards :-
R. PANKAJ

Posted on Apr 16, 2009

  • RetuRn_zeRo Dec 05, 2010

    assumabLe?

  • Akhilesh Sep 01, 2012

    assumable???

×

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

I had the same problem with my P5N32-SLI Deluxe....tried everything, even replaced the PSU...replaced the MOBO and she fired right up

Posted on Apr 05, 2009

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

DONT TAKE TROUBLE...GET A NEW MOBO..I'm also getting one

Posted on Jan 06, 2009

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 55 Answers

It could be one of two things, in my opinion. Either you have a bad graphics card (in which case the BIOS should be giving you a beep error code), so you should try to test your graphics card in another machine. The other thing it could be is that the cooling fan isn't properly seated on the cpu or you have too much thermal compound that is sitting on the bridges of the cpu (the thermal compound should ONLY cover the CPU core).

Posted on Sep 11, 2006

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Please change mother board!

Posted on May 30, 2009

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

  • Contributor
  • 1 Answer

I have an idea in that situation,,,,, try to change your power supply.... thanx

Posted on Dec 30, 2012

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 2 Answers

First, try another power supply if it is supplying enough power..sometimes damaged power supply can lighten your motherboard LED because it only consume small amount of voltage..
try another memory and video card..
if its still doesn't work try to remove the motherboard to the casing then touch the back of your cpu..if it is hot, open the heatsink then put some silicon heat transfer compound..
gudlucks..

Posted on Jan 14, 2010

  • balbinchrist
    balbinchrist Jan 31, 2013

    thanks you i got it...

×

Try replacing the motherboar.... i had 5 simillar problems...

Posted on Mar 19, 2007

I just recently fixed a problem like you r having by getting a higher whattage power supply. I plugged the new power supply in and bam! it works like a charm.

Posted on Jan 30, 2007

  • mhameedu Mar 06, 2011

    Thanks man it worked...

×

All u u r madarchoods

Posted on Apr 13, 2008

  • Nick Sep 12, 2012

    LOL..loser

×

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

I dnt know

Posted on Jan 15, 2008

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

  • Contributor
  • 1 Answer

If cpu fan stoped cause oh over heating u may check your termal paste...but if your cpu fan contiously rotate turn off and hardreset your bios jumper it the pin for 10 minutes and press the button to turn off and remove the jumper and press again the button to power on and its normally boot with display.... :)

Posted on Jun 21, 2013

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 4 Answers

Simple problem: first Check the DC voltage of your power supply. then if it is good, then remove your memory(RAM) try to to insert other PC if it is ok.. then you can now change motherboard.. thank you

Posted on Jun 14, 2012

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 2 Answers

Check for the jumper in your board its posible te jumper is disconnected or remove

Posted on Feb 07, 2011

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

No display

Posted on Dec 11, 2010

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Initial troubleshootings:
1. Clean the RAM memory and try on other slot.
2. Check whether your mobo is not touching to metal body of cabinate, that can make short ckt on mobo and no display.
3. Check your power supply is enough to give display, try by removing power supply to HDD and FDD.

Posted on Feb 08, 2010

Yeah solution # 2 is the best ... all you are Madarchodss... and gandu also.. replace the choot slot.. and put lund properly.. and then you hear beep continiously..

Posted on Jun 11, 2008

Hello,
I am rajesh. I have MSI 915GM mother board. Processor fan was moving but no beeps and no display. pl tell me sutaible reply for solving my problem.

Posted on Mar 09, 2008

I m using intel d865dvhz motherboard...i experieced no display and anoany beepy sound on cpu...how can i solve this

Posted on Jan 13, 2008

Im having the same problem only though my monitor wont even start up. The system starts no beeps though. Im using Asus M2N SLI Deleux with dual sli xfx 8600Gt Iv been hacking at this pc all day and dont know what is up.

Posted on Dec 28, 2007

Hi everybody, Im Katirongo from Kiribati.My motherboard P4S533.VM. The problem was when I turn on the power there was a Green Light on the motherboard, but when I boot up the computer there was post on screen.20 or 30 second and it automatically shutit down.

Is there any body who can tell me where must be the problem???

Posted on Dec 19, 2007

Set your board to jumper free mode if you have it.check voltage for video card.

Posted on Jun 19, 2007

How many memory sticks do you have in it if you only have one you need it in the 4th slot my done the same thing and i move it got it going

Posted on Mar 09, 2007

Had the same Problem: Take every thing out 1 at a time till all you have is the CHIP let in there. It does work.. Found it was my Chip in the end. If you ONLY have the CHIP in it should still POST.. Take out memory>hardive>DVD Drives,the LOT. Then gradualy put them back 1 at a time.. Good luck.. IT DOES WORK BELIVE ME.. Crazyseedy. uk.

Posted on Feb 22, 2007

Hi all! If you have similar problems check up condensers around of the CPU. It can be "pregnant"? Replace condensers on similar if you are friends of a soldering iron.

Posted on Feb 22, 2007

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Hi, This is aploy of philippines. We had encountered same problem last time. The technician told us the problem was on the motherboard.

www.txtmate.com

Posted on Jun 09, 2010

2 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

  • 1 Answer

SOURCE: No beep,No Display on my monitor,only CPU heatsink fan is moving

have you thought about changing the battery on the motherboard, also checking that the fan on the cpu is seated properly with enough heatsink paste as both these issues will stop the pc from booting

Posted on Jan 13, 2009

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

No beep,No Display on my monitor,only CPU heatsink fan is moving


try replacing all the leads that attach to your hard drive including electrical extensions + IDE,SATA and the ones that attach from your motherboard to hard drive
make sure all leads that are attached to your drives dvd\cd 3 1/2 inch floppy have secure connections and are not faulty or just replace them they are probably old and faulty ?
good luck

Sep 03, 2010 | Asrock P4I45GV R5 Motherboard

1 Answer

I have a m,b, asrock 845 presscot mothwer board cpu fan is running but not booting and not display .


are you getting any beeps. These can tell you what your problem is. Just google asrock beep codes

Aug 25, 2010 | Asrock 845GV (P4I45GV) Motherboard

1 Answer

CPU Heatsink is cool but fan runs fine no display


No beep or sound means Motherboard Defective, aside from Processors is OK, Memory is OK, and the rest!
Buy a new one not as the same Motherboard you use. ASROCK Motherboard are have a a problem when high temperature occur.

If i am helpful to you, please rate me.
Thank you.

Yboyandrei

Aug 29, 2009 | Asrock P4I45GV R5 Motherboard

2 Answers

No Beep sound during startup. Motherboard or Processor ?


ok
pull cmos cell for 15 minute then check so all settings of bios are reset.
Also Refix RAM memory reattach all connection to motherbord.

Jul 16, 2009 | Asrock P4I45GV R5 Motherboard

1 Answer

No beep,No Display on my monitor,only CPU heatsink fan is moving


You motherboard has onboard video. It's possible it needs to be disabled and the option changed to use the pci or pci-express slot for the Ati card you installed. Since you have no post error beeps this is the best place to start. Also I had built a system not to long ago and had a similar problem. Resetting the cmos on the motherboard (usually a pin combo) solved the issue.

Start by hooking up your vga cable to the onboard video.

Hope this helps.

Apr 07, 2009 | MSI P7N Diamond Core 2 Quad/ Nforce 780i...

2 Answers

No beep,No Display on my monitor,only CPU heatsink fan is moving


have you thought about changing the battery on the motherboard, also checking that the fan on the cpu is seated properly with enough heatsink paste as both these issues will stop the pc from booting

Oct 29, 2008 | Asrock K7S41GX Motherboard

1 Answer

No beep,No Display on my monitor,only CPU heatsink fan is moving


hey
there might be problem with SMPS also. I mean there is one signal comming from SMPS - Power Good
if that singal is not comming then machine shows this kind of symtoms.
To check Power Good from SMPS -
Requirements ->
a) small wire/ pin
b) Multimeter
Procedure ->
1) Disconnect all power supplies going OUT from SMPS.
2) Locate the Orange Wire , Green Wire, Blackwire
3) Now insert small pin / wire into Black + Green wire (Make them SHORT) and provide power to SMPS --> SMPS will get started.
4) Now check the Multimeter rating for Orange wire --> it should not be less / more than 3.3 - 3.6 volts. --> If it is less / more then there is problem with your SMPS and you need to get it repaired.
5) In india it will take near about 100-150 Ruppes to repair SMPS.

alternate ->
You can replace your SMPS with other working SMPS (best option will be your friends system) and check whether same symptoms occurs or not.

Other Damedge -
If SMPS is working fine then there must be problem with FEW SMDs available on your motherboard. For this repairing in INDIA it should not cost your more than 600-700/-

May 29, 2008 | ASUS K8V-MX Motherboard

2 Answers

No beep,No Display on my monitor,only CPU heatsink fan is moving


try to clean your video card and ram using the eraser.

Mar 17, 2008 | ASUS P4VP-MX Motherboard

2 Answers

No display on monitor


Can be a problem with any of the components.

Do the power supply, cpu fan and disks start to spin after power up?

Does the PC speaker sounds a sequence of beeps? Can you identify a pattern, like 3 short beeps indicates a memory problem.

Keep posting so we can zoom in on the problem.

Dec 28, 2007 | Computers & Internet

Not finding what you are looking for?
Asrock P4I45GV R5 Motherboard Logo

43,225 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Asrock Computers & Internet Experts

David
David

Level 3 Expert

781 Answers

Computer Links

Level 3 Expert

2386 Answers

pankaj rautela
pankaj rautela

Level 3 Expert

1252 Answers

Are you an Asrock Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...