Question about InFocus LP 130 Multimedia Projector

Open Question

On my LP130 I have no light when I turn it on. I hear the one fan but the one in front next to the lens is not moving. What can I do?

Posted by on

Ad

3 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
projdoc
  • 2237 Answers

SOURCE: Infocus LP130, Bulb fires then goes out

there is a problem with the power to the front fan from the main board. there are 3 wires going to the fans: one power, one return, and one signal. if the main board reads no signal from the fan's speed, it'll shut down. check the power going to the fans and the signal. you may need to replace the main board.

Posted on Mar 09, 2010

Ad
  • 4 Answers

SOURCE: InFocus LP130 - lamp doesn't turn on, front fan doesn't spin, LED doesn't turn on.

HOLD THE POWER SWITCH ON BOTTON OF THE UNIT
PLUG THE POWER CORD TO THE ELECTRICITY SOURCE
RELEASE THE POWER BOTTON AFTER 10 SECONDS
AND THEN TURN ON THE UNIT...
OR YOU MAY GO TO THE SITE (freepatentsonline.com) search the brand of the device....GOODLUCK.

Posted on Dec 06, 2011

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

InFocus LP130 - lamp doesn't turn on, front fan doesn't spin, LED doesn't turn on.


HOLD THE POWER SWITCH ON BOTTON OF THE UNIT
PLUG THE POWER CORD TO THE ELECTRICITY SOURCE
RELEASE THE POWER BOTTON AFTER 10 SECONDS
AND THEN TURN ON THE UNIT...
OR YOU MAY GO TO THE SITE (freepatentsonline.com) search the brand of the device....GOODLUCK.

Dec 06, 2011 | InFocus LP130 Projector

1 Answer

I have a Kenmore Model 596.67272790 with a freezer under the fridge. The freezer is working fine, but the fridge has stopped, though the light is on. The vents are clear, so is there anything else I should...


It sounds like the thermostat is not working have you turned it all the way down and wait and then turn it back on. Might work might not. Have you cleaned the condser coil on the back of the unit? Listen to see if you hear it click. Is the fan running on the inside of the box you should put your hand up to the vent you should feel air moving. Next check the freezer to see if the fan is moving air you should be able to hear it.

Jul 09, 2010 | Kenmore Refrigerators

2 Answers

We have an LP130 and when powered on, there is no ...


this used to be my favorite easy repair. Reset the lamp hrs and you may have to upgrade the firmware. If that fails, try this and your old lamp may still be good. i'm not making any promises,but there could be a simple solution. remove the rear cover. then push the release in the slot on the front cover with a screwdriver (this is opposite the lens side.) remove the cable coming from the top cover to the main board. remove the top. Now, look at the lamp where it connects to the connection at the rear of the lamp housing. Now take the lamp out. Put it back in slowly and watch to see if the male part on the lamp actually makes the full connection to the lamp connection on the housing without pushing the connection backwards. If it does push back, then that's the problem. you can hold the connection on the housing in place while you seat the lamp all the way. I used to melt the connection to the housing with a soldering iron so when you put the lamp in it wouldn't back out again. However, if this doesn't fix it it could be the colorwheel not working. If the colorwheel doesn't spin, the lamp won't light either.

May 20, 2010 | InFocus LP120 / 1000 Lumens / XGA / DLP...

1 Answer

Boiler not working


When the fan stops working it also stops the boiler. Safety.
Check that the fan is turning and blowing air out. You can hear it turning at the top of the boiler and at the vent pipe exit.
With the electrics off, remove front cover and test the fan by moving the blades by hand. Any element of stiffness or jerking or if the fan does not turn freely - replace. These have an induction motor - no repair
Check the electrical contact wires to fan are ok. If the fan is ok check also the 2 plastic tubes to & from the air pressure unit [usually close to one side of the fan] are intact [no splits or holes and will maintain pressure and vacuum] and fully connected to their metal terminals.
Next is to examine the pcb (the electronic board behind the switches) Look for any block connections loose and any obvious signs of black marks on the board. If the latter, replace

Mar 17, 2010 | Water Heaters

1 Answer

Infocus LP130, Bulb fires then goes out


there is a problem with the power to the front fan from the main board. there are 3 wires going to the fans: one power, one return, and one signal. if the main board reads no signal from the fan's speed, it'll shut down. check the power going to the fans and the signal. you may need to replace the main board.

Mar 03, 2010 | InFocus Office Equipment & Supplies

1 Answer

Projector attempts to light the lamp, but to no avail


the ballast is gone and needs replacing. unfortunately, infocus has no parts for that model.

Oct 30, 2009 | InFocus Office Equipment & Supplies

2 Answers

In-Focus LP-130 and it turns on but the lamp wont fire up, it sounds like the cooling fan goes on and then stops, its a brand new bulb also.. some one said its daughter board that controls the cooling lamp...


the ballast is bad. the fan turns on for the colorwheel, but when the lamp doesn't strike, the fan and colorwheel turn off until it tries again. unfortunately, there are no replacement parts for the lp130.

Jul 17, 2009 | InFocus Office Equipment & Supplies

2 Answers

LP130 projector - no light from lamp


there are several other issue that can arise with this unit

you may want to check out fixmyprojector.com

Jun 30, 2008 | InFocus LP120 / 1000 Lumens / XGA / DLP...

Not finding what you are looking for?
InFocus LP 130 Multimedia Projector Logo

Related Topics:

99 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top InFocus Office Equipment & Supplies Experts

jasbo
jasbo

Level 3 Expert

2237 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

Electro Med Services...
Electro Med Services...

Level 3 Expert

6694 Answers

Are you an InFocus Office Equipment and Supply Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...