Question about Car Audio & Video

2 Answers

Sony xplod xm 2165gtx problem

I have a 1000watt sony xplod xm-2165gtx. it was working great untill i went to switch it to my new car. it was running fine and when it was working it would have a green light.  now that i have moved it over it has a red light and i dont no what is wrong i am pritty sure that i hooked it up right and the same way. please help

Posted by on

2 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Ive had that problem it is more than likely ur ground get a god ground scrape paintof surface were ever u ground that should fix it nathan ordoyne louisiana

Posted on Apr 13, 2010

Try turning on the radio

Posted on Oct 30, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

How to hook up my sony xm-2165gtx


You need a splitter box for both ground and power wires

Now always up size the wire coming in, and lower gauge going out.....

for remote wire simply split the wire......

Do not do that for your ground and power wires you will start a fire, get the blocks

Hope this helps...............

Feb 14, 2011 | Sony XM-2165GTX Car Audio Amplifier

1 Answer

Have SONY Xplod 1000watt dual ch. amplifier pushing two 12" MTX Terminators. About a week ago my my Sub on the right side quit working, while the left side sub is still banging hard as ever. I...


Check your subwoofer for resistance. It is more likely you blew a sub than a channel on the amplifier. If your subwoofer has no resistance, which can be checked using a multi-meter, then it is blown.

Jan 17, 2011 | Sony Xplod XM-1652Z Car Audio Amplifier

1 Answer

XM-2165GTX Car Audio Amplifier: i have a kenwood 1000watt amp model # kac-7204 i h...


I would try to remove the top cover of the amp and you might be able to push them out from the inside. Just a shot in the dark.

May 16, 2010 | Sony XM-2165GTX Car Audio Amplifier

1 Answer

I have a sony 2/1 channel power amplifier (XM-2165GTX) that will produce sound untill my pioneer headunit (deh-3050) hits 25 in volume..the sub then goes into protection mode and will not turn off..not...


Not enough power going to the amp..?
Solutions:

1) Your negative ground wire needs to be in a better spot.
scrape paint from the grounding surface.. This will ensure better contact between the negative power wire terminal and the vehicle ground.

2) Get thicker wiring cables.. for Positive, and Negative

3)Turn the gain right down.

Jan 12, 2010 | Sony XM-2165GTX Car Audio Amplifier

1 Answer

Getting my son a sony xplod xm-1652 2 channel what subs would sound good and the things says 1000x2 and 500x2 what is the truth


165 watts x 2 @ 4ohms and 200-230 watts@ 2 ohms or 400-460 watts bridged into a 4 ohm mono load is what the amp will actually do. A single 12 inch sub or a pair of 10 inch subs or 12s would be great

Nov 22, 2009 | Sony Xplod XM-1652Z Car Audio Amplifier

1 Answer

Light goes on everything is pluged in and no sound comes out


check all ur connection on ur xm and ur antena too. the antena needs to b on the roof. it wont work if ur in a garage test out on the open

May 26, 2009 | Sony XM-2165GTX Car Audio Amplifier

1 Answer

My xplod amp gets power


If the power light is lit and the amp is not in protect mode, the power supply is probably blown.

Have you confirmed that you have a good signal reaching the amp and that the speakers are not blown?

Aug 10, 2008 | Sony XM-2165GTX Car Audio Amplifier

3 Answers

1000 watt amp sony xplod


That's not a 1000w amp. It's a 400 watt amp when loaded to it's lowest rated load. If you have one speaker per channel (the only safe load if you have single 4 ohm coil speakers), you're only getting 165 watts/speaker. It's probably distorted because you're driving it to clipping.

Jan 01, 2008 | Car Audio & Video

1 Answer

Amplifier, not as loud, getting quieter


Have you tested your speakers yet? They will sometimes age and cause a problem.

Apr 24, 2007 | Sony XM-2165GTX Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?

Open Questions:

Car Audio & Video Logo

Related Topics:

227 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4807 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

70374 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

72640 Answers

Are you a Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...