Question about Mission FS2-AV System

1 Answer

No sound from Sub

All speakers work normally and the sub green light is on but no sound from sub help

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 4 Answers

Did you try a different sub cable? Does your receiver have a "night mode" where the bass is reduced? If it does make sure that it's not tunred on. I hope this helps.

Posted on Aug 13, 2006

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My sub has all bin wired up proberly the sub works for about 30 secs then the green light goes out and no power to the sub at all


Green light on amp?? Seems like your amp is going into thermal overload. Check your power connections, and make sure there are no shorted wires. Hope this helps.

Apr 21, 2010 | Fusion FEW12PK Car Subwoofer

1 Answer

Subwoofer turns on and is hooked up, but no sound.


The signal don't seems to be present to the sub input.
Try change the wire betwen the audio system and the subwoofer.
Spider Guy

Mar 15, 2010 | Onkyo 630-Watt 7.1 Channel Home Theater...

3 Answers

Green light on speakers and sub. No sound - only hissing noise


open volume control & remove check from mute button.

start-program-acessories-entertainment-volume control.

Sep 17, 2009 | Audio Players & Recorders

1 Answer

Always turns to standby


Hi, I was able to take care of this issue by talking to Onkyo tech support. They diagnosed over the phone and concluded that the receiver set the volume for the sub way too low (-12), therefore sub was not receiving the input and was doing what it was supposed to be doing. They walked me through manually increasing the volume and now everything works great.  Good luck! I hope this helps.

Apr 13, 2008 | Kenwood SW-303 Speaker

1 Answer

Car audio


hi, your amp seems to be getting power but the cables might be wrong so it's not getting enough power. the light on the amp should be green if everything is going well. are you sure the cables are suitable for your amp?

Sep 11, 2007 | MTX RT202 Car Audio Amplifier

1 Answer

Klipsh Promedia 2.1


I was face the same problem 2 year's ago.This problem occur when you move the speaker's here and there.at that time speaker's wire diconnected in inside...please check the whole wire by electricians for where exactly it is disconnected...

Sep 10, 2006 | HP ProMedia Computer Speakers

Not finding what you are looking for?
Mission FS2-AV System Logo

Related Topics:

250 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Mission Audio Players & Recorders Experts

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

5575 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

Harrie

Level 3 Expert

6705 Answers

Are you a Mission Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...